- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.501
Canım neden 15 gün öncesinde yatış yapcaksın?Evet canım ssvd ye şiddetle karşıyım eski bir ölümüne ssvd ci olarak...Ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.
Önceki gebeligimde plesanta dekolmanı olduğu için aynı seyin yeniden olma ihtimalini yüksek görüyorlar ve gozlerinin önünde olmamı istiyorlar.Hastanede olursam ani ayrılma falan olursa acil mudahale yapabilirler cünkü. Zaten bu gebeligimde de plesantamda kısmi hasar var bu şekilde idare ediyoruz 5-6 haftadır once de bu yuzden yatmistim hastanedeCanım neden 15 gün öncesinde yatış yapcaksın?
Anladım canım. Bu sefer her şey yolunda gider umarımÖnceki gebeligimde plesanta dekolmanı olduğu için aynı seyin yeniden olma ihtimalini yüksek görüyorlar ve gozlerinin önünde olmamı istiyorlar.Hastanede olursam ani ayrılma falan olursa acil mudahale yapabilirler cünkü. Zaten bu gebeligimde de plesantamda kısmi hasar var bu şekilde idare ediyoruz 5-6 haftadır once de bu yuzden yatmistim hastanede
Hadi bakalım gözün aydın kuzum sağ saglim doğum yap iyi olun inşallah zor günler geçiriyorsun geçsin gitsin inşallah herşey gönlünce olsunEvet canım ssvd ye şiddetle karşıyım eski bir ölümüne ssvd ci olarak...Ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.
Günaydın.Gelişmelerden bizi de haberdar et12+0 kilo 60.35
günaydın herkesebugün kontrolüm var .
Gelebilir bence annen gelecekse erken gelsin işini gücünü ayarlayabilirse.Izin de alabiliyorlar sanırım ama alamazsa sıkıntı olur bir de karantinaya girmek zorunda kalıyor izinli geliş gidiş yaparsaKızlar sizce ocakta seyahat yasağı gelirmi on ocakta annem şehir dışından gelecek doğum için morelin bozuk yasak çıkacak diye ya
Canım annem calisiyo iş veren izin verdi bir ay 15 Ocak diye biz on ocağa isticez erken olabiliyormuş bazen iki hafta doktorum dedi izin nasıl kuzum biraz acarmisinGelebilir bence annen gelecekse erken gelsin işini gücünü ayarlayabilirse.Izin de alabiliyorlar sanırım ama alamazsa sıkıntı olur bir de karantinaya girmek zorunda kalıyor izinli geliş gidiş yaparsa
Özel izin alınıyor işte valilikten / kaymakamlıktan sağlık / iş / taşınma vs durumlar için mazeret izni ama gittiğin yerde 14 gün karantina oluyor.Yani sizin için uygun değil annen izinle gelir ama 14 gün karantinada kalır.Gecen sefer böyle uygulandı.Sizin işinizi gormezCanım annem calisiyo iş veren izin verdi bir ay 15 Ocak diye biz on ocağa isticez erken olabiliyormuş bazen iki hafta doktorum dedi izin nasıl kuzum biraz acarmisin
Benim bebişim doğdu canım cok şükür darisi bütün bekleyenlere. Zorlanöyorum biraz oyüzden firsat bulamadim.iSsra Hiç sesin çıkmıyor.Nasil durum ?
Anladım cnm teşekkürlerÖzel izin alınıyor işte valilikten / kaymakamlıktan sağlık / iş / taşınma vs durumlar için mazeret izni ama gittiğin yerde 14 gün karantina oluyor.Yani sizin için uygun değil annen izinle gelir ama 14 gün karantinada kalır.Gecen sefer böyle uygulandı.Sizin işinizi gormez
Aaa şok oldum şu anda.Hayirli olsun.Nasil oldu doğum erken değil miydi daha?Benim bebişim doğdu canım cok şükür darisi bütün bekleyenlere. Zorlanöyorum biraz oyüzden firsat bulamadim.
30 kasım pazartesi doğdu bebegim. Evde ilk fırsat bulunca tartildim. 83.6 çıktı aşırı ödemim vardı. Bagırsak sorunuda.
Pazar tartıldim. 80.6 çıktı. Pek kiloya odaklanamiyorum bebisin telaşından.
Bende çok merak ettim doğrusuAaa şok oldum şu anda.Hayirli olsun.Nasil oldu doğum erken değil miydi daha?
Amin canım evet erkendi normal den. 5 gun oncede sanci sebebi ile yatmiştimya tekrar sanci çıktı. Bebegin kalp atişları yavaş dendi riske etmediler. Bende olduğunu anlamadim valla. 37+2 oldu sezeryan.Aaa şok oldum şu anda.Hayirli olsun.Nasil oldu doğum erken değil miydi daha?
Canım çok ta erken değilmiş kendini kurtardığı bir hafta.Benim planlı sezeryanim 37+0.Bebiş kuveze girmedi di mi,herşey yolunda inşallah.Anlatsana birazAmin canım evet erkendi normal den. 5 gun oncede sanci sebebi ile yatmiştimya tekrar sanci çıktı. Bebegin kalp atişları yavaş dendi riske etmediler. Bende olduğunu anlamadim valla. 37+2 oldu sezeryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?