Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet canım ssvd ye şiddetle karşıyım eski bir ölümüne ssvd ci olarak...Ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.
Canım neden 15 gün öncesinde yatış yapcaksın?

Canım neden 15 gün öncesinde yatış yapcaksın?
Önceki gebeligimde plesanta dekolmanı olduğu için aynı seyin yeniden olma ihtimalini yüksek görüyorlar ve gozlerinin önünde olmamı istiyorlar.Hastanede olursam ani ayrılma falan olursa acil mudahale yapabilirler cünkü. Zaten bu gebeligimde de plesantamda kısmi hasar var bu şekilde idare ediyoruz 5-6 haftadır once de bu yuzden yatmistim hastanede

Anladım canım. Bu sefer her şey yolunda gider umarım şimdiden hayırlı olsun tarihin belli olmuş sayılı gün :)

Evet canım ssvd ye şiddetle karşıyım eski bir ölümüne ssvd ci olarak...Ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.
Hadi bakalım gözün aydın kuzum sağ saglim doğum yap iyi olun inşallah zor günler geçiriyorsun geçsin gitsin inşallah herşey gönlünce olsun

Kızlar sizce ocakta seyahat yasağı gelirmi on ocakta annem şehir dışından gelecek doğum için morelin bozuk yasak çıkacak diye ya

Kızlar sizce ocakta seyahat yasağı gelirmi on ocakta annem şehir dışından gelecek doğum için morelin bozuk yasak çıkacak diye ya
Gelebilir bence annen gelecekse erken gelsin işini gücünü ayarlayabilirse.Izin de alabiliyorlar sanırım ama alamazsa sıkıntı olur bir de karantinaya girmek zorunda kalıyor izinli geliş gidiş yaparsa

Gelebilir bence annen gelecekse erken gelsin işini gücünü ayarlayabilirse.Izin de alabiliyorlar sanırım ama alamazsa sıkıntı olur bir de karantinaya girmek zorunda kalıyor izinli geliş gidiş yaparsa
Canım annem calisiyo iş veren izin verdi bir ay 15 Ocak diye biz on ocağa isticez erken olabiliyormuş bazen iki hafta doktorum dedi izin nasıl kuzum biraz acarmisin

Canım annem calisiyo iş veren izin verdi bir ay 15 Ocak diye biz on ocağa isticez erken olabiliyormuş bazen iki hafta doktorum dedi izin nasıl kuzum biraz acarmisin
Özel izin alınıyor işte valilikten / kaymakamlıktan sağlık / iş / taşınma vs durumlar için mazeret izni ama gittiğin yerde 14 gün karantina oluyor.Yani sizin için uygun değil annen izinle gelir ama 14 gün karantinada kalır.Gecen sefer böyle uygulandı.Sizin işinizi gormez

iSsra Hiç sesin çıkmıyor.Nasil durum ?
Benim bebişim doğdu canım cok şükür darisi bütün bekleyenlere. Zorlanöyorum biraz oyüzden firsat bulamadim.
30 kasım pazartesi doğdu bebegim. Evde ilk fırsat bulunca tartildim. 83.6 çıktı aşırı ödemim vardı. Bagırsak sorunuda.
Pazar tartıldim. 80.6 çıktı. Pek kiloya odaklanamiyorum bebisin telaşından.

Anladım cnm teşekkürler desene isim şansa kaldı Ocak ayı yasaklara çokça açık bir ay bakalım inşallah olmazda gelir

Aaa şok oldum şu anda.Hayirli olsun.Nasil oldu doğum erken değil miydi daha?

Aaa şok oldum şu anda.Hayirli olsun.Nasil oldu doğum erken değil miydi daha?
Amin canım evet erkendi normal den. 5 gun oncede sanci sebebi ile yatmiştimya tekrar sanci çıktı. Bebegin kalp atişları yavaş dendi riske etmediler. Bende olduğunu anlamadim valla. 37+2 oldu sezeryan.

Amin canım evet erkendi normal den. 5 gun oncede sanci sebebi ile yatmiştimya tekrar sanci çıktı. Bebegin kalp atişları yavaş dendi riske etmediler. Bende olduğunu anlamadim valla. 37+2 oldu sezeryan.
Canım çok ta erken değilmiş kendini kurtardığı bir hafta.Benim planlı sezeryanim 37+0.Bebiş kuveze girmedi di mi,herşey yolunda inşallah.Anlatsana biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…