Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bende bu topikte gorunce seni yazayım dedim buyumus bebisin bende bildigim gibi henuz bebis haberim yok tüp bebek denememde olumsuz oldu bakalım dinlenme sürecindeyim simdi
Büyüdü canım inşallah en kısa sürede sende güzel haberler alırsın aklıma geliyorsun dualarım seninle ❤

İnşallah ya bakalım 19 unda randevum var ne diyecek 3 gündür felaket ağrılarım var özellikle yürürken resmen ölüyorum
Bende şiddetli ağrı yaşıyorum sık sık doktor normal dedi yuruyemiyorum üçüncü gebeliğim ilk kez böyle oluyorum

Bende bir haftadır çok yedim bebek toplansın diye yarından itibaren normale dönucem şiş çok var vücudumda doktorum ultrason ölçüsü şuanda aslında 32 hafta verdiği muhtemel doğum tarihi 23 Ocak nasıl oluyo hiç anlamıyorum takvime göre 34 hafta senin az kaldı Ocak başı dimi

Evet benim ocak başı olacak.4 ocak olur diye tahmin ediyorum.37+5 olacagım o gun...Belki yarın gün verirler.Son adet tarihini baz alacaksın canım bebegin geriden gelir önde gider farketmez. Sezeryan günü yine sata göre verilir.

Anladım cnm teşekkürler sata göre 33 girdim bakalım hayırlısı olsun inşallah sende sağ saglim al kucağına inşallah herşey yolunda gider 37 de gelişim tamamlanmis olmuyormu cnm zaten sıkıntın var niye bu kadar bekletiliyo

Daha sormadım hic hastaneye canım.Belki de aralık sonu diyecekler daha hiç bilmiyoruz.4 ocak benim tahminim çünkü 31 Aralik,1-2-3 ocak tatile geliyor.Devlet olduğu için o tarihlere planlı sc vermezler

Daha sormadım hic hastaneye canım.Belki de aralık sonu diyecekler daha hiç bilmiyoruz.4 ocak benim tahminim çünkü 31 Aralik,1-2-3 ocak tatile geliyor.Devlet olduğu için o tarihlere planlı sc vermezler
En güzeli olsun inşallah kuzum seninle meleğin için az kalmis maşallah

archimom canım son zamanlarda pek yemek aklıma gelmiyor ama başına oturunca yiyorum bugün kahvaltıdan sonra hiç birşey yememişim akşam bir anda elim ayağım boşaldı sonra epey birşey yedim kendime gelmek için

Açlıktan sekerin düşmüş Geçmiş olsun canım.Tamam istahlar kapanıyor belli ki ama ihmal etme kendini.Sana orda normal doğumu kesin bekletirler aynı günlerde doğum yaparız belki

Açlıktan sekerin düşmüş Geçmiş olsun canım.Tamam istahlar kapanıyor belli ki ama ihmal etme kendini.Sana orda normal doğumu kesin bekletirler aynı günlerde doğum yaparız belki
Sen zaten ssvd ye karşısın buradaki hastanem de çok sıcak bakmıyor eğer 45 dk 1 saat diğer şehire gitseydim o zaman ssvd düşünecektim
Şuanki durumda dr ancak geldiğinde 6-7 cm açılman varsa seni kimse sezaryene zorlayamaz dedi diğer türlü 25 aralık - 1 ocak arası tekrarlı sezaryen görünüyor Bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum bana kalsa 2021 doğumlu olsun istiyorum

Dengede yemelisin cnm böyle rahatsız olmazsin az sık deniyo hep
Hiç aklıma gelmedi inan birşey yemek birden titreme ile hatırladım

Evet canım ssvd ye şiddetle karşıyım eski bir ölümüne ssvd ci olarak...Ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.

31 haftamizin icindeyiz ,kilomuz 2kilo 50 gram olmus,boyumuz 45 cm,hersey gayet normal dedi doktor haftasina gore kilolu bebekmis benim kilomda 65 yaklasmis bu arada

Evet canım ssvd ye şiddetle karşıyım eski bir ölümüne ssvd ci olarak...Ben de randevumdan çıktım.15 aralıkta hastaneye yatış yapıyorum.Acil bir durum olmaz ise 30 Aralık planlı sezeryan tarihim.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Hadi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın oğlunu
Benim için de en önemlisi o zaten
İçimde hep normal doğum var ne yalan söyleyim burada kimsem yok çabuk toparlanırım bir oğlum var bebek olunca hemen hayatıma devam etmek istiyorum ama ssvd zorlayacak değilim çünkü ne kendimi ne de bebeği riske atamam biraz akışına bıraktım eğer kendisi gelmeye kalkarsa kızçe ne ala yoksa planlı sezaryen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…