- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.521
Cinsiyet icin yüzde 60 erkek ama yanılma payı olabilir dedi. Kızımı 12. Haftada öğrenmiştimGünaydın.Gelişmelerden bizi de haberdar et
Çeşitli olacaksınız deseneCinsiyet icin yüzde 60 erkek ama yanılma payı olabilir dedi. Kızımı 12. Haftada öğrenmiştimşükür hersey yolunda.
O yüzde altmışlar birkaç hafta sonra yüzde yüz oluyor.Cinsiyet icin yüzde 60 erkek ama yanılma payı olabilir dedi. Kızımı 12. Haftada öğrenmiştimşükür hersey yolunda.
Çok şükür girmedi canım. 5-6 gun kalabilir demişti doktor ama hemen yanima verdiler kuzumu. 3.065 kg dogdu. Ertesi gun 3.015di.Canım çok ta erken değilmiş kendini kurtardığı bir hafta.Benim planlı sezeryanim 37+0.Bebiş kuveze girmedi di mi,herşey yolunda inşallah.Anlatsana biraz
Doktor 10 gunde doğum kilosuna gelmesinin hesabinı yapıyor. Gunluk 20-30 gr almaliymişÇok şükür girmedi canım. 5-6 gun kalabilir demişti doktor ama hemen yanima verdiler kuzumu. 3.065 kg dogdu. Ertesi gun 3.015di.
Zaten asil sıkıntım 2 gun sonrada 2.780 e düştü malum sutum gelmedi basta mamayida sevmedi. 4 gun sonra 2860 oldu. Ama doktoru memnun etmeye yetmedi. Daha fazla mama veremezmisin dedi. Sevmiyor mamayi az yiyor hemen uyuyor. Yada agzinda bekletip cıkariyor.
Cok gerildim yarin tekrar kontrolumüz var. Emzirmek icin kendi keyfi gelince uyaniyor. Ben cok zor uyandiriyorum. Cogu zaman uyandiramıyorum.
Evet ya geçtik bakalım umarım çok artmadan doğurabilirim. Bazen nasıl çıkacak bu çocuk içimden diyorumArtılara geçmişsin ileri hafta grubunda tek eskide olanımiz sendin
Canım yavaştan hazırla çantasını.Bak ben hazırladım erkenden şimdi 20 gün önceden hastaneye yatıyorum işime yaradı hazırlıkları bitirmiş olmam..Sona bıraksam yetistiremezdim bir suru işim çıktı.Ne olur ne olmaz hazır olsun çantalar 1-2 hafta sonra hazırla..Çıkar çıkar bie şekilden.Orda kalmayacak yaEvet ya geçtik bakalım umarım çok artmadan doğurabilirim. Bazen nasıl çıkacak bu çocuk içimden diyorumendişeleniyorum. Normal doğum için hiçbir problem yok şimdilik dedi doktor. Normal olması için mümkün olduğu kadar beklemek istiyorum aksilik olursa son çare sezaryen. Hayırlısı bakalım zaman gösterecek biz ne desek boş. Hiçbir şeyini yıkamadım çanta falan hazırlamadım daha 8 hafta var yapayım mı biraz daha bekleyeyim mi ne dersin ? Annemi bekliyorum ama o da doğuma yakın gelecek
Çok şükür girmedi canım. 5-6 gun kalabilir demişti doktor ama hemen yanima verdiler kuzumu. 3.065 kg dogdu. Ertesi gun 3.015di.
Zaten asil sıkıntım 2 gun sonrada 2.780 e düştü malum sutum gelmedi basta mamayida sevmedi. 4 gun sonra 2860 oldu. Ama doktoru memnun etmeye yetmedi. Daha fazla mama veremezmisin dedi. Sevmiyor mamayi az yiyor hemen uyuyor. Yada agzinda bekletip cıkariyor.
Cok gerildim yarin tekrar kontrolumüz var. Emzirmek icin kendi keyfi gelince uyaniyor. Ben cok zor uyandiriyorum. Cogu zaman uyandiramıyorum.
Doktor 10 gunde doğum kilosuna gelmesinin hesabinı yapıyor. Gunluk 20-30 gr almaliymiş
Tamam canım hazırlayayım o zaman inşaallah yıkayayım eşyalarını bugün... ütülemesem olmaz mıCanım yavaştan hazırla çantasını.Bak ben hazırladım erkenden şimdi 20 gün önceden hastaneye yatıyorum işime yaradı hazırlıkları bitirmiş olmam..Sona bıraksam yetistiremezdim bir suru işim çıktı.Ne olur ne olmaz hazır olsun çantalar 1-2 hafta sonra hazırla..Çıkar çıkar bie şekilden.Orda kalmayacak yaSağlıkla gelsinler
Canım planımız böyleydi zaten acil bir durum yok.Onceki gebelikte plesantam koptugu için bunda da risk görüyorlar.Gözlerinin önünde olmam için yatıyorum çünkü ayrılma anlık birşey... Olduğu anda hastaneye yetişme şansın yok diğer risklere benzemiyor bebek dakikalar icinde oksijensiz kalıyor.Egitim Araştırmanın Perinatoloji servisinde yatacağım sc gününe kadar.Acil bir durum olmazsa bebeği de 3 hafta erken alacaklar.Son hazırlıklarımi yapıyorum ben deTamam canım hazırlayayım o zaman inşaallah yıkayayım eşyalarını bugün... ütülemesem olmaz mıütü yapmayı hiç sevmiyorum sen neden 20 gün önce yatıyorsun hastaneye hayırdır bir durum mu oldu iyisin umarım
İyiyiz çok şükür, nasıl geçti anlamadım ama 1 ayımız bitmiş bile
İyiyiz çok şükür, nasıl geçti anlamadım ama 1 ayımız bitmiş bilekilomu hiç takip edemiyorum son zamanlarda en son 67 idi. Kendi haline bıraktım bu aralar
Canım ilk kıyafetlerini ütülersen iyi olurTamam canım hazırlayayım o zaman inşaallah yıkayayım eşyalarını bugün... ütülemesem olmaz mıütü yapmayı hiç sevmiyorum sen neden 20 gün önce yatıyorsun hastaneye hayırdır bir durum mu oldu iyisin umarım
Doktor konusunda bizde mama da çok ısrar ederse degistirmeyi düşünüyoruz. En azından baska doktorada danışmayıBebisin sadece anne sütü ile mi donmüştü kilosuna miKuzum doğum kilosu da kilo kaybetmesi de gayet normal.Benim buyuk oğlan da 3500 doğdu 3100 e düştü.Sonra 1-2 haftada döndü eski kilosuna..Bolca emzir mama vermekle çocuk adam edilmez saçmalamasın dr.Bazi çocuklar uzun uyuyor ben de geceleri 3 saatte bir kendim uyandırıyordum.Uyandirmazsam uyuyordu.Saglikla aldin kucağına gerisi olur gider..Doktorunu değiştir içine sinmediyse
Evet canım 4 yaşında.Dogdugu gunden bu yana ağzına 1 gr mama değmedi.28 ay emdi.Üstelik benim öyle bol bol sütüm de yoktuDoktor konusunda bizde mama da çok ısrar ederse degistirmeyi düşünüyoruz. En azından baska doktorada danışmayıBebisin sadece anne sütü ile mi donmüştü kilosuna mi
Olmuş valla bende anlamadımO kadar oldu mu gerçekten ya...Darısı başımıza
Masallah yavruna. Çok teselli oldu bana.İnşAllah benim kuzumda toparlar. Bende anne sütunde ısrarci olanlardanım.Evet canım 4 yaşında.Dogdugu gunden bu yana ağzına 1 gr mama değmedi.28 ay emdi.Üstelik benim öyle bol bol sütüm de yoktu
Amin insallah kız erkek farketmiyor sağlıkla gelsin ama insan merak etmiyor değilO yüzde altmışlar birkaç hafta sonra yüzde yüz oluyor.Tabi bazen istisnalar oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?