• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Sevindim canım.Ben de 12 haftadır hiç kilo almadım bebek önden gidiyor gibiydi ama bugün normal cıktı ölçümler çok sevindim.Ben mecburen diyet yapıyorum.insulin dozunu arttırdı diyetle insulinle zor duruyor şeker.Ama benim diyetim de 2000 kalorilik
Anladım canım zaten az zamaniniz kaldı annesi o da gelip geçer inşallah 🤲💞 ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkarsınız doğumdan inşallah 🤲💞 bizde şeker diyetiyle bu şekilde devam edeceğiz normal doğum pozisyonundayiz bakalım kaçıncı haftamız da geleceğiz 😃🙈

😁😁😁 yani kendisi yağ..1 küçük kase ye madem
10 çiğ badem 104 kaloriymis dün öğrendim bunu hala şoktayım 😱 bikac gündür çok ödem tuttuğumu fark ediyorum dün alyansımı baya zorlanarak çıkarmak zorunda kaldım normalde rahat rahat dönerdi parmağımda. Yürüyüş ve su içmek dışında ödem için yapabileceğim bir şey var mı?

Evet canım tamamladım.Onceden de biraz hazırlığım vardi.Ocak annelerinde kızlara acele etmeyin hepsi yavaş yavaş olur derken hazırlıkları ilk tamamlayan ben oldum 😊 Ama bugün randevum vardı iyi geçti o yüzden mutluyum.Yuzduk yüzdük kuyruguna geldik inşallah sıkıntısız olacak hepimiz için.Allah son kusurlardan korusun

Geçmiş olsun 🙈🙈🙈
Amin canım amin cümlemizi. Çok sevindim doktor kontrolünün olumlu geçmesine 🤗🤗 güçlü annenin güçlü bebişi 💪✌ maşallahhh 💖

10 çiğ badem 104 kaloriymis dün öğrendim bunu hala şoktayım 😱 bikac gündür çok ödem tuttuğumu fark ediyorum dün alyansımı baya zorlanarak çıkarmak zorunda kaldım normalde rahat rahat dönerdi parmağımda. Yürüyüş ve su içmek dışında ödem için yapabileceğim bir şey var mı?
Benimde ellerim çok sisiyo özellikle akşamları dogurdakta bu sislerden kurtulsak

Evet badem oldukça kalorili birşey o yüzden ara öğün oluşturuyor tek başına.Detoks hamilelikte yasak canım.Bunların dışında yapabileceğin pek birşey yok diye biliyorum

Kızlar anlatın bakalım neler yapıyorsunuz
Valla napalim penguen ailesine katildik diyebilirim .gun içersinde 87.8 görüp sabahında 86 görüyorum .Aksama kadar tıkınıp durmuyorum ama aşırı şişip geriliyorum. Sabahta bi okadar rahat ve fit hissediyorum. Kahvaltı ile açılışı yapmaya korkuyorum valla artık . Sen napiyosun canım nasil gidiyor

Kızlar üç gündür inanılmaz ağız kuruluğu yaşıyorum iki litre su içiyorum dudaklarım kızarık ve aciyo acaba gebelik şekerim olabilirmi Aralık'ta kontrolüm var doktor anlarmi varsa nasıl birşey gebelik şekeri

Valla napalim penguen ailesine katildik diyebilirim .gun içersinde 87.8 görüp sabahında 86 görüyorum .Aksama kadar tıkınıp durmuyorum ama aşırı şişip geriliyorum. Sabahta bi okadar rahat ve fit hissediyorum. Kahvaltı ile açılışı yapmaya korkuyorum valla artık . Sen napiyosun canım nasil gidiyor
Canım ben insulin yüzünden çok acıkıyorum tatli yeme ihtiyacı oluyor.Bu hafta diyetime pek dikkat edemiyorum keyfim çok iyi değil.600 gr almışım zaten.Doktora sordum insulin yüzünden değil psikolojik dedi.Kan sekerin düşmemiş ki acıkasın tatlı yeme ihtiyacı duyasin dedi.Ama midem çok küçüldüğü halde inanılmaz acıkıyorum ve yiyorum da..Sağlığım iyi evdeki hazırlıklarımi tamamladım.Biraz da işimi toplayacağım bu birkaç hafta.

Canım ben insulin yüzünden çok acıkıyorum tatli yeme ihtiyacı oluyor.Bu hafta diyetime pek dikkat edemiyorum keyfim çok iyi değil.600 gr almışım zaten.Doktora sordum insulin yüzünden değil psikolojik dedi.Kan sekerin düşmemiş ki acıkasın tatlı yeme ihtiyacı duyasin dedi.Ama midem çok küçüldüğü halde inanılmaz acıkıyorum ve yiyorum da..Sağlığım iyi evdeki hazırlıklarımi tamamladım.Biraz da işimi toplayacağım bu birkaç hafta.
Kolay gelsin canım .Insanın kendini dizginlemesi zor oluyor gerçekten. Ama sabir az kaldı.Saglicakla kucaklarimiza bi alalim sonrası daha keyifli olacak eminim.

Kızlar üç gündür inanılmaz ağız kuruluğu yaşıyorum iki litre su içiyorum dudaklarım kızarık ve aciyo acaba gebelik şekerim olabilirmi Aralık'ta kontrolüm var doktor anlarmi varsa nasıl birşey gebelik şekeri
Ağız kuruluğu genelde şekerle ilişkilendirilir ama . Bu siralar bende de oldu o .hatta kollarim bacaklarim kurudu gibi.Istersen ölçtür bi için rahat eder hem.

Kızlar anlatın bakalım neler yapıyorsunuz
Mide yanması şikayetim başladı ve karnım çok geriliyo bebişimin yeri daraldı sanırım 😂 kilo almayada devam :) bunların dışında kıyafetleri yıkadım ütüledim cantasını yavaştan yapıyorum
Siz nasılsınız

Maşallah canım 33 haftaya gelmişsin hayırla tamamla keyfin neden yerinde değil hayirdir bir şeye canını sıkma bak moralini yüksek tut

Maşallah canım 33 haftaya gelmişsin hayırla tamamla keyfin neden yerinde değil hayirdir bir şeye canını sıkma bak moralini yüksek tut
Canım çok acıkıyorum sekerim düşüyor düşünce kendime hakim olamıyorum yeyince sekerim yükseliyor sürekli bir döngü..Mutsuzum bu diyet döngüsü vs bir de çok sinirliyim çalışmak istemiyorum yorgunum böyle bu aralar bunu sekildeyim

Canım çok acıkıyorum sekerim düşüyor düşünce kendime hakim olamıyorum yeyince sekerim yükseliyor sürekli bir döngü..Mutsuzum bu diyet döngüsü vs bir de çok sinirliyim çalışmak istemiyorum yorgunum böyle bu aralar bunu sekildeyim
Ah canım benim ya sağlıkla bir an evvel tamamlarsın inşallah Allah güç versin aslında hiç de kilo almadin hep de dikkat ettin aslında şekerinde pek yüksek değildi hatırladığım kadarıyla hamilelikte de ne zor canının istediğini yiyememek

Back