Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Canım şeker olayı kontrolden cıktı benim.Yuksek olmadığı zamanlar eskidendi.Günlük 4 kez insulin iğnesi yapıyorum.

31. hafta bitiyor 84.100 olduk bakalım. Reflü dışında bir sorunum yok Elhamdulillah o da çok fazla mandalina yiyorum ondan oluyor turunçgiller asitli olduğu için çok fazla reflü yapıyor.

31. hafta bitiyor 84.100 olduk bakalım. Reflü dışında bir sorunum yok Elhamdulillah o da çok fazla mandalina yiyorum ondan oluyor turunçgiller asitli olduğu için çok fazla reflü yapıyor.
Artılara geçmişsin ileri hafta grubunda tek eskide olanımiz sendin

Ben de dün kontrole gittim. 9+6 olduğumu öğrendim. Yani bugün tam 10 haftalık oldu bebeğim ^-^ Kilo değişmese de bu bilgiyi güncelleyebilirsin archimom
Bu hafta kilo verecek gibiyim onu da pazar tartılıp söylerim inşaallah ^-^

Canım normal koşullarda sat baz alınır ultrasonda bebegin haftası sürekli değişir.Satı bilmiyorsan da ilk 3 ay yapılan ultrason ölçümlerinden biri baz alınır dipnot olarak belirteyim dedim.Istediğin şekilde güncelledim.Sevgiler

Ben de sat a göre olduğunu biliyorum fakat ilk ultrasonda nasıl göründüğüne göre doktorlar geç döllenme olduğuna karar verip değiştiriyorlar. İlk gittiğim doktor muhtemelen sadece keseye göre 5 haftalık dedi ölçmek için uğraşmadı. Dün gebelik takibimi yapacak özeldeki doktoruma gittim ve baş popo mesafesini ölçttü. 2 hafta geç döllenme değil sadece 1 hafta geç döllenme olduğunu söyledi. Önceki doktorun küçük olduğu için ölçmeye uğraşmamış olacağını söyledi ki zaten haklıdır çünkü devlet hastanesinde baştan savmak dışında birşey yapmıyorlar. Sormasam hiçbirşey söylemeyecekti bile.
Artık 10 haftalık ve artık buna göre devam edeceğiz. Daha küçük ya da büyük olma ihtimali kalmadı. ^-^

Suan itibariyle 10+3 de 61.300

Günaydın kızlar, cumartesiden başlayarak kilo bildirimi yapanlar gelsin bakalım Benden başlayalım.Malesef yaklaşık 12-13 haftadır kilomu sabit tutmayı başarmışken bu 1-2 haftadır zorlaniyorum.Ben uzun süreli diyet yapmanın verdiği sıkıntı,genel stres ve insulin etkisi olduğunu düşünüyorum.Diyetimi bozmaya başladım ve hemen tartiya yansıdı.2 haftada 1 kilo almış oldum.Doguma 5 hafta kaldı.Yine de bu 5 haftada kendimi toplamaya çalışacağım.Ozellikle şeker kontrolüm için bunu yapmak zorundayım.Herkese mutlu haftasonlari dilerim.

Selam canım bugün 70.6 çıktım 4 gündür dikkat ediyorum faydasını gördüm çok şükür ama bu tatlı isteklerine ne yapıyosunuz o konuda cok zorlanıyorum archimom

Maşallah bugünlere geldin bebeginle hayirlisiyla doğur gerisi önemli değil inşallah canım

Selam canım bugün 70.6 çıktım 4 gündür dikkat ediyorum faydasını gördüm çok şükür ama bu tatlı isteklerine ne yapıyosunuz o konuda cok zorlanıyorum archimom
Tatlı isteği bende de oldu ve oluyor malesef..Birsey yapamıyoruz.Meyve ve yoğurdu birlikte yiyerek bastırıyorum

66.6 çıktım çok şükür almamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…