- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.081
Az kalmış diyecektim de neyse biraz daha var o zaman senin deSağol canım yeni gördüm mesajını son zamanlara gelince işler bitmiyorevet ilk doğum olacak allah nasip ederse
Max 3 hafta kaldı 14 Aralık a kadar geldi geldi gelmedi yatışAz kalmış diyecektim de neyse biraz daha var o zaman senin de
40+0 dan sonra beklemiyor mu doktorun? Bazıları 42 ye kadar bekler bazıları beklemez verir suni sancıyıMax 3 hafta kaldı 14 Aralık a kadar geldi geldi gelmedi yatış
Benim doktorun suni sancı da vermiyor başka bir dil altı hapı verip rahim ağzının yumuşamasını sağlıyor ve doğumu başlatıyo. Pek anlatmadı kendisinden dinlemedim ama onunla doğum yapan arkadaşım var bu şekilde ilerledi40+0 dan sonra beklemiyor mu doktorun? Bazıları 42 ye kadar bekler bazıları beklemez verir suni sancıyı
Suni sancı genellikle sezeryana gidiyor zaten başarıya ulaştığı durumlar nadir annenin kendi açılması varsa ilerliyor doğum...Hayırlısı olsun canım.Benim de çok yok aslında..3 hafta önce alınacağı için benim de 5 haftam varBenim doktorun suni sancı da vermiyor başka bir dil altı hapı verip rahim ağzının yumuşamasını sağlıyor ve doğumu başlatıyo. Pek anlatmadı kendisinden dinlemedim ama onunla doğum yapan arkadaşım var bu şekilde ilerledi
Anladım canım ilk gebeligimde çıkmadı umarim bundada çıkmazCanım hamilelik sekerinin şeker tüketimi ile pek ilgisi olduğu söylenemez.Tabi ki kilolu olmak,kötü beslenmek tetikliyor riski arttırıyor ama biraz şans meselesi..Gebelikte vücut insulini nasıl kullanacağını şaşırıyormuş hormon salgıları değiştiği için insulin üretiminde zorlanıyormuş.Gebelerin %5 inde çıkıyor
Aynen senin de az kalmış hazırlıklar ne durumda?Suni sancı genellikle sezeryana gidiyor zaten başarıya ulaştığı durumlar nadir annenin kendi açılması varsa ilerliyor doğum...Hayırlısı olsun canım.Benim de çok yok aslında..3 hafta önce alınacağı için benim de 5 haftam var
Hazırlıklarım bitti.Bebegin herşeyi yıkandı utulendi benimkiler de aynı şekilde..Besigi hazirlandi üstünü örttük ben hastaneden çıkmadan yeniden silerler carsaflarini örtülerini tekrar yikarlar belki üşenmezlerse...Hastaneye 1-2 hafta önce yatış yapacağım için anne çantam çok şişkin olacak haliyle..Tüm pijamalarimi ,ic camasirlarimi ,ne bileyim normalde gerek olmayacak ama bu durumda gerekli hale gelen pekcok seyi koymak durumundayim cantama..Valiz diyelim artık ona...Mesela bilgisayarımi almak zorundayım...Bu sebeple de çantama her şeyi koyup kapatamıyorum çünkü hepsini şu an kullanıyorum.Yine de hazırlar giderken tatile gidiyor gibi 1-2 saatte toplayıp gideceğim inşallah acil kötü bir durum olmazsa..Eve yeni yardımcı geldi gidene kadar evin de elini yüzünü baya toplarız ki şimdiden büyük kısmı halloldu zaten.Sadece perdelerim ve mutfagimin dolap içleri vs ınce temizligi kaldı..Halıları ben yokken yıkatirlar..Ben zaten süs pus işlerine girmiyorum.Sadece Madame coco dan küçük havlular ve baska bir siteden onları koyacak dantel keseler aldim bebek hediyesi olarak.Yeni fincan cay takımları vs daha önce almıştım..hoş kimse bebek görmeye gelip çay kahve icmeyecek ama....Mesleki işlerimi de bitirmeye çalışıyorum kalan da kalacak artık.Sen neler yaptın hazırlık olarak?Aynen senin de az kalmış hazırlıklar ne durumda?
Olacak tabi kuzum altı aylık beş aylık bebekler turp gibi oluyo bir yakinkmiz beşyüz Gr doğurdu kızı üç ay kuvezde kaldı şimdi cadının teki maşallah sen bol bol dua et Allah buyukOlacak mi acaba
Yarin 11. Gun 10ila 20 gun arası kalır demiştiEvet ciğer geliştirici etkisi.Istersen hocam bende diyabet var halihazırda ciğer geliştirici şekeri yükseltiyor diye biliyorum sıkıntı olmaz di mi falan de alttan alarak.Bana da yapacaklardı o plesantada hasar gördük dedikleri zaman..Sonra şu an sıkıntı yok şekeri yukseltmeyelim boş yere dediler
Olacak canım hiç merak etme.Kacinci gününüz bu arada?
Evet gayet iyi.
Aynen rabbim büyük hep dua ediyorumOlacak tabi kuzum altı aylık beş aylık bebekler turp gibi oluyo bir yakinkmiz beşyüz Gr doğurdu kızı üç ay kuvezde kaldı şimdi cadının teki maşallah sen bol bol dua et Allah buyuk
Aynen o benimKarakiz sen misin? Tabloda düzeltme yapmak için baya mücadele verdimnick değişimini açmışlar mi hayret
Canım en azından şunu bilmek seni rahatlatsin sağlıkla kavuşacaksın yavruna..Ben 15 aydır yoğun bakım kapılarındayım ve şifa ile taburcu olma ihtimalimiz yok.Az kaldı şifayla kavuşacaksın.Aynen rabbim büyük hep dua ediyorumAllah kimseyi evladıyla sınamasın cok zor
kuzum amin inşallahAynen rabbim büyük hep dua ediyorumAllah kimseyi evladıyla sınamasın cok zor
Ayy nasıl yapılıyor bende değişmek istiyorumAynen o benim
Evet canım tamamladım.Onceden de biraz hazırlığım vardi.Ocak annelerinde kızlara acele etmeyin hepsi yavaş yavaş olur derken hazırlıkları ilk tamamlayan ben oldumGünaydınn🖐🖐archimom canım tartıldım güncel kilom 61 🖐 maşallah hazırlıklarını tamamlamışsın gözün aydın. Her şeyi düşünmüşsün maşallah. Mecburen tabi
Geçmiş olsunarchimom Haftasonu Ankara’da annemlerdeydim pasta börek ne varsa yedim korktum korktuğum da başıma geldi yani resmen 66.6 çıktım bu sabah rekor bende herhalde 1 haftada bu kadar kilo
Sevindim canım.Ben de 12 haftadır hiç kilo almadım bebek önden gidiyor gibiydi ama bugün normal cıktı ölçümler çok sevindim.Ben mecburen diyet yapıyorum.insulin dozunu arttırdı diyetle insulinle zor duruyor şeker.Ama benim diyetim de 2000 kalorilikarchimom canım bugün benimde doktor kontrolüm vardı doktor çok iyi dedi şekerin etksii yokmuş minigimde öyle iri bebek değil hatta seker diyeti yaparken az değil de yine yediklerini 2 kişilik bebeğini besleyecek şekilde ye dedi ben 2 aydır aynı kilodayim ya çok da zorlarsan kendini gelişimi geriden olur dedi ve baştan beri hep normal doğum pozisyonunda hiçbir sıkıntımız yok çok şükür bizde kontrol çıkışında eksikleri tamamladık beşik puset ve çantamizi internetten söyleyeceğiz onlarda gelince yıkayıp koyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?