Rica ederim inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizitamam cnm çok teşekkür ederim.. bende devam ediyorum. Insallah bu süreci atlatabilirim. 16sı kontrolum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizitamam cnm çok teşekkür ederim.. bende devam ediyorum. Insallah bu süreci atlatabilirim. 16sı kontrolum var
İnşallahRica ederim inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Merhaba canım ? Benimde hematomum var iki tane 6haftada kanama lekeyle başladı hala lekelenmelerim oluyor bi geçiyo gene basşlıyor seninki nkdr sürede geçti ?Merhaba kizlar. İlk gebeligimde 5 ay boyunca kanama yasadim ama sukur kucagima aldim. Simdi yeniden hamileyim yeniden hematom geldi buldu beni. 6 haftalik hamileyim cok üzgünum. Doktor kanama alaninin cok büyük ve kesenin hemen arkasinda oldugunu soyledi. Kanama geldikce kese bu baskiya dayanamaz oda gelr dedi igneden dolayi suan cok asiri kanamam yok ama bakalim hayirlisi olsun
Merhaba canım kanama alanın geçtimi benimde var 6.haftaöda başladı hala lekelenmem olarak geliyor iki kere kanama olarak geldiMerhaba bende 12hafta 4 günlük hamilyeim. 9 haftadan beri lekelenmelerim oluyor kese dışında kanama alanım vardı. Progestan 200 kullandım. Doktor 12 haftada kesmemi söyledi .kestim 2 gün önce dün akşam yine hafif lekelemem oldu. Çok şükür bugün kanama yok, yatıyorum. O kadar moralim bozuluyorki. Sabırla bekliyorum günler geçsin diye. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kalbş neden durmuştu ilk bebeğin bellimi canımDoktorla mı konuşsam, niye kestirdi acaba progestanı. İlk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Çok şükür 12 haftayı gördüm ama lekelenme görünce elim ayağım kesiliyor.
Merhaba canim. Allah kanamali geciren herkese yardimci olsun cok zor.Merhaba canım ? Benimde hematomum var iki tane 6haftada kanama lekeyle başladı hala lekelenmelerim oluyor bi geçiyo gene basşlıyor seninki nkdr sürede geçti ?
Aminnn canım aminnn gerçekten çok zor aklı çıkıyor insanın tuvaelte gitmeye korkuyor sabah uyanmaya korkuyorMerhaba canim. Allah kanamali geciren herkese yardimci olsun cok zor.
İlk hamileligimde öğrendiğim dun basladi ve 4.ayın sonu 5.ay gibi bitti kanamam.
Simdikinde 6.haftada başladı o haftalarda ara ara geldi ama cok yogun degildi sonra icimde oldu uzun bi sure ama dışarı cikmadi. Bu sekilde bitti
Yaptiklarim hic ama hic ayaga kalkmamak yemek wc disinda. İgne ilac kullanmak. Bu surelerde kanama alanimin boyutu yeri geldi kuculdu yeri geldi büyüdü en sonunda gecti sukur.
Allah nasil ettiyse istedigin kadar cok kanama yasa kucagina alirsin canim ❤ 9 ay kanamali gecirenler bile varmis
Boyutlari nasil canim hematomun?Aminnn canım aminnn gerçekten çok zor aklı çıkıyor insanın tuvaelte gitmeye korkuyor sabah uyanmaya korkuyor
Anladığım kadarıyla hemen geçmiyor bu hematomlar
Her ultrasonda gördükçe kötü oluyorum umarım zararı olmadan kaybolur tüp bebek olduğu için bide şimdilik kan sulandırıcı kullanıyorum acaba odamı kanı çoğaltıyor içerdeki diyorum ne zaman kesilecek daha belli değil
Sende kullandın mı kan sulandırıcı canım ?
Canım valla biri bi işaret parmağı kadar gözüküyor ince uzun kesenin sokunda biride parmağın yarısı kadar görünüyor soldaBoyutlari nasil canim hematomun?
Ben kan sulandırıcı kullanmadim. Hatta yurtdisinda bi arkadasım var onun doktoru hic bi igne ilac tedavisi vermiyordu cok sasirdik ve korktuk bisey olcak diye ama Allah nasip etmis onunkide gecti. Bol bol dua et ve yerinden pek kalkmamaya calis. Dinlenmek cok önemli. Sürekli uzan ve ilac igneni doktorunun dedigi gibi al canım. Maalesef hemen gecmiyor cogu zaman ben 8 aylik hamileyken bile korkuyodum tuvalete gitmeye kan gorucem diye korka korka bakiyodum. Psikolojik olarak zor bi dönem ama geciyor canim ❤
Yok canim ikimizinki de tup bebek degilCanım valla biri bi işaret parmağı kadar gözüküyor ince uzun kesenin sokunda biride parmağın yarısı kadar görünüyor solda
Hadi ya arkadaşında tüp bebek miydi şaşırdım valla bende bizler çok ilaç içioz
Seninde tüp bebek miydi canım ?
Bende hep yatıyom yatmaktan başım ağrıyo sürekli Olsun bebişin iyi olsunda herşeye razıyım Canım inşAllah bende atlatırım bu durumu eminim bende de kalacak bu korku hep beyine yerleşiyor çünkü
sağolasın canım aminnn inşAllah bende sağlıklıca kucağıma alırım polipeptit rahimin içindemiydi gerçekten çok zor bu durumlar kanama leke gördükçe insan sarsılıyor günler Nasıl geçecek bilemiyor. Benimde ilk tüp bebek kanama alanları bir türlü geçemedi gittiBen vardım cnm 9 ay full kanamam oldu artık hasta bezi kullanıyordum hamilelik hormonları polipim vardı büyütmüş ondan dolay sürekli kanamam oluyordu bide ilk hamileligimdi güvendiğin bi doktorla yoluna devam et sabah akşam progestan haftada iki kere ptuloton depot igne kullanıyordum.cokcok zor bi dönemdi ama çok şükür sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım.Rabbim sanada sağlıklı.bi şekilde almayı nasip etsin
haftaya perşembe kontrolum olucak cnm. Şuanda kanamam yok ama ben doktoru dinlemedim progestana devam ediyorum 2 günde bir progestan koyuyorum ne olur ne olmaz diye. şimdi 13+5 teyim 20 Haftaya kadar da devam edicem. 12 haftaya kadar gelince risk azalıyormuş, moralini bozma inşallah atlatacaksın. Bende hep dua ediyorum. Birde kendimi yormamaya çalışıyorum.Merhaba canım kanama alanın geçtimi benimde var 6.haftaöda başladı hala lekelenmem olarak geliyor iki kere kanama olarak geldi
ilk bebekte araştırma yapmıyorlarmış, kromozom anomalisi oluyor genelde dedi doktor. Asıl nedeni bilmiyorum Rabbim kimseye yaşatmasın, çok zor günlerdi.Kalbş neden durmuştu ilk bebeğin bellimi canım
Aynen canım ilaçları bıraksak bi dert bırakmasak ayrı insan napcanı şaşıyor Sendede hematom vardı dimi canım ? İnşAllah atlatırız bu günleri sağ salim bende aynı yatıp dinleniyorum umarım faydası olur.haftaya perşembe kontrolum olucak cnm. Şuanda kanamam yok ama ben doktoru dinlemedim progestana devam ediyorum 2 günde bir progestan koyuyorum ne olur ne olmaz diye. şimdi 13+5 teyim 20 Haftaya kadar da devam edicem. 12 haftaya kadar gelince risk azalıyormuş, moralini bozma inşallah atlatacaksın. Bende hep dua ediyorum. Birde kendimi yormamaya çalışıyorum.
Ah canım çok zordur emimim ki Rabbim bir daha yaşatmasın normal hamilelikti dimiilk bebekte araştırma yapmıyorlarmış, kromozom anomalisi oluyor genelde dedi doktor. Asıl nedeni bilmiyorum Rabbim kimseye yaşatmasın, çok zor günlerdi.
Evet cnm rahim içindeydi ve aşırı büyümüştü kabus gibiydi inan her an bisey oldu mu diye o korku çok zor inşallah iyi olursun dinlen yorma kendini Allah korusun evladinisağolasın canım aminnn inşAllah bende sağlıklıca kucağıma alırım polipeptit rahimin içindemiydi gerçekten çok zor bu durumlar kanama leke gördükçe insan sarsılıyor günler Nasıl geçecek bilemiyor. Benimde ilk tüp bebek kanama alanları bir türlü geçemedi gitti
Ahh canım şükür atlatmışsın. Allah bağışlasın evladını aminnn inşAllah geçer benimkide canım sürekli dinleniyorumEvet cnm rahim içindeydi ve aşırı büyümüştü kabus gibiydi inan her an bisey oldu mu diye o korku çok zor inşallah iyi olursun dinlen yorma kendini Allah korusun evladini
evet normal gebeliktiAh canım çok zordur emimim ki Rabbim bir daha yaşatmasın normal hamilelikti dimi
Rabbim sabır versin canımevet normal gebelikti