- 8 Ağustos 2024
- 451
- 1
- 255
- 18
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu markayı bilmiyorum bilen mutlka cevap verir ama bence biraz erken yapmışsınıx. Daha yumurtlamanızın üstünden 9-10 gün geçmiş. Biraz daha bekleyip tekrarla benceÖncelikle herkese merhabalar ben kasım'ın 25'inde 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim fakat gelişimi durduğu ve Beta düştüğü için 17 Aralık'ta düşük yaptım 22 Aralık'ta muayene oldum hekimimiz hiçbir sıkıntı olmadığını daha çok küçükken düşük olduğunu ve korunmaya gerek olmadığını söyledi. Polikistik overin var kanda pıhtılaşmaya yatkınlık var kan uyuşmazlığı var o yüzden gebe kalmam da zaten zor oluyor. Ben daha önce avoks testi kullandım hiç silik görmemiştim bembeyaz oluyordu Bir kere silik gördüm onda da kanda değerim 30'du. 31 Aralık 1 Ocak arası yumurtam çatladı ve dayanamayıp bugün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm görselini de ekliyorum awox marka testte bu kadar silik görüp pozitife olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.
Bu markayı hiç kullanmadım canımÖncelikle herkese merhabalar ben kasım'ın 25'inde 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim fakat gelişimi durduğu ve Beta düştüğü için 17 Aralık'ta düşük yaptım 22 Aralık'ta muayene oldum hekimimiz hiçbir sıkıntı olmadığını daha çok küçükken düşük olduğunu ve korunmaya gerek olmadığını söyledi. Polikistik overin var kanda pıhtılaşmaya yatkınlık var kan uyuşmazlığı var o yüzden gebe kalmam da zaten zor oluyor. Ben daha önce avoks testi kullandım hiç silik görmemiştim bembeyaz oluyordu Bir kere silik gördüm onda da kanda değerim 30'du. 31 Aralık 1 Ocak arası yumurtam çatladı ve dayanamayıp bugün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm görselini de ekliyorum awox marka testte bu kadar silik görüp pozitife olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.
Evet erken yaptım canımBu markayı bilmiyorum bilen mutlka cevap verir ama bence biraz erken yapmışsınıx. Daha yumurtlamanızın üstünden 9-10 gün geçmiş. Biraz daha bekleyip tekrarla bence
Teşekkür ederim cevabın içinBu markayı hiç kullanmadım canım
Daha erkennnn benim de yapasım geliyor yapmayın şöyleeeeKızlar pes ettim ya testim de bitti. Hayalet çizgi gözüküyor ama ümidim yok pek dün gece ki ağrıda üstüne ümitsizliğimi arttırdı yumurtlamadan sonra 8. gün. Hala her gün kasık ağrıları yaşıyorum.
Merhaba çok geçmiş olsun.. ben de bilmiyorum bu testiÖncelikle herkese merhabalar ben kasım'ın 25'inde 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim fakat gelişimi durduğu ve Beta düştüğü için 17 Aralık'ta düşük yaptım 22 Aralık'ta muayene oldum hekimimiz hiçbir sıkıntı olmadığını daha çok küçükken düşük olduğunu ve korunmaya gerek olmadığını söyledi. Polikistik overin var kanda pıhtılaşmaya yatkınlık var kan uyuşmazlığı var o yüzden gebe kalmam da zaten zor oluyor. Ben daha önce avoks testi kullandım hiç silik görmemiştim bembeyaz oluyordu Bir kere silik gördüm onda da kanda değerim 30'du. 31 Aralık 1 Ocak arası yumurtam çatladı ve dayanamayıp bugün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm görselini de ekliyorum awox marka testte bu kadar silik görüp pozitife olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.
Teşekkür ederim canımMerhaba çok geçmiş olsun.. ben de bilmiyorum bu testi
Pes etme. Her gün ağrıların varsa vardır Allah ın izniyle. Azıcık daha bekle. Hayalet çizgiyi de görmüşsün. 3 güne netleşir.Kızlar pes ettim ya testim de bitti. Hayalet çizgi gözüküyor ama ümidim yok pek dün gece ki ağrıda üstüne ümitsizliğimi arttırdı yumurtlamadan sonra 8. gün. Hala her gün kasık ağrıları yaşıyorum.
Kendimi tutabilirsem pazar veya pazartesi yapacağım bakalım, hayırlısı olsunPes etme. Her gün ağrıların varsa vardır Allah ın izniyle. Azıcık daha bekle. Hayalet çizgiyi de görmüşsün. 3 güne netleşir.
Hadi bakalımKendimi tutabilirsem pazar veya pazartesi yapacağım bakalım, hayırlısı olsun
dayan dayan birazcık dahaKendimi tutabilirsem pazar veya pazartesi yapacağım bakalım, hayırlısı olsun
Konunun adını aceleciler mi yazsakdayan dayan birazcık daha
çok zor ama yapabilriiz
valla tam bize göreKonunun adını aceleciler mi yazsak
geçmiş olsun. ben 36.günde olmuştumKızlar geçmiş olsun hepimize bundan sonra hep müjdeli sağlıklı haberler alırız inşallah bende 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Tam 15.gün kanamam bitti Doktum bir adet dönemi korunmamı söyledi sadece. İlk adetinizi kaçıncı gün oldunuz
Ben 30. Gün oldumKızlar geçmiş olsun hepimize bundan sonra hep müjdeli sağlıklı haberler alırız inşallah bende 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Tam 15.gün kanamam bitti Doktum bir adet dönemi korunmamı söyledi sadece. İlk adetinizi kaçıncı gün oldunuz
Ben 10 mayıs kürtaj 10 temmuz ilk adetKızlar geçmiş olsun hepimize bundan sonra hep müjdeli sağlıklı haberler alırız inşallah bende 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Tam 15.gün kanamam bitti Doktum bir adet dönemi korunmamı söyledi sadece. İlk adetinizi kaçıncı gün oldunuz