- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Kac yillik evlisin canm aglasakta bisey duzelmiyorBende ağlama krizine girdim
Doktor sankin ol kadın diyor
Senin sağlığın önemli diyor acildeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yillik evlisin canm aglasakta bisey duzelmiyorBende ağlama krizine girdim
Doktor sankin ol kadın diyor
Senin sağlığın önemli diyor acildeki
Kac yillik evlisin canm aglasakta bisey duzelmiyor
3 yillik 3.denemem7 yıllık evliyim
sen
İnşallah olur canım bizimde3 yillik 3.denemem
Insalllah cnmİnşallah olur canım bizimde
Canm sonucun ne oldu bende suan ayni senin gibiyim
Gecmis olsun canm evet kanamam vardi igne falan yapildi saun beklemedeyim nasip artik insallah bidaha hamile kalirsin canmMerhaba arkadaşım
En son salı günü yazdığın görülüyor
İyisindir inşallah üzgünüm geç farkettim sorunu fakat hiç moralini bozmıyım kötü günler geçirdim en son 8000 e kadar çoktı hcg 2 gün sonra 2000 e düştü toplam 17 hün kanamam oldu ve keseyi atamafığım için sonunda kürtaj oldum.
Ağlamanız çok iyi olmuş ben çok güçlü durmaya çalıştım 2 çocuğum daha vardı ve onları etkilememeliyim diye düşündüm hemen ilgimi başka şeylere çevirdim spora başlafım dil eğitimime devam ettim fakat bi kaç gün sonra bomba gibi patladım aniden ağlama krizine girdim ertelediğim için tepkim daha büyük oldu.
Sonra kanamam zaten kürtajdan 17 gün önce başladığı için kürtajdan iki gün sonra bitti ve 21 gün sonra ilk adetimi gördüm şimdi ise tekrar gün sayıyorum adetime 7 gün kaldı
Korunmana gerek yok dedi doktor en çok bu iyi geldi hiç istemedim korunmayı çünkü.
Kan pıhtı testi eşimin testi hepsi temiz çıktı sonuncusu 3. Düşüğümdü
Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Senin içinde en hayırlısı olsun inşallah
Gecmis olsun canm evet kanamam vardi igne falan yapildi saun beklemedeyim nasip artik insallah bidaha hamile kalirsin canm
Gecmis olsun canm evet kanamam vardi igne falan yapildi saun beklemedeyim nasip artik insallah bidaha hamile kalirsin canm
Canm durmuatu dun yine oldu hafta bir oluyor anlamiyorum valla hayirlisi olsun artk canmTatlım nasıl oldun kanamaların ne alemde
hayır haberlerin olsun inşallah
Canm durmuatu dun yine oldu hafta bir oluyor anlamiyorum valla hayirlisi olsun artk canm
Amin insallah canm rabbim 3n kisa zamanda sanada nasip etsin insalllahAllahım sıhhatle kavuşttursun
pişiğiyle gazıyla diş çıkatmasıyla uğraşırken bu mesajlaşmalarımızı hatırlatsında gülümsersin inşallah
13 haftalık hamileyim. Baştan beri lekelenmeli bir hamilelik geçirdim. İki gün önce şiddetli kanamayla hastanelik oldum. Yapılan bütün incelemelerde kanın rahimle ya da bebekle alakası bulunamadı ama düşük tehditi olduğu söylendi. Hala ara ara kahverengi lekelenme var. Kanama 4 saat sürdü. 3 doktora gittim kanamanın sebebi bulunamadı. Gerçekten çok korkuyorum...Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, içimi rahatlatmak istiyorum...Ama kötü sonuçlara da hazırım(
Merhaba bende ayni durumdayim arkadasim bende 5+5 gunluk ve her tuvalete girdigim silingim zmn kahve leke gruyorum banda kese asagida dedi dusuk olabilirsin dedi ve proluton duye bi igne yapti ogun kesildi kahve lekelenme ama tekrr basladi bende sasmis durumdyim hic klkmdigim hlde oluyor birde.merhaba. benimde 12 haftalıkken kanamam oldu hemen kesildi.tabi hemn doktora gittik. çok korktum bebeğimi kaybetim diye . bebeğin kesesi etrafında içerden kanama oldu söylendi ama dısarda vajınal kanama gibi birsey yok. 1 hafta hastanede yattım. ancak içerdeki kanama hala görülüyor. bebeğimin gelişimi iyi. umarım kucagıma alırım yavrumu. çok bekledim anne olmayı.
MerhabaMerhaba bende ayni durumdayim arkadasim bende 5+5 gunluk ve her tuvalete girdigim silingim zmn kahve leke gruyorum banda kese asagida dedi dusuk olabilirsin dedi ve proluton duye bi igne yapti ogun kesildi kahve lekelenme ama tekrr basladi bende sasmis durumdyim hic klkmdigim hlde oluyor birde.
Saol canım valla güldüm aynen zor günler geçirdim şükür şuan onlarlayim tâbi doğum yaptım oğlum ameliyat edildi zor zamanlar geçirdim şuan Iyi şükür senin nasıl bebegin Iyi mi benimkiler 8 aylık oldular çok sukurAllahım sıhhatle kavuşttursun
pişiğiyle gazıyla diş çıkatmasıyla uğraşırken bu mesajlaşmalarımızı hatırlatsında gülümsersin inşallah
Saol canım valla güldüm aynen zor günler geçirdim şükür şuan onlarlayim tâbi doğum yaptım oğlum ameliyat edildi zor zamanlar geçirdim şuan Iyi şükür senin nasıl bebegin Iyi mi benimkiler 8 aylık oldular çok sukur
Amin canım bu mübarek günde rabbim sanada nasip etsin inşallah düşünlerinin sebebi nedir sanırım senle birlikte olmuştu transferimiz dimi benim tüp bebekle hamile kaldimHay maşallah sıhhatle büyüt yavrunu hayrını göresin inşallah :)
Valla kardeşim ben 5. Düşüğümü yaptım iki ay evvel dua beklerim