Düşük yapmış olanlar lütfen bakabilir misiniz desteğinize ihtiyacım var

Geçmiş olsun üzülmeyin inşallah en kısa sürede tekrar sağlıkla olur. Ben çok hakim değilim ama doktorunuza danışın o söyler ne zaman tekrar ilişki yaşabileceğinizi. Neden düşük yaptınız acaba? Zaten düşük tehlikeniz var mıydı?
Enfeksiyon yüzünden kaybettim zaten tüp bebekti 2 kere serklaj ameliyatı oldum yine de kaybettim:KK43:(

Merhaba arkadaşlar geçen hafta 16+3 te ikizlerimi kaybettim düşük yaptım şuan hala kanamam var lekelenmem devam ediyor tahminen ne zaman biter bu kanama tekrar hamile kalmak istiyorum ilk cinsel ilişkiyi ne zaman yaşamalıyım acaba ?
Benimde ilk gebeliğimde 9+5 kalp durduğu için bebeği aldılar sonrasında 15 güne yakın kanama oldu ama sürekli yoğun değil ara ara gelen ve kesilen 1 ay böyle olması normalmiş doktorum öyle söyledi bana rahime bakıyorlar olaydan 1 hafta sonra bi sıkıntı yoksa rahimde kanama zamanla geçiyor ben 40 gün ilişkiye girmemiştim doktor ilk 10 gün girme demişti sonrasında kanaman yoksa girebilirsin ilişkiye demişti

Benimde ilk gebeliğimde 9+5 kalp durduğu için bebeği aldılar sonrasında 15 güne yakın kanama oldu ama sürekli yoğun değil ara ara gelen ve kesilen 1 ay böyle olması normalmiş doktorum öyle söyledi bana rahime bakıyorlar olaydan 1 hafta sonra bi sıkıntı yoksa rahimde kanama zamanla geçiyor ben 40 gün ilişkiye girmemiştim doktor ilk 10 gün girme demişti sonrasında kanaman yoksa girebilirsin ilişkiye demişti
Benim kanamam 10 gündür yok fitil kullanıyorum hala 2 kere cinsel ilişki oldu ama daha yapmadım sonrasında yumurtalar bile gelişmeye başlamış tekrardan düşünüyor musunuz gebelik ?

Benim kanamam 10 gündür yok fitil kullanıyorum hala 2 kere cinsel ilişki oldu ama daha yapmadım sonrasında yumurtalar bile gelişmeye başlamış tekrardan düşünüyor musunuz gebelik ?
Bende yoğun pcos var ilk gebeliğimden sonra 2.5 sene olmadı açıkcası tabi bu sürede bir sürü doktora gittim hepsi kendiliğinden kalamazsın tedavi olman lazım dediler haplara iğnelere başladım yine olmadı sonra yeni gebelik oldu şuan 9 haftalık hamileyim

Tabi bende sorun olduğu için benim olmadı ama hemen tekrar kalan oluyor benim yumurtlamam da olmuyor herzaman zaten doktorlarda 2 ay önermiyor hamilelik ondan sonra kalman saha sağlıklı olur demişti

Birde fitil kullanırken kesinlikle ilişki önermiyor doktorlar enfeksiyon olmaması açısından

Tabi bende sorun olduğu için benim olmadı ama hemen tekrar kalan oluyor benim yumurtlamam da olmuyor herzaman zaten doktorlarda 2 ay önermiyor hamilelik ondan sonra kalman saha sağlıklı olur demişti
Evet fitili yeni kullanmaya başladım zaten bittikten sonra cinsel.iliski olur demişti doktor

X