• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama yaşayanlar

Slm herkese , ben 6 +5 iken koyu kırmızı 2 bardak kadar kanamam olmuştu. O gün pazar olduğu için acil servise gittik bebek duruyor dediler. Istersen evde kendin ped takibi yap istersen hastanede yat biz takip edelim dediler . Evi tercih ettim ve ertesi gün için hemen kendi doktorumdan randevu aldım. Sabah doktora gittiğimde küçük bir kanama alanı olduğunu söyledi. 10 günlük rapor verdi ve sadece wc için kalkmalısin hic is yapmak yok dedi . Hastaneden çıktık tam eve çıkarken kanamam başladı ustum başım kan içinde kaldı. Tuvalete girdim nasıl kan aktığını anlatamam size . Fokur fokur geliyordu ve bir parça düştü çıkarken hissettim onu korkudan bakamadım ne olduğuna. Eşimle hemen geri gittik doktorumuzun yanına bebek duruyordu çok şükür. Ama kanama alanım çok büyümüştü. Tup bebek yontemiyle hamile kaldigim icin progestan dex igne ve fitil kullaniyordum zaten bunlara ilaveten pruloton igne eklendi . Su an 9+5 cok sukur . Hala yatiyorum . Dr heyet raporu cikartti . Mart ayi boyunca yatmaya devam edecegim. Kahverengi olarak hergun lekelenmem oluyor . Bunun disinda kasiklarimda bazen batma hissediyorum , bazen sizi hissediyorum . Insallah hepimizin saglikla bebeklerimize kavusmamizi diliyorum. Rabbim yardimcimiz olsun insallah

6+2de ve 12.haftada çok yoğun kanama yasadim igne ile geçiyor ve tekrarliyor.her seferinde gittik bebek duruyor.progestan ve iğne vuruluyorum ayrıca kan sulandırıcım var. Yarın 13.hafta dolacak.Peritanologa gitmeye karar verdik.Yoksa bu kanamaların duracağı yok

Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyken aşırı kanamam vede kasık ağrım çoktu Dr yatış verdi ertesi gün kanamam azaldı PROGESTANı 3 adete çıkardı artı 2 adet iğne verdi şimdi 18 haftalığım gene kırmızı kanamam geldi ama ağrım yok şükür böle birşey yaşayan varmı

Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyken aşırı kanamam vede kasık ağrım çoktu Dr yatış verdi ertesi gün kanamam azaldı PROGESTANı 3 adete çıkardı artı 2 adet iğne verdi şimdi 18 haftalığım gene kırmızı kanamam geldi ama ağrım yok şükür böle birşey yaşayan varmı
6+1 kanamam geldi adet kanaması gibiydi rengi .düşük riski var dediler progestan ve iğne verdiler.hic hareket etmeden evde yat dediler 6+3 iki ped dolusu kanamam oldu yine adet gibi.benimde sancım yok .şimdi azaldı peceteye bulaşık şeklinde geliyor .hastanedeyim yarın bakicaklar kese bozulduysa alicaz dediler.uykum gelmiyor 😔

6+1 kanamam geldi adet kanaması gibiydi rengi .düşük riski var dediler progestan ve iğne verdiler.hic hareket etmeden evde yat dediler 6+3 iki ped dolusu kanamam oldu yine adet gibi.benimde sancım yok .şimdi azaldı peceteye bulaşık şeklinde geliyor .hastanedeyim yarın bakicaklar kese bozulduysa alicaz dediler.uykum gelmiyor 😔
Aldırma bence canım başka Dr da gözük çünki benim ilk 2 ay adet oldum 3 ay öğrendim hamile olduğumu tesadüfen hale kanamam var ama şükür beb ek iyi sadece kanama neden oluyor bilemiyolar

Aldırma bence canım başka Dr da gözük çünki benim ilk 2 ay adet oldum 3 ay öğrendim hamile olduğumu tesadüfen hale kanamam var ama şükür beb ek iyi sadece kanama neden oluyor bilemiyolar
Kese bozulmamış canım kalp atışını bekleyecekmisiz 🙏

Back