evet bu hamilikte de 2 kez kanama geçirdim. Kanama alanıda ultrasonda kese dışında göründü son 2 kontrolümde. İnşallah gelecek hafta geçmiş olur. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAynen canım ilaçları bıraksak bi dert bırakmasak ayrı insan napcanı şaşıyor Sendede hematom vardı dimi canım ? İnşAllah atlatırız bu günleri sağ salim bende aynı yatıp dinleniyorum umarım faydası olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte kanama yaşayanlar
- Konu Sahibi Sudemerve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?amin canım vardır bir hayır diye teselli ettim kendimi . Çok şükür Allah tekrar nasip etti. İnşallah bu süreci de tamamlamayı gösterir.Rabbim sabır versin canım
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Aminn canım inşAllah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsınamin canım vardır bir hayır diye teselli ettim kendimi . Çok şükür Allah tekrar nasip etti. İnşallah bu süreci de tamamlamayı gösterir.
çok teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimiz kucağımıza alalımAminn canım inşAllah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Merhaba tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim . Kahverengi lekelenmelerim vardı doktor normal dedi . İki gündür kırmızıya döndü daha kese bile göremedim özellikle fitilden sonra su gibi iniyor sonra leke leke kahve pembe devam ediyor. Doktor pazartesi gel bakalım dedi ama çok korkuyorum . 3. Tüp bebek denemem ve ilk defa pozitif gördüm
çok geçmiş olsun hiç kalkmadan dinlen cnm, hiç iş fln yapma. yarında mutlaka kontrole doktora git. Kese genelde 5-6 haftadan sonra gözüküyor. belki yerleşme kanamasıdır seninkisi. İçini ferah tutmaya çalış. İnşallah geçerMerhaba tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim . Kahverengi lekelenmelerim vardı doktor normal dedi . İki gündür kırmızıya döndü daha kese bile göremedim özellikle fitilden sonra su gibi iniyor sonra leke leke kahve pembe devam ediyor. Doktor pazartesi gel bakalım dedi ama çok korkuyorum . 3. Tüp bebek denemem ve ilk defa pozitif gördüm
Eklentiler
Hiç iş yapmıyorum transferden beri hep yattım . Kontrole gitmeye korkuyorum eşim yanımda değil zaten il dışında işi dolayısıyla . Ümidim kalmadı artık nasip kısmetçok geçmiş olsun hiç kalkmadan dinlen cnm, hiç iş fln yapma. yarında mutlaka kontrole doktora git. Kese genelde 5-6 haftadan sonra gözüküyor. belki yerleşme kanamasıdır seninkisi. İçini ferah tutmaya çalış. İnşallah geçer
Merhaba bende 13.haftamdayim dun cok siddetli kustum sonrasinda pembe kanama oldu peceteye silince dolacak kadar hemen doktora gittik bebek iyi kanama gozukmuyo dedi progestan verip yolladi ama dunden beri devam ediyor kahverengi camurumsuya dondu ama miktar cok gibi siz nasil oldunuzz gectimi kanamaniz ve kasik agriniz varmiydi acaba?Merhaba bende 13 haftalık hamileyim ve sürekli kanama geçiriorum bazen cok fazla gelior bazende kahverengi lekelenme seklinde geliyor içerde kanama var ama plensentayı etkilemedihini söledi doktor ama nedenide bulunamıyor ilac ve iğne kullanıorm ama gecmedi malesef hala devam ediyor siz ne yaptınız bebeğinizi kucağınıza alabildinizmi? Güzel haberler duymak icimi ferahlatıcak inş
çok geçmiş olsun evet ok nadir kasık ağrım oluyodu ama geceleri sonra progestanla kanama durdu. Doktorunuzla irtibat halinde olun birde en önemlisi dinlenme bence ben hala istirahat ediyorum. Allahım hepimize tamamlamayı nasip etsin bu süreci inşallah.Merhaba bende 13.haftamdayim dun cok siddetli kustum sonrasinda pembe kanama oldu peceteye silince dolacak kadar hemen doktora gittik bebek iyi kanama gozukmuyo dedi progestan verip yolladi ama dunden beri devam ediyor kahverengi camurumsuya dondu ama miktar cok gibi siz nasil oldunuzz gectimi kanamaniz ve kasik agriniz varmiydi acaba?
Aminn insallahhhhçok geçmiş olsun evet ok nadir kasık ağrım oluyodu ama geceleri sonra progestanla kanama durdu. Doktorunuzla irtibat halinde olun birde en önemlisi dinlenme bence ben hala istirahat ediyorum. Allahım hepimize tamamlamayı nasip etsin bu süreci inşallah.
- 16 Mayıs 2019
- 1.545
- 2.900
- 83
Merhaba ben de 14 haftalık hamileyim. Benimde dün gece cinsel ilişkiden sonra hafif bir kanamam oldu. Sabah kalkınca gördüm çok az günlük pedde vardı pembe gibi. Bir de peceteyle silince geldi hafif. Biraz dinlenecegim devam ederse hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Merhaba bende 13.haftamdayim dun cok siddetli kustum sonrasinda pembe kanama oldu peceteye silince dolacak kadar hemen doktora gittik bebek iyi kanama gozukmuyo dedi progestan verip yolladi ama dunden beri devam ediyor kahverengi camurumsuya dondu ama miktar cok gibi siz nasil oldunuzz gectimi kanamaniz ve kasik agriniz varmiydi acaba?
13 haftalık hamileyim. Gebelikte kanama yaşayanlar var mı? Baştan beri lekelenmeli bir hamilelik geçirdim. İki gün önce şiddetli kanamayla hastanelik oldum. Yapılan bütün incelemelerde kanın rahimle ya da bebekle alakası bulunamadı ama düşük tehditi olduğu söylendi. Hala ara ara kahverengi lekelenme var. Kanama 4 saat sürdü. 3 doktora gittim kanamanın sebebi bulunamadı. Gerçekten çok korkuyorum...Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, içimi rahatlatmak
- 3 Kasım 2020
- 6
- 2
- 1
- 52
- 3 Kasım 2020
- 6
- 2
- 1
- 52
Bebeğiniz sağlıkla geldi mi?13 haftalık hamileyim. Gebelikte kanama yaşayanlar var mı? Baştan beri lekelenmeli bir hamilelik geçirdim. İki gün önce şiddetli kanamayla hastanelik oldum. Yapılan bütün incelemelerde kanın rahimle ya da bebekle alakası bulunamadı ama düşük tehditi olduğu söylendi. Hala ara ara kahverengi lekelenme var. Kanama 4 saat sürdü. 3 doktora gittim kanamanın sebebi bulunamadı. Gerçekten çok korkuyorum...Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, içimi rahatlatmak istiyorum...Ama kötü sonuçlara da hazırım(
Ne oldu durumunuz?Merhaba bende 13.haftamdayim dun cok siddetli kustum sonrasinda pembe kanama oldu peceteye silince dolacak kadar hemen doktora gittik bebek iyi kanama gozukmuyo dedi progestan verip yolladi ama dunden beri devam ediyor kahverengi camurumsuya dondu ama miktar cok gibi siz nasil oldunuzz gectimi kanamaniz ve kasik agriniz varmiydi acaba?
Dutumunuzu merak ettim gebeliginz devam ettimi?Bende 10+0 günlük hamileyim. Perşembe günü lekelenmem oldu cuma sabahda damla damla kanamam oldu. Dr progestan 200 lük başladı. Kahverengi lekelenmem devam ediyordu bugün yine damla damla kanamam başlamış. Çok korkuyorum bişey olur mu diye. Çok dinlenemiyorum. Bi tane oğlum var 4 yaşında. Ne yapacağım bilmiyorum
Merhabalar. Bebeğinizi kaybetmişsiniz galiba çok üzgünüm. Neden peki sebebi belli mi? Benim de hamileliğimde hep koyu renk çok az kanamam oluyordu. Doktora hep gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu söylediler. Normalde kontrolüme 1 hafta varken bayrama denk geliyor diye 1 hafta önce gittim. Koyu renk kanamam olduğunu söyledim. Doktor bebek gayet sağlıklı dedi 9+3 günlüktü. Kalp atışlarını duyduk sıkıntı yok dedi. Progestan verdi 200 mg. Eve geldim ateşlendim. Bir gün sonra adet kanaması gibi kanamam başladı. Başka bir doktora gittim rahim etrafı kanama olduğunu ve bebeğimin kalp atışının olmadığını söyledi ve daha kalp atışını duyalı 24 saat geçmemişti. Bir gün sonra da kürtaj oldum hemen... Çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın.