• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama yaşayanlar

Merhaba bende 11 haftalık gebeyim sebebi bilinmeyen kanama yaşıyorum 9 haftalıkkende oldu ama geçmişti tüp bebek olduğu için progestanı en baştan beridir vajinal yoldan alıyorum başka yapacak birşey yok dedi doktorum ana sebebi nasıl bilinmez merak ediyorum ilk bebeğimde yaşamadım bu sorunu oda tüp bebek sezeryanla doğum yapmıştım yumurtalıklarda kistlerim kaldı tedavi sonrası acaba kanamaya sebep olabilirim

Merhaba bende 11 haftalık gebeyim sebebi bilinmeyen kanama yaşıyorum 9 haftalıkkende oldu ama geçmişti tüp bebek olduğu için progestanı en baştan beridir vajinal yoldan alıyorum başka yapacak birşey yok dedi doktorum ana sebebi nasıl bilinmez merak ediyorum ilk bebeğimde yaşamadım bu sorunu oda tüp bebek sezeryanla doğum yapmıştım yumurtalıklarda kistlerim kaldı tedavi sonrası acaba kanamaya sebep olabilirim
Mrb kanama devam ediyormu acaba bende şuan 12haftalık hamileyim kanamam oluyor benimde

Kızlar ben 10+3 gunluk hamşleyim gebelıhımın basından berı pembe kahverengı leke gelıyordu doktor onemlı degıl yerlesme dedı ama bugun ilk defa koyu kırmızj geldı yatıyorum sımdı evde doktor onemlı degıl desede ben korkuyorum tup bebekle oldu cunku boyle durumu yasayan varmı

Kızlar ben 10+3 gunluk hamşleyim gebelıhımın basından berı pembe kahverengı leke gelıyordu doktor onemlı degıl yerlesme dedı ama bugun ilk defa koyu kırmızj geldı yatıyorum sımdı evde doktor onemlı degıl desede ben korkuyorum tup bebekle oldu cunku boyle durumu yasayan varmı
Canım taze kan ve miktarı önemli.Yerleşme kanaması az olur leke şekilde .Doktorunla irtibatta ol mutlaka .

Kanar ve 1 saat içinde kesilirse kanama sıkıntı olmuyor yatarak 20 haftamı bitirdim kanama yok artık ama dün vertigo gibi bir problemim başladı😢

Merabalar benim de daha önce 2 tane kimyasal gebeligim oldu şimdide 12 haftalık hamileyim ve siyah pıhtı şeklinde lekenmem var 2 gün önce de kahve lekelenmem vardı böyle siyah akıntı yaşayan varmı acaba

Merhaba bende 13 haftalık hamileyim ve sürekli kanama geçiriorum bazen cok fazla gelior bazende kahverengi lekelenme seklinde geliyor içerde kanama var ama plensentayı etkilemedihini söledi doktor ama nedenide bulunamıyor ilac ve iğne kullanıorm ama gecmedi malesef hala devam ediyor siz ne yaptınız bebeğinizi kucağınıza alabildinizmi? Güzel haberler duymak icimi ferahlatıcak inş

Maalesef dün gece ilk kez kanamam oldu 12+3 günlük hamileyim çok korkuyorum bu haftalarda kanaması olan ve iyileşen anne adaylarının desteğine çok ihtiyacım var

Merhaba bende 12hafta 4 günlük hamilyeim. 9 haftadan beri lekelenmelerim oluyor kese dışında kanama alanım vardı. Progestan 200 kullandım. Doktor 12 haftada kesmemi söyledi .kestim 2 gün önce dün akşam yine hafif lekelemem oldu. Çok şükür bugün kanama yok, yatıyorum. O kadar moralim bozuluyorki. Sabırla bekliyorum günler geçsin diye. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Ben 22 haftaya kadar tedbiren progestanı kullandım çok şükür problem yok 2 kere kanama geçirdim ama bebeğime birşey olmadı Allahtan

Ben 22 haftaya kadar tedbiren progestanı kullandım çok şükür problem yok 2 kere kanama geçirdim ama bebeğime birşey olmadı Allahtan
Doktorla mı konuşsam, niye kestirdi acaba progestanı. İlk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Çok şükür 12 haftayı gördüm ama lekelenme görünce elim ayağım kesiliyor.

Evet vaginal kullandım 5 ay boyunca
Dün tekrar leke görünce progestan koydum, bugün durmuş herhalde. Bilmiyorum doktorumu mu değiştirsem, eşimde diyo ne alakası var doktorla kadın gayet iyi diyor ama benim endişemi hissetmiyor gbime geliyor. Sonuçta geçmişte 1 düşüğüm var nedeni bilinmeyen. Yine kanama olunca bu gebelikte , kanama durduysa endişe etme demesi beni rahatlatmıyor.

Dün tekrar leke görünce progestan koydum, bugün durmuş herhalde. Bilmiyorum doktorumu mu değiştirsem, eşimde diyo ne alakası var doktorla kadın gayet iyi diyor ama benim endişemi hissetmiyor gbime geliyor. Sonuçta geçmişte 1 düşüğüm var nedeni bilinmeyen. Yine kanama olunca bu gebelikte , kanama durduysa endişe etme demesi beni rahatlatmıyor.
Protestanı bırakma ben 3 ayrı hastane ve doktora danışarak devam edip bıraktım 20 haftadan sonra bırak doktorunu değiştirmesini bile israrcı ol sağlık ocağına yazdır kullan doktorun vermezse

Protestanı bırakma ben 3 ayrı hastane ve doktora danışarak devam edip bıraktım 20 haftadan sonra bırak doktorunu değiştirmesini bile israrcı ol sağlık ocağına yazdır kullan doktorun vermezse
tamam cnm çok teşekkür ederim.. bende devam ediyorum. Insallah bu süreci atlatabilirim. 16sı kontrolum var :dua:

Back