Mrb kanama devam ediyormu acaba bende şuan 12haftalık hamileyim kanamam oluyor benimdeMerhaba bende 11 haftalık gebeyim sebebi bilinmeyen kanama yaşıyorum 9 haftalıkkende oldu ama geçmişti tüp bebek olduğu için progestanı en baştan beridir vajinal yoldan alıyorum başka yapacak birşey yok dedi doktorum ana sebebi nasıl bilinmez merak ediyorum ilk bebeğimde yaşamadım bu sorunu oda tüp bebek sezeryanla doğum yapmıştım yumurtalıklarda kistlerim kaldı tedavi sonrası acaba kanamaya sebep olabilirim
11. hafta yaşadım o gün bugündür yatıyorum kanama olmadı 15. haftadayımMrb kanama devam ediyormu acaba bende şuan 12haftalık hamileyim kanamam oluyor benimde
Canım taze kan ve miktarı önemli.Yerleşme kanaması az olur leke şekilde .Doktorunla irtibatta ol mutlaka .Kızlar ben 10+3 gunluk hamşleyim gebelıhımın basından berı pembe kahverengı leke gelıyordu doktor onemlı degıl yerlesme dedı ama bugun ilk defa koyu kırmızj geldı yatıyorum sımdı evde doktor onemlı degıl desede ben korkuyorum tup bebekle oldu cunku boyle durumu yasayan varmı
Kanar ve 1 saat içinde kesilirse kanama sıkıntı olmuyor yatarak 20 haftamı bitirdim kanama yok artık ama dün vertigo gibi bir problemim başladıKızlar ben 10+3 gunluk hamşleyim gebelıhımın basından berı pembe kahverengı leke gelıyordu doktor onemlı degıl yerlesme dedı ama bugun ilk defa koyu kırmızj geldı yatıyorum sımdı evde doktor onemlı degıl desede ben korkuyorum tup bebekle oldu cunku boyle durumu yasayan varmı
Doktorla mı konuşsam, niye kestirdi acaba progestanı. İlk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Çok şükür 12 haftayı gördüm ama lekelenme görünce elim ayağım kesiliyor.Ben 22 haftaya kadar tedbiren progestanı kullandım çok şükür problem yok 2 kere kanama geçirdim ama bebeğime birşey olmadı Allahtan
Sen bilisin ama devam etmekle birşey kaybetmezsin progestan iyi bir ilaç benim danıştığım doktorlar 20 haftamın bitmesini istediler ilacı kesmek içinDoktorla konuştum kanama durduysa endişe etme dedi .,, elde değil ki
Tüp bebek olunca işi şansa bırakamıyoruz
Evet vaginal kullandım 5 ay boyuncaVaginal mi kullanıyorsun progestanı?
Dün tekrar leke görünce progestan koydum, bugün durmuş herhalde. Bilmiyorum doktorumu mu değiştirsem, eşimde diyo ne alakası var doktorla kadın gayet iyi diyor ama benim endişemi hissetmiyor gbime geliyor. Sonuçta geçmişte 1 düşüğüm var nedeni bilinmeyen. Yine kanama olunca bu gebelikte , kanama durduysa endişe etme demesi beni rahatlatmıyor.Evet vaginal kullandım 5 ay boyunca
Protestanı bırakma ben 3 ayrı hastane ve doktora danışarak devam edip bıraktım 20 haftadan sonra bırak doktorunu değiştirmesini bile israrcı ol sağlık ocağına yazdır kullan doktorun vermezseDün tekrar leke görünce progestan koydum, bugün durmuş herhalde. Bilmiyorum doktorumu mu değiştirsem, eşimde diyo ne alakası var doktorla kadın gayet iyi diyor ama benim endişemi hissetmiyor gbime geliyor. Sonuçta geçmişte 1 düşüğüm var nedeni bilinmeyen. Yine kanama olunca bu gebelikte , kanama durduysa endişe etme demesi beni rahatlatmıyor.
tamam cnm çok teşekkür ederim.. bende devam ediyorum. Insallah bu süreci atlatabilirim. 16sı kontrolum varProtestanı bırakma ben 3 ayrı hastane ve doktora danışarak devam edip bıraktım 20 haftadan sonra bırak doktorunu değiştirmesini bile israrcı ol sağlık ocağına yazdır kullan doktorun vermezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?