• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama yaşayanlar

Gözün aydın çok sevindim senin adına,ne zamandır oluyordu kanaman?

Teşekkür ederim yeni gördüm yazınızı. 7+5 teyken kanamam oldu ilk ve sondu o bi daha da hiç kanamam olmadı ama içerde ciddi kanama alanı vardı. istirahat verdi doktor 3 ay yattım ve 19+4 te kanama alanının yok olduğunu söyledi doktorum.

7+0 haftalik hamileyim 5. Haftadan beri rutin her hafta siddetli kanama ile acile gidiyorum. Tup bebek embriyo transferinden once progestan ignelere baslamistik. O gun bugundur ignelere devam ediyorum. İki kese gorunuyor birinde kalp atislari cok guzel ama diger kese bos. Benimle benzer durumu yasayan var mi ?
Canım benimde tüp bebek 2 emriyo konuldu 1 tanesi 6+2 iken Durmuş yaşamı diğer yavrum şuan 14 haftalığım 6.haftada kanaman oldu kan uyuşmazlığı iğnesi Yaptılar sonra her hafta Ağrı sızı olmadan kanamam oluyor soluğu acilde alıyorum sıkıntı yok bebeğimde bende ama çok korkuyorum

Merhaba hanımlar,
Bu ay ovulasyon testimde 18. Güne kadar hiç pozitifi göremedim sonrada bakmadım
Adet günüm 4 gün geçince test yaptım gün aşırı
40 / 44 / 59/ 123 / 284 bundan 4 gün sonra keseyi gördük
Ama başta sayılar katlamadı ve hep haftam geride kaldı
Şu an 7+1 olmam lazım fakat bu gün keseyi yine gördüm ultrason kağıdında 4+4 yazıyordu
Kanamalarım var dün test yaptım her iki günde bi katlamış 4623 çıktı. Doktor yarın bidaha test istedi.
2 çocuğum var hiç böyle şeyler yaşamadım
Her tuvalete gittiğimde yok canım gittiii gittiii diyorum :KK42:
Böyle hamilelik olurmuki kıpkırmızı kan geliyor bazen bazende çamur gibi
Çokta sancım var
Boş gebelikte olabilirmiş beta hcglerle takip edilcek
Oyy oyy böyle şeyler oluyomuymuş hamileyken:cry:

Merhaba hanımlar,
Bu ay ovulasyon testimde 18. Güne kadar hiç pozitifi göremedim sonrada bakmadım
Adet günüm 4 gün geçince test yaptım gün aşırı
40 / 44 / 59/ 123 / 284 bundan 4 gün sonra keseyi gördük
Ama başta sayılar katlamadı ve hep haftam geride kaldı
Şu an 7+1 olmam lazım fakat bu gün keseyi yine gördüm ultrason kağıdında 4+4 yazıyordu
Kanamalarım var dün test yaptım her iki günde bi katlamış 4623 çıktı. Doktor yarın bidaha test istedi.
2 çocuğum var hiç böyle şeyler yaşamadım
Her tuvalete gittiğimde yok canım gittiii gittiii diyorum :KK42:
Böyle hamilelik olurmuki kıpkırmızı kan geliyor bazen bazende çamur gibi
Çokta sancım var
Boş gebelikte olabilirmiş beta hcglerle takip edilcek
Oyy oyy böyle şeyler oluyomuymuş hamileyken:cry:
Canm sonucun ne oldu bende suan ayni senin gibiyim

Gebeliğimi öğrendim
Keseyi gördüm
Aşırı kanamam başladı
5 binden 4 bine düştü bhgc
Düşük oldu kanamam devam ediyor
Üzgünüm
:KK42:

Benim ik7 ped kadar geldi kipkirmizi cnm suan aciĺde serum aliyorum benimde tup bebrk

Kanaman devam ediyor mu ?
Doktor ne dedi düşük mü
Yerleşme kanaması mı
Sakin ol derin nefes al
Ben stresten ağlama krizine girdim
Düşmeyecekse de düşürdüm
Sakin sakin ollll

Kanaman devam ediyor mu ?
Doktor ne dedi düşük mü
Yerleşme kanaması mı
Sakin ol derin nefes al
Ben stresten ağlama krizine girdim
Düşmeyecekse de düşürdüm
Sakin sakin ollll
Allah yardimcimiz olsun insallah ne diyeyim.nasipten öteye gidilmez

Malesef o kaybetme korkusunu bnde yaşadım bugün çok korktum endişelendim. Şu kadarcık kısa zamanda nasılda bağlanmışım meğer. Çok üzüldüm ağladım ama bir yandanda Rabbime hep dua ettim. Bugün adet kanaması gibi kanamam oldu. 3-4 gündürde lekelenmem oluyodu. Dr bhcg istedi yükselmiş yarında keseyi görmek için çağırdı dr.um

Malesef o kaybetme korkusunu bnde yaşadım bugün çok korktum endişelendim. Şu kadarcık kısa zamanda nasılda bağlanmışım meğer. Çok üzüldüm ağladım ama bir yandanda Rabbime hep dua ettim. Bugün adet kanaması gibi kanamam oldu. 3-4 gündürde lekelenmem oluyodu. Dr bhcg istedi yükselmiş yarında keseyi görmek için çağırdı dr.um
Kirmizi miydi canm insallah keseyi gorursun kan sulandirici igne kullaniyorum ondan olabilir dedi

Back