Canım düşük mu yapıyorsun tesadüfen gördüm yazını ne oldu
Kullandigin igne yapiyor sana kes diyemem eve yolladi
Canm senin ne oldu dustu mu yoksa devam mi ediyor
Allah yardimcimiz olsun insallah ne diyeyim.nasipten öteye gidilmez
Ayyyy nasil uzuldum canm ya kac haftalikti kiDüştü canım
Canm.kan cok mu geldi yoksa leke seklinde mi sancinda var miydia3-4 haftalık daha yeniydi
Tüp bebek
Canm.kan cok mu geldi yoksa leke seklinde mi sancinda var miydia
Kirmizi miydi canm insallah keseyi gorursun kan sulandirici igne kullaniyorum ondan olabilir dedi
Canm ilk gebelik mi simdi nasilsin evde misin bi cocugun vardi sanirim yaada yanlis hatirliyorumAdet gibi başladı
Çoğaldı hasta bezi d oluyordu
Insallah bisey olmaz canmİnş canım dua et bana lütfen
Çocuğum yok ilk ti ilk deneme idiCanm ilk gebelik mi simdi nasilsin evde misin bi cocugun vardi sanirim yaada yanlis hatirliyorum
İnş. canımInsallah bisey olmaz canm
Cok gecmis olsun canm doktorun ne dedi nerde yaptin tup bebegiÇocuğum yok ilk ti ilk deneme idi
Evdeyim uzanıyorum kanamam devam ediyor
Doktorum kese gözükmüyorCok gecmis olsun canm doktorun ne dedi nerde yaptin tup bebegi
Cok gecmis olsun canm doktorun ne dedi nerde yaptin tup bebegi
Simdi gectim canm hemsire ped vermisti bi damla geldi bi saatte doktor vardi bakti igne yapiyor dedi yerinde olsam birakirim dedi yarin doktorumu arayacam bakalim ne diyor cok korkuyorum benimde 3 denememSen naptın eve geçtin mi
Simdi gectim canm hemsire ped vermisti bi damla geldi bi saatte doktor vardi bakti igne yapiyor dedi yerinde olsam birakirim dedi yarin doktorumu arayacam bakalim ne diyor cok korkuyorum benimde 3 denemem
Yuksek cikti canm kesede vardi ama hastanede.kesildi evde iki ped kadar geldiBhgc kaç çıktı
Düşme yoksa
Bir damla ile birşey olmaz sanırım
Benim aşırı kanamam oluyordu
Dışıma çıkıyordu ya
Bilmiyorum canm cok korkuyorum artik yapacak bisey yok nasip diyorum hayirlisi olsun cok agladimBhgc kaç çıktı
Düşme yoksa
Bir damla ile birşey olmaz sanırım
Benim aşırı kanamam oluyordu
Dışıma çıkıyordu ya
Yuksek cikti canm kesede vardi ama hastanede.kesildi evde iki ped kadar geldi
Bilmiyorum canm cok korkuyorum artik yapacak bisey yok nasip diyorum hayirlisi olsun cok agladim
Numarasini vermedi hemsirenin numarasi varDoktorunu ara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?