• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bence artış var. 10. Gün olanda daha bariz pembe. 😊
öyle mi ya
insan kendine olunca hiç bi şey diyemiyor. ben 1 kere sağlıklı , 1 kere düşük hamilelik geçiridm. hiç bu kadar silik görmemiştim. o yüzden hiç bi şey diyemiyorum. allah sağlık versin ne diyeyim
gerçi hiç bu kadar da erken yapmamıştım. hep günümde yapardım
düşükten sonra sabırsız oldum

öyle mi ya
insan kendine olunca hiç bi şey diyemiyor. ben 1 kere sağlıklı , 1 kere düşük hamilelik geçiridm. hiç bu kadar silik görmemiştim. o yüzden hiç bi şey diyemiyorum. allah sağlık versin ne diyeyim
Canım inşallah bu sefer sağlıklıdır kucağına alırsın. Bana öyle geldi. Bugün olan da biraz daha artış var gibi geldi 🌹😍 pazartesi falan test vermeyi düşünüyor musun

Eki Görüntüle 3534580
yaptım canım ama çok bariz koyulaşma yok
bat11 ocak
forumda kızlar günün geçmediği için dediler
bekliyorum
Canım bence var koyulaşma ama çok az. Doğru söylüyorlar. Daha gecikmediği için silik baya. Ben adete iki kala yaptım. Çok aşırı silikti. Gözükmüyordu bile. Bir gün kala belirgin oldu. Belirgin oldu dediğimde gözle görülür halde 😂 öyle test verdim 100 çıkmıştı. Şimdi senin çok düşük olduğu için bence öyle. Dua edelim inşallah her şey yolundadır ❤️

Canım inşallah bu sefer sağlıklıdır kucağına alırsın. Bana öyle geldi. Bugün olan da biraz daha artış var gibi geldi 🌹😍 pazartesi falan test vermeyi düşünüyor musun
amin inşallah canım benim
haftaya cumartesi randevu aldım. cuma günü kan vericem eğer yüksekse giderim, düşükse sonraki haftaya ertelicem.
o zamana kadar bi şey olmazsa tabi
bi daha bi daha gitmek istemiyorum. gittim mi allah nasip ederse hepsini göreyim

öyle mi ya
Bence de pembeleşmiş hatta baya

Canım bence var koyulaşma ama çok az. Doğru söylüyorlar. Daha gecikmediği için silik baya. Ben adete iki kala yaptım. Çok aşırı silikti. Gözükmüyordu bile. Bir gün kala belirgin oldu. Belirgin oldu dediğimde gözle görülür halde 😂 öyle test verdim 100 çıkmıştı. Şimdi senin çok düşük olduğu için bence öyle. Dua edelim inşallah her şey yolundadır ❤️
olabilir dedim ya hiç bu kadar erken yapmamıştım. pazar günü bi daha test yaparım olmazsa
test stoklamıştım da bol bol yapıyorum :D
umarım :)

olabilir dedim ya hiç bu kadar erken yapmamıştım. pazar günü bi daha test yaparım olmazsa
test stoklamıştım da bol bol yapıyorum :D
umarım :)
Bak iki tane olan 2 gün kala diğeri 1 gün. İki tane olanda gözükmüyor bile doğru dürüst

Eklentiler

• IMG_6083.png
    IMG_6083.png
    433,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6084.png
    IMG_6084.png
    441,5 KB · Görüntüleme: 8
Bence artış var. 10. Gün olanda daha bariz pembe. 😊

öyle mi ya
Katılıyorum bariz pembe artık benim kriterim testte renk görmek çünkü diğer silikler yanıltıcı vs çıkma ihtimali olabiliyor. Pembe olup negatif görmedim kolay kolay 😁 artik hayırlı olsun kesin var bence😁

Back