Gebelikte kanama yaşayanlar

Insallah hersey iyi olur sevgiler

slm bısey soracagım bende adete gunumden 4 once gırdım ama bel ve yanlarda agrım kasıklarda agrı vardı ben hamilelık belirrtisi sandim ama adetime 4 gun kala kan gordum ve cok sasırdım hem bu normal mi yani kanama az gelıyor pembemsı ve koyu renkli gıbı

Merhaba arkadaşlar bnde aranıza yeni ktldm bi bebegm 8hftalıkken kalbı durdu şmdiden 5 hastalıktan yne kanamam oldu bi doktor Alalm dedi dgeri düşük riski var dedi iğne verdi rapor vermedi kanamam bi duruo bi başlıo bnkacıyım oturdum yerde ayaklarını uzatıyorm evde sürekli yatıyorum sizce NORMAL mi aynı şeyleri yaşayan varmı Allah hepimizin Yardımcısı olsn

Arkadaslar bana da bi yardim edin nolur ben 17 haftalik hamileyimm 7. Haftada ufak bi kanama gecirdim dr kalp atisini gordu sabah aksam progestan 200 kullaniodum subkoryonik hematom dediler 11ci haftada gecti 13 haftalik hamileyken sabah 5te bardaktan bosalir gibi kanamam oldu acile gittim hematom tekrarlamis halada var hematom ama bebegimin gelisimi iyi masallah hatta 1 hafta onden bile gidio ama ben hala korkuorum bebegimi kaybetmekten.suanda kanamam yok progestani gece yatarken aliorum vajinal olarak ama sabah kalkinca kahverengi akintim oluyor.oglene geciyor. Aranizda bole bi drum yasayan varmi.lutfen biriniz yardimci olun

Ben varım arkadaşım hamileleğimin başından beri kahverengi leklenmelerim var hala da devam ediyor 17. haftadayım her sabah işe gitmek için yürüyorum 10.dk sonra işe geldiğimde lavobaya girdiğimde mutlaka lekelerim oluyor doktor normal dedi bu haftaya kadar hep progestan kullandım fitil olarak, artık bırakmamı söyledi ama yine aynı sanırım buna artık alışmamız gerekiyor. Üzme kendini rabbim bebişlerimizi korusun

Tsk ederim cnm cevap icin bende 19. Haftanin icindeyim 3 hafta kdr once bitti akintilarim dr bundan sonra kanaman olcagini dusinmuyorum dedi bitince progestqni tekrar bakti kanama rahim agzina yaklasmis bidaha kullanmana gerek yok dedi progestani 2 haftadir kullanmiorum ins bidaha tekrarvetmez seninde benimde arkadasim cok bunaldim walla dusunmekten ins saglikli bibsekilde kucagimiza aliriz

Aynı şekilde canım ya inşeallah hayırlısıyla Rabbim bizlere yüzünü görmeyi nasip eder takma kafana çok fazla

Senin sonuç me oldu canım ya aynılarını bende yaşıyorum da çok tedirginim

Arkadaslar bende dort haftalik hamileyim ama hafif kahferengi kanamam oluyo arasira ve sol kasigimda acauip agri oluyo cok ayakta duarmiyorm. Doktor ultrasonla bakti kesesi gorulmedi cunki bu haftalarda usten kese gozkmz dedi bi hafta sonra tekrar gel deyip yolladi ne yapacgmi.bilemedim

Bende ayniyim canım senin son durum nedir? Benim kanama kırmızı

Ben varim benmde hafif kahve kanamam oluyo dirt haftalik hamileyim yatiyoeum cok fazla ayakta durunca kanamam ve agrim oluyor. Cok gecms oksun

Ben varim benmde hafif kahve kanamam oluyo dirt haftalik hamileyim yatiyoeum cok fazla ayakta durunca kanamam ve agrim oluyor. Cok gecms oksun
merhabalar
5 haftalık hamileyim. kesenin içinde bebek görünmedi ama 3 gündür hafif kanamam var acık kırmızı bazen kahverengi. adet kanaması gibi degil. dr gittim ama bisey demiyor bebek görünmeden bisey diyemem dedi. sizde bu durumu yasadınızmı?

Son durumunuzu merak ettim. Ben de 6. Haftama bu pazar önce hafif kırmızı leke sonra da Progestan almama rağmen ara ara kahve leke ile devam ediyorum.

Son durumunuzu merak ettim. Ben de 6. Haftama bu pazar önce hafif kırmızı leke sonra da Progestan almama rağmen ara ara kahve leke ile devam ediyorum.
Naturera son durum nedır ıns saglıkla alırsın kucagına benımde 7.haftam benımde anlattıgın gıbı kanamam gelıyor cok korkuyorum

Naturera son durum nedır ıns saglıkla alırsın kucagına benımde 7.haftam benımde anlattıgın gıbı kanamam gelıyor cok korkuyorum
tatlım korku durumunu çok iyi anlıyorum ben saatlerce ağlamıştım. Hemen doktorumu aramıştım bana ilaç önerisinde bulundu Akaşam saatleri olduğu için nöbetçi eczane arayıp aldım hemen kullanmaya başladım. Eczacı kadın saolsun çok rahatlatmıştı bu çok yaygın birşey bu haftalarda hiçbirşey olmaz korkma falan diye telkin etti. Kötü birşey olsa bile olacaktı ama o telkin yine de çok iyi gelmişti o ara. ertesi günlerde de hafif devam etti sonra da çok şükür geçti. Ben bir de o akşam gidip 24 saat kadın doğum uzmanı olan bir hasataneye gidip bebişi görmüş rahatlamıştım. rahim içinde bir kanamam yoktu. sen gittin mi doktoruna gitediysen bence mutlaka git için rahatlar.

tatlım korku durumunu çok iyi anlıyorum ben saatlerce ağlamıştım. Hemen doktorumu aramıştım bana ilaç önerisinde bulundu Akaşam saatleri olduğu için nöbetçi eczane arayıp aldım hemen kullanmaya başladım. Eczacı kadın saolsun çok rahatlatmıştı bu çok yaygın birşey bu haftalarda hiçbirşey olmaz korkma falan diye telkin etti. Kötü birşey olsa bile olacaktı ama o telkin yine de çok iyi gelmişti o ara. ertesi günlerde de hafif devam etti sonra da çok şükür geçti. Ben bir de o akşam gidip 24 saat kadın doğum uzmanı olan bir hasataneye gidip bebişi görmüş rahatlamıştım. rahim içinde bir kanamam yoktu. sen gittin mi doktoruna gitediysen bence mutlaka git için rahatlar.

Evet doktora gittik kalp atışlarını da duyduk ama yinede progestan verdi onu kullanmaya basladım ama yıne de cok korkuyorum . Benım bıde 3 kez tup bebek denemem oldu tutmadı bu suprız geldı kendılıgınden sımdı acayıp panık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…