Canım merhaba inş rabbim bebeğini bağışlar. Bende daha 3 gün önce öğrendim gebeligim 4+4 deyim bugün kanama oldu ama pe çeteye silinir geliyo doktorum beta ve progesteron testi yaptı ikiside katlanmış iyi dedi. Progesteron ignesi yaptı şimdi evdeyim istirahat ediyorum ama hafif de olsa hala pecete ye geliyo korkuyorum. Bende 3 gündür clexan kan sulandirici igne kullaniyordum tetikledi mi acaba çok tedirgin kese suan gorunmedigi için doktor kanama suna bağlı diyemiyoBenimde hep kanamali geciyor haftasonu cok buyuk bi kanama gecirdim hastane de yattim kahverengne dondu sali gunu ciktim simdi cok şükür kesildi. Ben progestan hap ve proluton igne kullaniyorum surekli yatıyorum. Benim gibi olanlar yazabilir mi.
Bide ilk hamileligimde hep kanamaliydi 5 aylikken kanamadan kaybettim malesef yavrumu
Canım merhaba inş rabbim bebeğini bağışlar. Bende daha 3 gün önce öğrendim gebeligim 4+4 deyim bugün kanama oldu ama pe çeteye silinir geliyo doktorum beta ve progesteron testi yaptı ikiside katlanmış iyi dedi. Progesteron ignesi yaptı şimdi evdeyim istirahat ediyorum ama hafif de olsa hala pecete ye geliyo korkuyorum. Bende 3 gündür clexan kan sulandiriciigne kullaniyordum tetikledi mi acaba çoktedirgin kese suan gorunmedigi için doktor kanama suna bağlı diyemiyoBenim de 7+5 te sulu kanamam oldu hemen doktora gittik kese çevresinde yoğun bir kanama alanı olduğunu söyledi. Clexan iğne kullanıyordum 11 gündür onun kanımı çok sulandırdığını o sebeple olduğunu söyledi ve iğneyi kesti. Yatacaksın başka yapacak bir şey yok bebeğin düşmeme ihtimali %10 dedi. O an beynimden vurulmuşa döndüm çok üzüldüm. Wc dışında kalkmadım ayağa progestan kullandım fitil olarak 4 gün sonra gittiğimizde biraz daha küçülmüş kanama alanı dedi içim rahatladı. 10 gün sonra tekrar gittik daha da küçüldüğünü söyledi ve bebek tam istediğim gibi hatta 2 gün ilerde gidiyor dedi. bu süreçte hiç kanamam olmadı sadece çamurumsu lekelenmeler oldu bir kaç kez. Önümüzdeki 2 hafta çok önemli ya bebek düşer ya da kanama alanı kesilir başka ihtimal yok dedi. Şu anda yatıyorum 9 gün kaldı doktora gitmeme gittiğinde 12+1 olacağız Allahın izniyle. Çok korktum ilk başta ama internetten de çok araştırdım bir çok hamile kadının başına gelmiş ve sağlıklı kucaklarına almışlar bebişlerini İnşallah Rabbim bize de saglikli sıhhatli ömürlü hayırlı şekilde nasip etsin bebişlerimizi.
Canım merhaba inş rabbim bebeğini bağışlar. Bende daha 3 gün önce öğrendim gebeligim 4+4 deyim bugün kanama oldu ama pe çeteye silinir geliyo doktorum beta ve progesteron testi yaptı ikiside katlanmış iyi dedi. Progesteron ignesi yaptı şimdi evdeyim istirahat ediyorum ama hafif de olsa hala pecete ye geliyo korkuyorum. Bende 3 gündür clexan kan sulandirici igne kullaniyordum tetikledi mi acaba çok tedirgin kese suan gorunmedigi için doktor kanama suna bağlı diyemiyo
Canım merhaba inş rabbim bebeğini bağışlar. Bende daha 3 gün önce öğrendim gebeligim 4+4 deyim bugün kanama oldu ama pe çeteye silinir geliyo doktorum beta ve progesteron testi yaptı ikiside katlanmış iyi dedi. Progesteron ignesi yaptı şimdi evdeyim istirahat ediyorum ama hafif de olsa hala pecete ye geliyo korkuyorum. Bende 3 gündür clexan kan sulandiriciigne kullaniyordum tetikledi mi acaba çoktedirgin kese suan gorunmedigi için doktor kanama suna bağlı diyemiyo
Canım doktor clenax kanama yapmaz dedi doktor sende zaten 10 gün kullanacaksın dedi bende devam ediyor 3 tane kaldı umarım bi daha kanama olmaz evde sık sık dinleniyorum sadece yemek yapmaya ayağa kalkıyorum yorgunsam onu da yapmıyorum Rabbim bebeklerimizi bağışlasın ne zaman bitecek bu düşük riskiİnşallah Allah hepimizin bebeğini bağışlasın. Bugün tekrar gittim doktora 13+1 deyim. Kanama alanı hala duruyormuş doktor 12.haftadan itibaren geçmesi lazımdı aslında dedi bu şartlarda tekrar clexana başlatmak büyük risk dedi. Bebeğimin gelişimi iyi maşallah hiç yerinde durmadı bugün de:) 2li test sonucumda iyi çıktı bugün ama işe gitmeme müsade etmedi yine yatışa devam. Sizin henüz çok yeni yerleşme kanaması olabilir sürekli dinlenin yemek yapmak için bile kalkmayın kritik dönemi atlatana kadar kocalarımız fedakarlık yapacak mecbur :) inşallah bebişinizin kalbini duyduğunda rahatlarsınız
Canım doktor clenax kanama yapmaz dedi doktor sende zaten 10 gün kullanacaksın dedi bende devam ediyor 3 tane kaldı umarım bi daha kanama olmaz evde sık sık dinleniyorum sadece yemek yapmaya ayağa kalkıyorum yorgunsam onu da yapmıyorum Rabbim bebeklerimizi bağışlasın ne zaman bitecek bu düşük riski
Ben varım.9.haftadan itibaren her hafta kanamam oluyor,miktar azalsa da korkutucu bir durum,tam kahverengi lekelenme bitti diyorum sabaha yeni kanama başlıyor,ilk haftalarda 2-3 gün sürüyordu kırmızı kanama son 2 haftadır 24 saat içinde kesiliyor neyse ki.Bebeklerimin gelişimi ile ilgili bir sorun yok fakat subkoryonik hematom dedikleri kanama alanı küçülmüyor bir türlü...5+5 iken bhcg 25.000 çıktı. Çok yüksek değil mi? 6+5 iken bebek göründü ve kalp atışı vardı.7+3 iken birden bardaktan boşalır gibi kanamam oldu. Hiç sancı ağrı olmadı. Hastaneye gittim, iğne yaptı doktor, progestan verdi, o gün hastanede kaldım. Bebek kese içinde görünüyordu ve kalp atışı da vardı.Zamanla kanama azaldı. Fakat bugün 8+4 iken farklı olarak adet sancısı kadar şiddetli olmasa da sancı hissettim, kanama aniden tekrar başladı, bir ped doldu bir anda. Progestan aldım, doktora gitmedim, dinlenip biraz toparlanıp öyle gitmek istiyorum bir gün sonra. Kanamam azaldı gün içinde yarın da doktora gideceğim, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Bu hafta yine şiddetli kanamam oldu ve doktor bebeğin eşi önde dedi. Yani plasenta previa denilen şeymiş.Ben varım.9.haftadan itibaren her hafta kanamam oluyor,miktar azalsa da korkutucu bir durum,tam kahverengi lekelenme bitti diyorum sabaha yeni kanama başlıyor,ilk haftalarda 2-3 gün sürüyordu kırmızı kanama son 2 haftadır 24 saat içinde kesiliyor neyse ki.Bebeklerimin gelişimi ile ilgili bir sorun yok fakat subkoryonik hematom dedikleri kanama alanı küçülmüyor bir türlü...
Anladım,çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede herşey yoluna girer sizin için.Bu hafta yine şiddetli kanamam oldu ve doktor bebeğin eşi önde dedi. Yani plasenta previa denilen şeymiş.
Gözün aydın çok sevindim senin adına,ne zamandır oluyordu kanaman?Bugün doktora gittik ve şükür kanama alanının yok olduğunu söyledi dünyalar benim oldu 3 aydır evdeydim çok bunalmıştım artık işe gidebileceğim Seyehat edebileceğim miniğimi heyecanla bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?