Gebelikte kanama yaşayanlar

Korkma canm benm de oldu lekelenmem ama teyzem hamileyken her ay adet olur gibi kanamasi oldu kızı 9 yaşında korkma sakın rabbim bebegini sana bagislasin

Korkma canm benm de oldu lekelenmem ama teyzem hamileyken her ay adet olur gibi kanamasi oldu kızı 9 yaşında korkma sakın rabbim bebegini sana bagislasin
Gittim yine duyduk kalp atışlarını çok şükür. gerçekten mi ya demek ki her kadının hamileliği farklı oluyormuş :) inşallah bebeklerimize kavuşuruz sağlıklı bi şekilde :) teşekkür ederimm..

Ssuper gözün aydın :)

Kizlar lutfen birsy soyleyin bana 12 haftlk hamileym gene kahverengi kanamam basladi. 6 haftlk ikende olmustu kanamam Esim de yok 10 gnluk yurtdsi seyhtnde isle ilgili oldgndn gel de diyemedim zatn bilmiyor durumumu cok mutsuzum

Kizlar lutfen birsy soyleyin bana 12 haftlk hamileym gene kahverengi kanamam basladi. 6 haftlk ikende olmustu kanamam Esim de yok 10 gnluk yurtdsi seyhtnde isle ilgili oldgndn gel de diyemedim zatn bilmiyor durumumu cok mutsuzum
Çok geçmiş olsun kahverengi ve pembe kanamalar normal diye biliyorum benim de oldu kanamam 3 gün önce düşük yaptım ama normal adet olur gibi geliyordu benden. Korkma bol bol istirahat et ve şunu unutma düşecek bi bebeği engelleyecek hiçbir tedavi yöntemi yok nasibi olan geliyor dünyaya duanı eksik etme. Rabbimin izniyle sağ salim alırsın bebeğini kucağına inş.

Kanamam durdu canim doktrum icerde kanama yok dedi ben galiba hamileligini adet olark gecirenlerden olucam canim cnku kanama adet tarihlernde oluyr. Senin bebegni kaybetmene uzuldm

Ç
Kanamam durdu canim doktrum icerde kanama yok dedi ben galiba hamileligini adet olark gecirenlerden olucam canim cnku kanama adet tarihlernde oluyr. Senin bebegni kaybetmene uzuldm
Sevindim kanaman geçmiş bebiş de iyidir inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine. Olabilir vücudun adet dönemini hatırlamıştır bazılarında olurmuş öyle. Ben de çok üzüldüm ama sabrediyorum ne yapalım ömrü o kadarmış hayırlısı herşeyin

Hersyn hayrlsi canm kabullenmekten baska birsy gelmez elden ins en kisa zamanda bu mutlulugu tekrar yasarsn

Merhaba epey olmuş kimse bişey yazmamış ama bende buraya yazarak rahatlamak istiyorum.19+5 günlük geleyim ikinci gebeliğin bir oğlum var Rabbime şükür şimdi kızımı bekliyoruz inşallah ama 5 gündür kahverengi akıntı başladı bu haftaya kadar hiç bir sorun yoktu.böyle bişey yaşayan varmı.sabah akşam progestan 100 lük fitil kullanıyorum ama hala aynı devam ediyor.ultrasonda bebek iyi görünüyor dedi dr. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım ...

Mrh yazali epey olmus ama bende tam ayni seyleri yasiyorum suan durumunuz ne oldu insallah ii sonuclanmistir bizlerede umit olur

Cnm gecmis olsun benim 6 haftadan beri kanamam varr 13. Hafta oldu devam ediyir ama bir sorun yok bebekte insallah bole surer seninde bir problem olmaz korkma

Cnm gecmis olsun benim 6 haftadan beri kanamam varr 13. Hafta oldu devam ediyir ama bir sorun yok bebekte insallah bole surer seninde bir problem olmaz korkma
Bnmde 12. Haftanın sonunda başladı pacamdan akacak kadar şimdide 18. Haftadayim yatiorum

Mrh yazali epey olmus ama bende tam ayni seyleri yasiyorum suan durumunuz ne oldu insallah ii sonuclanmistir bizlerede umit olur
Merhaba sizin bu kanama ve kahverengi lekelerinizin sebebini bilebildi mi doktorunuz? Bizim 2 embiryo transferimiz oldu 2 si de tutmuş fakat 2. Kese boş oda kanama alanı oluşturyormuş. Ya 2. Kese düşecek yada bebeğimiz iterek keseyi küçültecek vücut emerek yok olacakmış. Ama bu evrelerde bebeğimize zarar verme olasılığıda varmış.ayın 20 si cuma kontrolüm var çok korkuyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıcakla kavuşalım inşallah bebeklerimize. 14 ocak transferim o tarihten beri doktor kontrolü ve tahliller harici hep evdeyim bir kaç kere son haftalarda eşimle çıktım. Bir kaç saatliğine sadece haftada 1 pruloton iğne ve günde 1 kez crinone jel kullanıyorum. Sizde yaşadıklarınızı paylaşırsanız biraz olsun teselli olur inşallah lekeye rağmen hamileliği devam eden annelerin olduğunu bilmek rahatlatıyor. Sevgiler

Son düzenleme:
Bana bisi soylemediler sebep olarak .bende haftada bir pruloton gunde 3 tane progestereon hap iciyorum ve yatiyorum.lekeler hala bazen oluyor.15. Haftadayim son durum bu cnm.senin kac hagtalikti

Bana bisi soylemediler sebep olarak .bende haftada bir pruloton gunde 3 tane progestereon hap iciyorum ve yatiyorum.lekeler hala bazen oluyor.15. Haftadayim son durum bu cnm.senin kac hagtalikti
Benim şuan 12 hafta bitti. Çok şükür cuma muayenede 2. Kesede neredeyse yok olmuş. Pruloton iğneyi bırak dedi, jelide kutuda kalan 5-6 adeti kullan bırak dedi. İnşallah bir sıkıntımız kalmamış lekelerimde gelmiyor artık. Halen dikkat ediyorum ama çok az hareket ediyorum haftada bir gün hariç dışarı çıkmıyor araç kullanmıyorum. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Cuma günü muayeneye giderken çok korkarak gittim burada okuduklarımda malesef etkiliyor. Kimi zaman iyi kimi zaman da kötü yönde.

Merhabalar bende 20 gun once idrar testi yaptim pozitif cikti tekrarladim yine ayni sonuc kandada cikti Ma ultrasonda cikmiyo bebek 1 hafta once kanamam oldu düşük yaptin yada yapicaksin dedi doktor adet gibi cocugun üstüne adet olunuyomus bilmiyorum bugün kan verme ye gidicem kanda tekrar cikarsa bebegim var bilgileri olan böyle durumlari yaşayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…