- 16 Ekim 2016
- 2.141
- 1.420
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bakalım regl ağrısı olabilir, ne olduğunu bilemeyiz daha.Kızlar galiba regl erken geliyor benim. Karnım ağrımaya başladı çünkü regl olacak gibi bi ağrı
Daha belli olmazKızlar galiba regl erken geliyor benim. Karnım ağrımaya başladı çünkü regl olacak gibi bi ağrı
Ben şuan multivitamin kullanıyorum. Ocean mumy. Benimde genel olarak değerlerim düşük. Bu ara kk da da dikkat ettim çoğu kişinin doktoru bu tarz vitamin vermişti. Yani sadece folik asit değil multivitamin şeklinde verdi. Bir arkadaşıma da vifolic vermişti. Yani bence kullanabilirsin. Ki kullanılmalı eksik ne varsa giderilmeliDur bakalım regl ağrısı olabilir, ne olduğunu bilemeyiz daha.
Canım sen kan tahlili vermiştin sanırım bir şey çıktı mı? Bende vermiştim. daha bugün gösterebildim demir ve b12 sıfır dedi. Hamile kalırsam bırakayım mı bu ilaçları dedim hayır öyle şey mi olur dedi. Hamilelere her zaman vitamin veriyoruz dedi. Ama ilk gebeliğimde demirim düşük çıkmıştı ve doktor ilaç vermek istemedi dediğimde de çok şaşırdı. Siz bu duruma ne diyorsunuz? Adet gününü mü bekleyeyim ilaçları kullanmak için emin olamadım
Benim de demir ve d vit düşük çıktı ama demir takviyeye gerek gormedi. D vit verdi o da yüksek biraz dozu. Gebelikte de vitamin veriliyor evet ama doz ayarlaması gerekiyor sanirim. Gebelikte kullanıma uygun dozlarda yazmasını istedin mi? Emin değilsen prospektusune bak gebelik kategorisinde ne yazıyor. Eczacıya da sorarsınDur bakalım regl ağrısı olabilir, ne olduğunu bilemeyiz daha.
Canım sen kan tahlili vermiştin sanırım bir şey çıktı mı? Bende vermiştim. daha bugün gösterebildim demir ve b12 sıfır dedi. Hamile kalırsam bırakayım mı bu ilaçları dedim hayır öyle şey mi olur dedi. Hamilelere her zaman vitamin veriyoruz dedi. Ama ilk gebeliğimde demirim düşük çıkmıştı ve doktor ilaç vermek istemedi dediğimde de çok şaşırdı. Siz bu duruma ne diyorsunuz? Adet gününü mü bekleyeyim ilaçları kullanmak için emin olamadım
Prospektusünü okudum gebelikte kullanmayız yazıyor.Benim de demir ve d vit düşük çıktı ama demir takviyeye gerek gormedi. D vit verdi o da yüksek biraz dozu. Gebelikte de vitamin veriliyor evet ama doz ayarlaması gerekiyor sanirim. Gebelikte kullanıma uygun dozlarda yazmasını istedin mi? Emin değilsen prospektusune bak gebelik kategorisinde ne yazıyor. Eczacıya da sorarsın
Ben cesaret edemeyeceğim sanırım kızlar 4-5 gün sonra başlasam bir şey kaybetmem bence garanti olurDaha belli olmazbence adet değil yani inşallah. Sonuç olarak gebeliğin en büyük belirtisi adet olcam sanıp olamamak
Ben şuan multivitamin kullanıyorum. Ocean mumy. Benimde genel olarak değerlerim düşük. Bu ara kk da da dikkat ettim çoğu kişinin doktoru bu tarz vitamin vermişti. Yani sadece folik asit değil multivitamin şeklinde verdi. Bir arkadaşıma da vifolic vermişti. Yani bence kullanabilirsin. Ki kullanılmalı eksik ne varsa giderilmeli
Evet ama hamilelik olan ayda bata bu kadar çok varken olmadı böyle ve beyaz kremsi akıntı olmuştu. 2 gündür oyle bi akıntı yok. Ağrım da var. Bu ay olmadı eminim yaDaha belli olmazbence adet değil yani inşallah. Sonuç olarak gebeliğin en büyük belirtisi adet olcam sanıp olamamak
![]()
İçine sinen şekilde yap ya. 4-5 güne varsa gebelik zaten ona göre birseyler yazdırırsin tekrar. Yoksa da kullanirsinProspektusünü okudum gebelikte kullanmayız yazıyor.
Ben cesaret edemeyeceğim sanırım kızlar 4-5 gün sonra başlasam bir şey kaybetmem bence garanti olur
Kaç gün kaldı bata? Hayırlısı olsun canım ya. Benim de sözde testte çıktı ama daha hiç bir şey net değil. Yarın tekrar test yapicam. Adet geçince netlesicek. Umutsuz olma sende. Her ihtimale hazırlıklı ol ama yine de ümidini yitirme benceEvet ama hamilelik olan ayda bata bu kadar çok varken olmadı böyle ve beyaz kremsi akıntı olmuştu. 2 gündür oyle bi akıntı yok. Ağrım da var. Bu ay olmadı eminim ya
Geçen ay gibi 28 günde olsaydım bat bugündü ama yumurtlama üzerine 12-14 arası eklersek ayın 14-16 si civari olmam gerekiyor. Sem yarin yine yapınca at bakalım koyulasma olacağını düşünüyorum benKaç gün kaldı bata? Hayırlısı olsun canım ya. Benim de sözde testte çıktı ama daha hiç bir şey net değil. Yarın tekrar test yapicam. Adet geçince netlesicek. Umutsuz olma sende. Her ihtimale hazırlıklı ol ama yine de ümidini yitirme bence
Seninde baya var bata. Umudumuzu diri tutuyooruz hep beraber o zamanGeçen ay gibi 28 günde olsaydım bat bugündü ama yumurtlama üzerine 12-14 arası eklersek ayın 14-16 si civari olmam gerekiyor. Sem yarin yine yapınca at bakalım koyulasma olacağını düşünüyorum ben![]()
Merhaba durumun ne oldu yaa bende kimyasal dan sonra korunmamaya karar verdim sizde korunmamistiniz merak ettim deSeninde baya var bata. Umudumuzu diri tutuyooruz hep beraber o zaman![]()
Beklemedeyim. Erken test yapmıştım zaten. Elimde de test kalmadı. Yarın gelecek kargo. O zaman yapıcam inşallahMerhaba durumun ne oldu yaa bende kimyasal dan sonra korunmamaya karar verdim sizde korunmamistiniz merak ettim de
Geçmiş olsunKızlar 7 ocak salı günü 8 haftalıkken kürtaj oldum. Bugün 3. Gün ve 3-4 dk’da bir sancı girip çıkıyor. Normal midir sizce![]()
Bilmiyorum bakalım ama bu kadar erken kasık ağrısı Bi tuhaf. Erken regle yorumladım ben ilk 3 ay duzensiz olabilirmis uşuttuğumu de düşünmüyorum çünkü. Gebelikte idrarım kokuyor gibi geliyordu şimdi de öyle ama test negatif daha erken yani idrara geçmedi ki gebelik varsa dahi. Suyu da her zamanki gibi içiyorum. Yanma vs de yok ki enfeksiyon da olduğunu sanmıyorum. Kafam çorba oldu ben bu 2 gün daha oyalanmaya çalışacağım pazar 10. Gün bakarım gölge var mi diye belkiSeninde baya var bata. Umudumuzu diri tutuyooruz hep beraber o zaman![]()
Kafalar çorba oldu gerçekten. Hangisi belirtidir değildir anlamıyorum bende.Bilmiyorum bakalım ama bu kadar erken kasık ağrısı Bi tuhaf. Erken regle yorumladım ben ilk 3 ay duzensiz olabilirmis uşuttuğumu de düşünmüyorum çünkü. Gebelikte idrarım kokuyor gibi geliyordu şimdi de öyle ama test negatif daha erken yani idrara geçmedi ki gebelik varsa dahi. Suyu da her zamanki gibi içiyorum. Yanma vs de yok ki enfeksiyon da olduğunu sanmıyorum. Kafam çorba oldu ben bu 2 gün daha oyalanmaya çalışacağım pazar 10. Gün bakarım gölge var mi diye belki![]()
Kesinlikle ya. Size düşünmeyin diyip kendimi bu noktaya yine nasıl getirdim bilmiyorumKafalar çorba oldu gerçekten. Hangisi belirtidir değildir anlamıyorum bende.Şu durumda en güzeli bir şeylerle oyalanmak gerçekten
![]()
Çok geçmiş olsunKızlar 7 ocak salı günü 8 haftalıkken kürtaj oldum. Bugün 3. Gün ve 3-4 dk’da bir sancı girip çıkıyor. Normal midir sizce![]()
Kargom bugün gelecek inşallah test yapıcam. Bakalım hayırlısıKızlar napıyorsunuz nasılsınız? Kaç gündür giremedim yatılı misafirlerim var yoğunluktan bakamadım. güzel haberleri okumuştum gelişmeler var mı yazıları okudum hızlı hızlı ama kaçırdıklarım da olabilir.
Herkes iyidir umarım
P papatyamm13FireflyDream
Tmd2020
Sondurak2515