GEBELİK VE OVÜSLASYON TESTİ PİK

Prodictorde çıktıysa silikte olsa vardır çünkü o marka hiç göstermiyor fotoğrafını atsana bi
Çok çok silik hayalet çizgi gibi gozukmuyor bile bence yok adet günüme daha var olmazsam tekrarlarim artik

Eklentiler

• f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_6887.jpg
    187,8 KB · Görüntüleme: 8
Benim yumurtlama sonrası 14. Günüm bugün yarın adet olmam lazım
Benim de 12.gun bugün 26.27.28 günlerde adet oluyorum ben her an bekliyorum yani bu gunlerdej birinde oluyor adet olcakmis gibi ağrı oldu mu peki sende hep şuanda falan da varmı , aşırı yoğun değil ama ağrılı belim karnım falan

Benim normalde adet günüm sadece ağrım olurdu ama daha erken ağrılarım oldu yaklaşık 1 haftadan fazla var bir kaç gündür de bel ağrım var çoook

Benim normalde adet günüm sadece ağrım olurdu ama daha erken ağrılarım oldu yaklaşık 1 haftadan fazla var bir kaç gündür de bel ağrım var çoook
Benimde aynı şekilde normalde geçen ay bugün oldum adet daha henüz olmadım olcakmisim da sokulemiyormusum gibi belimde de ağrı car kasıklarımda da goguslerinde herhangibir farklılık oluyormuydu peki

Artı med ovulasyon testi gebelik için yalancı pozitif diyorlar ama ovulasyon testleri doğru gösteriyor kaç aydır kullanıyorum
Merhaba .
Birşey sorabilir miyim geçen ay ilk kez ovulasyon testi kullandım adetin 14 yada 15 ncı günü iki çizgide kötüydü yani yumurtlama olmustu bugün adetimin 8 ncı günü dün son gündü sabah yaptım köyü çıktı öğleyin bir daha yaptım o da köyü çıktı yumurtlama mi olmuş oluyor yani bu kadar erken olunca kafam karıştı çünkü geçen ay 14 ncü güne kadar silikti

Eklentiler

• IMG_20241117_164834.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 2
Adetin bittikten sonra koyu gördün doğru mu anladım eğer böyleyse hemen yumurtlama görmüşsün demek değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…