GEBELİK VE OVÜSLASYON TESTİ PİK

Eklentiler

• IMG_0524.jpeg
    IMG_0524.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0523.jpeg
    IMG_0523.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 4
Artı medse güvenme çok benimde elimde predictor var ona güvenim çooook umarın yarın pozitifi görürsün banada haber verrr
Evet bende predictor e çok güveniyorum dedim yarın ilk idrarla yapayım o yanilmiyor çünkü pahalı da 🫡 yarın onu da yapayım artimed de silik çizgi çıktı ama ne kadar doğru bilmem yarın haber verorim kasıklarımda tuhaf bir ağrı var adet ağrısı gibi değil ama belimde de var böyle bacaklarıma doğru arada sızlama yaptırıyor ama çok değil

Evet bende predictor e çok güveniyorum dedim yarın ilk idrarla yapayım o yanilmiyor çünkü pahalı da 🫡 yarın onu da yapayım artimed de silik çizgi çıktı ama ne kadar doğru bilmem yarın haber verorim kasıklarımda tuhaf bir ağrı var adet ağrısı gibi değil ama belimde de var böyle bacaklarıma doğru arada sızlama yaptırıyor ama çok değil
Hayırlısı olsun sabah güzel haberlerini bekliyorummm

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak adete 5gun kaldi afif gogus agrisi kasiklarda adet olucak gibi arada agri oluyor bide dun aksam yasadim yatakta sirt ustu uzanirken öksürünce kasiklarda siddetli agri oldu siz boyle birsey yasadiniz mi
Merhaba benim hiç bi belirtim yoktu olanlarda hepsi adetle aynıydı . Kasık ağrısı yumurtalıklarda ağrı bukadar . Bide tuvaletten sonra sancı zaten bunlar adetime yakın günlerde başlıyordu buyüzden adet olucağımı zannetmiştim

X