- 2 Ağustos 2024
- 636
- 189
-
- Konu Sahibi kremkaramel_lefk
Testine göre yumurtlaman olmamış ben resmini bulursam eklicem adetim bitti ovulasyon testine başladım zaten silikle başlıyor sonra koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor yunurtlamadan önce en az iki kere ilişkiye girmeyi tavsiye ediyorlar bende öyle yaptım adetim bitti ilişkiye girdim 2 gün girmedim sonra tekrar girdim 2 gün sonra yumurtlama gördüm 3 gün üst üstte ilişkiye girdim yani yumurtlama öncesi 2 kere ilişkiye girip yumurtlama günü 3 kez ilişkiye girdim inşallah işine yarar bu bilgilerOvulasyon testinde hangi günleri değerlendirdiniz acaba ben de ilk defa kullanıyorum bu ay c koyu T biraz ona göre silik çıktı o günleri de değerlendirmek gerekiyor mu
Yani bu çift çizgi olduğu zamanlar da değerlendiriliyor muTestine göre yumurtlaman olmamış ben resmini bulursam eklicem adetim bitti ovulasyon testine başladım zaten silikle başlıyor sonra koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor yunurtlamadan önce en az iki kere ilişkiye girmeyi tavsiye ediyorlar bende öyle yaptım adetim bitti ilişkiye girdim 2 gün girmedim sonra tekrar girdim 2 gün sonra yumurtlama gördüm 3 gün üst üstte ilişkiye girdim yani yumurtlama öncesi 2 kere ilişkiye girip yumurtlama günü 3 kez ilişkiye girdim inşallah işine yarar bu bilgiler
Evet ama silik değil koyu olmalı iki çizgide bu şekildeYani bu çift çizgi olduğu zamanlar da değerlendiriliyor mu
Tamam canım çok teşekkür ederim bakalım bugün tekrar yapacağım nasıl çıkacakEvet ama silik değil koyu olmalı iki çizgide bu şekilde
Tamam canım çok teşekkür ederim bakalım bugün tekrar yapacağım nasıl çıkacak
Hayırlısı ilk defa yapıyorum bende çok da kafaya takmıyorum bi denemek istedim dünkü gibi t silik c koyu çıktı rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu çok şükür benim bi tane evladım var ikinci gebelik istiyorumHayırlısı olsun hakkında
Aa ne güzel o zaman ikincide olur Allahın izniyleHayırlısı ilk defa yapıyorum bende çok da kafaya takmıyorum bi denemek istedim dünkü gibi t silik c koyu çıktı rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu çok şükür benim bi tane evladım var ikinci gebelik istiyorum
İnşallah canım ya 11 ay oldu neredeyse ondan biraz korkuyorum takdiri ilahi Allah'ım tekrar nasip eder inşallah sizin ilk evladınız mi olacak nasıp olursaAa ne güzel o zaman ikincide olur Allahın izniyle
Evet benim ilk olucak Allahın izniyle inşallah tez vakitte güzel haberlerle karşılaşırsınİnşallah canım ya 11 ay oldu neredeyse ondan biraz korkuyorum takdiri ilahi Allah'ım tekrar nasip eder inşallah sizin ilk evladınız mi olacak nasıp olursa
İnşallah canım Allah razı olsun rabbim seni de sağ salim yavruna kavuştursunEvet benim ilk olucak Allahın izniyle inşallah tez vakitte güzel haberlerle karşılaşırsın
Aminn canım inşallahİnşallah canım Allah razı olsun rabbim seni de sağ salim yavruna kavuştursun
Aminn canım inşallah
Görüntü attım bugün ku yaptıgim ovulasyon sence yumurtlama mi silikten başladık en koyu bugün kiAminn canım inşallah
Tatlım bugünü değerlendir yarın tekrar yap yarın ya daha koyu olur yada silikleşirGörüntü attım bugün ku yaptıgim ovulasyon sence yumurtlama mi silikten başladık en koyu bugün ki
Koyu olma ihtimali var mj senin nasıl oldu en koyu olduğunun ertesi günü koyu muydu siliklesti mi koyu rengi görünce içim de bi umut oldu inşallah o umut yeşerir Allahin izniyleTatlım bugünü değerlendir yarın tekrar yap yarın ya daha koyu olur yada silikleşir
Ben iki gün koyu gördüm üçüncü gün silikleşti 3 günüde değerlendirdimKoyu olma ihtimali var mj senin nasıl oldu en koyu olduğunun ertesi günü koyu muydu siliklesti mi koyu rengi görünce içim de bi umut oldu inşallah o umut yeşerir Allahin izniyle
Tamam canımBen iki gün koyu gördüm üçüncü gün silikleşti 3 günüde değerlendirdim
İkinci günde koyuluk var benim de canımBen iki gün koyu gördüm üçüncü gün silikleşti 3 günüde değerlendirdim
Sence bu yumurtlamanin devam ettiğini mi gösteriyo