Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dünkü daha koyuydu çatlama olmuş olabilir eğer değerlendire biliyorsan değerlendir tatlım resimden çok anlaşılamıyorda olabilir sen koyuluklarını daha iyi anlarsın
Tamam canım teşekkür ederim dün koyu olduğu Zaman da değerlendiremedim. Bigün önceki koyulugu değerlendirdim hayırlısı bakalım ya olacağı varsa olacak olmayacaksa da ne yaparsan yap olmaz Rabb'imin nasip edeceği günü sabırla bekleyeceğim
Tamam canım teşekkür ederim dün koyu olduğu Zaman da değerlendiremedim. Bigün önceki koyulugu değerlendirdim hayırlısı bakalım ya olacağı varsa olacak olmayacaksa da ne yaparsan yap olmaz Rabb'imin nasip edeceği günü sabırla bekleyeceğim
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım koyu gördüğüm sadece birgünü değerlendirebildim dün koyu çıktı ama maalesef eşimi zorlayamadim bugün silik çıktı heralde çatladı yumurta daha da zorlayamam adamı artik adetimi bekleyeceğim negatifi görüp yoluma devam ederim sağol yardımcı olduğun için
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım koyu gördüğüm sadece birgünü değerlendirebildim dün koyu çıktı ama maalesef eşimi zorlayamadim bugün silik çıktı heralde çatladı yumurta daha da zorlayamam adamı artik adetimi bekleyeceğim negatifi görüp yoluma devam ederim sağol yardımcı olduğun için
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım koyu gördüğüm sadece birgünü değerlendirebildim dün koyu çıktı ama maalesef eşimi zorlayamadim bugün silik çıktı heralde çatladı yumurta daha da zorlayamam adamı artik adetimi bekleyeceğim negatifi görüp yoluma devam ederim sağol yardımcı olduğun