- Konu Sahibi kremkaramel_lefk
Dünkü daha koyuydu çatlama olmuş olabilir eğer değerlendire biliyorsan değerlendir tatlım resimden çok anlaşılamıyorda olabilir sen koyuluklarını daha iyi anlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü daha koyuydu çatlama olmuş olabilir eğer değerlendire biliyorsan değerlendir tatlım resimden çok anlaşılamıyorda olabilir sen koyuluklarını daha iyi anlarsın
Benim ikiside kop koyuydu bulursam atıcam markası artı med sanırım seninde öyleİkinci günde koyuluk var benim de canım
Tatlım bak benim testlerim bu şekildeydiSence bu yumurtlamanin devam ettiğini mi gösteriyo
Tamam canım teşekkür ederim dün koyu olduğu Zaman da değerlendiremedim. Bigün önceki koyulugu değerlendirdim hayırlısı bakalım ya olacağı varsa olacak olmayacaksa da ne yaparsan yap olmaz Rabb'imin nasip edeceği günü sabırla bekleyeceğimTatlım bak benim testlerim bu şekildeydi
İnşallah tez vakitte güzel haberlerle karşılaşırsınTamam canım teşekkür ederim dün koyu olduğu Zaman da değerlendiremedim. Bigün önceki koyulugu değerlendirdim hayırlısı bakalım ya olacağı varsa olacak olmayacaksa da ne yaparsan yap olmaz Rabb'imin nasip edeceği günü sabırla bekleyeceğim
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım koyu gördüğüm sadece birgünü değerlendirebildim dün koyu çıktı ama maalesef eşimi zorlayamadim bugün silik çıktı heralde çatladı yumurta daha da zorlayamam adamı artik adetimi bekleyeceğim negatifi görüp yoluma devam ederim sağol yardımcı olduğun içinİnşallah tez vakitte güzel haberlerle karşılaşırsın
Hayırlısı olsun hakkında negatif falan diye düşünme güzel haberini bekliyorummİnşallah canım benim hayırlısı bakalım koyu gördüğüm sadece birgünü değerlendirebildim dün koyu çıktı ama maalesef eşimi zorlayamadim bugün silik çıktı heralde çatladı yumurta daha da zorlayamam adamı artik adetimi bekleyeceğim negatifi görüp yoluma devam ederim sağol yardımcı olduğun için
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım koyu gördüğüm sadece birgünü değerlendirebildim dün koyu çıktı ama maalesef eşimi zorlayamadim bugün silik çıktı heralde çatladı yumurta daha da zorlayamam adamı artik adetimi bekleyeceğim negatifi görüp yoluma devam ederim sağol yardımcı olduğunİnşallah tez vakitte güzel haberlerle karşılaşırsın
Sana Haber vereyim inşallah sonucuHayırlısı olsun hakkında negatif falan diye düşünme güzel haberini bekliyorumm
merhaba Şevval hanım benim 2 aşılama 2 tüp bebek negatiflerle dolu ğeçmişim var ve sebebsiz infertilite deniliyor söylenen ikimizinde birşeyi yok yazdıklarınızı okudum evde kendim denemek istiyorum artık aldığınız jel ovülasyon testini ve kaç gün değerlendiriğinizi yazar mısınız lütfenHayırlısı olsun hakkında negatif falan diye düşünme güzel haberini bekliyorumm
Merhaba jelin içinden 8 tüp çıkıyor adetiniz bittikten sonra ovulayon testi yapmaya başlıyorsunuz benim elimde artı med ovulasyon testleri vardı adetim bitti ve testleri yapmaya başladım pik gördüm kutunun içinden de 3 tane ovulayon testi çıkıyor artı med de pik görünce kutunun içindekiylede denedim ondada pikti ve ilişkiden bir kaç dakika önce jeli vajinaya sıkıyorsun öyle ilişkiye giriyorsun ben iki gün pik gördüm üçüncü gün çatladı 3 günüde jel ile değerlendirdim çatlamadan sonra 11. Gündü sanırım gebelik testinde pozitif gördüm umarım bu bilgiler işine yararmerhaba Şevval hanım benim 2 aşılama 2 tüp bebek negatiflerle dolu ğeçmişim var ve sebebsiz infertilite deniliyor söylenen ikimizinde birşeyi yok yazdıklarınızı okudum evde kendim denemek istiyorum artık aldığınız jel ovülasyon testini ve kaç gün değerlendiriğinizi yazar mısınız lütfen
Merhaba jelin içinden 8 tüp çıkıyor adetiniz bittikten sonra ovulayon testi yapmaya başlıyorsunuz benim elimde artı med ovulasyon testleri vardı adetim bitti ve testleri yapmaya başladım pik gördüm kutunun içinden de 3 tane ovulayon testi çıkıyor artı med de pik görünce kutunun içindekiylede denedim ondada pikti ve ilişkiden bir kaç dakika önce jeli vajinaya sıkıyorsun öyle ilişkiye giriyorsun ben iki gün pik gördüm üçüncü gün çatladı 3 günüde jel ile değerlendirdim çatlamadan sonra 11. Gündü sanırım gebelik testinde pozitif gördüm umarım bu bilgiler işine yarar
Yok kullanmadım bu jelin yanında sadece folik asit kullandım belki oda etkilemiş olabilirCevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki magnezyumu kullandınız mı acaba baktım oda var ama