GEBELİK VE OVÜSLASYON TESTİ PİK

İnşallah hamilesindir adet gününe kadar bekle bi kan ver derim net sonuç
Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım 🫡 ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü 🥹 iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani

Erken gebelik testi bu şekilde falar marka artimed güvenmeli miyim

Eklentiler

• 52966898-DE43-42D4-9139-AA739BA3DF3A.jpeg
    52966898-DE43-42D4-9139-AA739BA3DF3A.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 127
Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım 🫡 ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü 🥹 iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani
Bilmiyorum ki tatlım belkide yerleşme kanamasıydı dikkat et

Kızlar ovulasyon testini bugün yaptım da sizce yumurtlama var mı dün silik çıkmıştı baya bugün ilk defa böyle çıktı yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_0898.jpeg
    IMG_0898.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 112
Ben bi jel kullandım onun yanında çıktı bir gebenin günlüğü ovulasyon testi normalde artı med kullanıyordum artı med te pozitif gördüm ve bir gebenin günlüğünüde denemek istedim ikiside pik gözüktü bende değerlendirdim şimdi ise pazartesiyi bekliyorum kan vericem
Bir gebenin günlüğü ovulasyonla o denediniz pik gördünüz acaaba hamileyken

Hamile kalmadan önce ikisinide denedim yumurtlama günümü buldum adete 3 gün kala artı med ovulasyon testi vardı onda pik gördüm
Anladım yani hamilemiydibiz artımet ovulasyon testini yaptığınızda onu merak ettim birde testin resmi varsa atabilirmisini ya ben de bu ay Klomen kullandım doktor 22 mm ve 15 mm yumurtam olduğunu söyledi 12 Kasım’da bugün doktor kontrolünde çatladığını söyledi yumurtaların ve 12 Kasım’dan sonra 13 Kasım itibari ile ovülasyon testi ile takip ettim yumurtlamam oldu ve çatlamayıda da gördüm t çizgisi koyu çıkıp sonra silikleşmeye başladı adetime beş gün kala Ovülasyon testine devam edim dedim tekrardan koylaşmaya başladı bugün de doktor çatlama olmuş gebelik olmuşsa olmuştur âdetin gecikince test yaptır dedi teslimde böyle koyu çıkınca bir tereddüt ettim acaba gebelik olabilir mi diye

Anladım yani hamilemiydibiz artımet ovulasyon testini yaptığınızda onu merak ettim birde testin resmi varsa atabilirmisini ya ben de bu ay Klomen kullandım doktor 22 mm ve 15 mm yumurtam olduğunu söyledi 12 Kasım’da bugün doktor kontrolünde çatladığını söyledi yumurtaların ve 12 Kasım’dan sonra 13 Kasım itibari ile ovülasyon testi ile takip ettim yumurtlamam oldu ve çatlamayıda da gördüm t çizgisi koyu çıkıp sonra silikleşmeye başladı adetime beş gün kala Ovülasyon testine devam edim dedim tekrardan koylaşmaya başladı bugün de doktor çatlama olmuş gebelik olmuşsa olmuştur âdetin gecikince test yaptır dedi teslimde böyle koyu çıkınca bir tereddüt ettim acaba gebelik olabilir mi diye
İnşallah hamilesindir tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kop koyu olan ovulasyon testim diğeride gebelik testim

Eklentiler

• IMG_5971.jpeg
    IMG_5971.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_5855.jpeg
    IMG_5855.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba reglime 2 gün var evde gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım sizce gebelik var mıdır. Bu şekilde öğrenen çok oluyor dünde yapmıştım yine aynı çıktı sanki yada bi tık koyu

Eklentiler

• 392D7ED8-F271-489D-96AC-0FC1616829FA.jpeg
    392D7ED8-F271-489D-96AC-0FC1616829FA.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
X