Gebeliğe Hazırlık 1 pozitif 1 negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım
İlk iki kaset test dün yaptım pozitif awox negatif bu sabahki testi yine pozitif

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    IMG_0552.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0601.webp
    IMG_0601.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0632.webp
    IMG_0632.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0690.webp
    IMG_0690.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 43
Tabiki henüz çıkmadı sizinki çıktı mı ? Test sonucumu paylaşıyorum seninle tekli olan 2 gün önce yaptığım diğerleri ise dün yaptığım
Canım benim de adetim 6 gündür geçiyor evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kusuyorm da kaşık ağrım var test acaba doğru mu bilemedim ya

Canım benim de adetim 6 gündür geçiyor evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kusuyorm da kaşık ağrım var test acaba doğru mu bilemedim ya
Kuzum bunu bilemeyiz benim adet öncesi 2.5 iken 2 günlük kısa sancılı bir kanama geçirdim sonra 3 gün sonra lekelenmem oldu pozitif gördüm idrar testinde sma kanda negatif çıktı o yüzden en mantıklısı adet geçince kan vermek

Kuzum bunu bilemeyiz benim adet öncesi 2.5 iken 2 günlük kısa sancılı bir kanama geçirdim sonra 3 gün sonra lekelenmem oldu pozitif gördüm idrar testinde sma kanda negatif çıktı o yüzden en mantıklısı adet geçince kan vermek
Âdetim 6 gündür geçti kan vermedm test yaptım çıkmadı

Kızlar öğlen kaset gebelik testi yaptım silik çizgi hemen çıktı (first test markası) ama baya belliydi. Aksam erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi cıktı anlamadım yani (miratech markasıydı). Korumasız iliskide yasadık bu ay bircok kez. Sanki regl olacakmışım gibi agrıda oluyor bazen. Ama bas dönmem var. Basına gelen oldu mu?
Sonuç çıktımı

Back
X