- 5 Eylül 2024
- 17
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi kremkaramel_lefk
Çok teşekkür ederim Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah güzel sonuçlar alırıızPozitif gibi duruyor ister kan ver ister testi yarın tekrarla ki koyulukdan anlarsın . Şimdiden gözün aydın
Amiiiiin inşallahÇ
Çok teşekkür ederim Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah güzel sonuçlar alırıız
Hadi inşallah akşam bidaha yapıcamCizgi gozukuyor
MerhabaHadi inşallah akşam bidaha yapıcam
Merhaba evetMerhaba
Hamile misiniz
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak adete 5gun kaldi afif gogus agrisi kasiklarda adet olucak gibi arada agri oluyor bide dun aksam yasadim yatakta sirt ustu uzanirken öksürünce kasiklarda siddetli agri oldu siz boyle birsey yasadiniz miMerhaba evet
Hayırlı olsunn kan böyle gordugunuz de kaç çıkmıştı acaba ? Benim de adetime 2-3 gün kaldı en fazla bugunn ovulasyon test yaptım anlamıyorum ama nasıl çıkarsa hamilelik şüphesi oluyorMerhaba kızlar adetime dört gün kaldı bugün ovülasyon testi yaptım pike çok yakın görünüyordu buyüzden gebelik testi yaptım gebelik testi markası softec bu markaya güvenebilir miyim ama daha önce bu testte çizgi görmemiştim bugün on dk içinde silik bi çizgi çıktı. Emin olmak için akşama doğru bidaha yapıcam ama yine aynı marka var sizce gebe olabilir miyim lütfen sorabiliceğim kimsem yok sizden başka üstteki gebelik alttaki ovülasyon testi
Merhaba benim adetime 4 gün vardı öylesine ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı ertesi gün gebelik testi yaptım oda silik çıktı pazartesi günü kan vericem ve netleştiricem umarım hamileyimdir resimleri ekliyorum sizde hamileymişsiniz rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar adetime dört gün kaldı bugün ovülasyon testi yaptım pike çok yakın görünüyordu buyüzden gebelik testi yaptım gebelik testi markası softec bu markaya güvenebilir miyim ama daha önce bu testte çizgi görmemiştim bugün on dk içinde silik bi çizgi çıktı. Emin olmak için akşama doğru bidaha yapıcam ama yine aynı marka var sizce gebe olabilir miyim lütfen sorabiliceğim kimsem yok sizden başka üstteki gebelik alttaki ovülasyon testi
Atar mısın testini yorumlayalımHayırlı olsunn kan böyle gordugunuz de kaç çıkmıştı acaba ? Benim de adetime 2-3 gün kaldı en fazla bugunn ovulasyon test yaptım anlamıyorum ama nasıl çıkarsa hamilelik şüphesi oluyor
Bir gebe günlüğünun testi bu çok net çıkarmıyor hiçbir testi malesef ki bu şekilde benim adetime 2-3 gün var en fazlaAtar mısın testini yorumlayalım
Merhaba benim ovulasyon böyle çıktı ama bir gebe günlüğünün malesefMerhaba benim adetime 4 gün vardı öylesine ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı ertesi gün gebelik testi yaptım oda silik çıktı pazartesi günü kan vericem ve netleştiricem umarım hamileyimdir resimleri ekliyorum sizde hamileymişsiniz rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Son hali bu şekildeAtar mısın testini yorumlayalım
Benimde elimde bir gebenin günlüğündeki ovulasyon vardı onun en pik gösterdiği şekil buMerhaba benim ovulasyon böyle çıktı ama bir gebe günlüğünün malesef
Daha koyu olmalı sanırım tatlımSon hali bu şekilde
Benim 4 gün kala bu şekildeydi bugünde yaptım yine aynı koyuluktaBir gebe günlüğünun testi bu çok net çıkarmıyor hiçbir testi malesef ki bu şekilde benim adetime 2-3 gün var en fazla
Aaa bende hiç böyle çıkmadı testler takip etmedim açıkçası son hali bu işte testinBenimde elimde bir gebenin günlüğündeki ovulasyon vardı onun en pik gösterdiği şekil bu
Bu hangi marka ovulasyon testi miBenim 4 gün kala bu şekildeydi bugünde yaptım yine aynı koyulukta