- 1 Eylül 2023
- 1.741
- 478
- 26
-
- Konu Sahibi kremkaramel_lefk
Benimde bugün başladı daha kaşık ağrısı bel ağrısı gibi göğüs uclarimda öyle acı yok dokununca açıyor goguslerimin yanları o kadar dolgunluk var amaBende de aynı kasık ağrısı ve bel ağrısı böyle sırtım falan çok ağrıyor birde gögüs uçlarım acıyor
Artı medse güvenme çok benimde elimde predictor var ona güvenim çooook umarın yarın pozitifi görürsün banada haber verrrGözükmüyor ki çektim ama inanmadım da artimed çünkü erken gebelik çok silik ama var yarın predictor ile yapcam onu kesin atarim
Benim çok şiş ve acıyor bakalım hayırlısı umarım hamileyimdir bendeeBenimde bugün başladı daha kaşık ağrısı bel ağrısı gibi göğüs uclarimda öyle acı yok dokununca açıyor goguslerimin yanları o kadar dolgunluk var ama
Bakabilir miyim testlerine
Ekledm smdi 9pik 10catlama 9-10degerlendirme 12 degerlendirme bugun 16kasim tek cizgi silik bile cikmadi sivi alimina dikkat ettmBakabilir miyim testlerine
Sıvı alımına dikkat etmemiş olabilir misinEkledm smdi 9pik 10catlama 9-10degerlendirme 12 degerlendirme bugun 16kasim tek cizgi silik bile cikmadi sivi alimina dikkat ettm
Evet bende predictor e çok güveniyorum dedim yarın ilk idrarla yapayım o yanilmiyor çünkü pahalı daArtı medse güvenme çok benimde elimde predictor var ona güvenim çooook umarın yarın pozitifi görürsün banada haber verrr
İnşallah senin testinde bariz pembe sen hamilesindir bence adet günün ne zamanBenim çok şiş ve acıyor bakalım hayırlısı umarım hamileyimdir bendee
Aynı saatte mi yaptın hepsini peki canimEkledm smdi 9pik 10catlama 9-10degerlendirme 12 degerlendirme bugun 16kasim tek cizgi silik bile cikmadi sivi alimina dikkat ettm
Hayırlısı olsun sabah güzel haberlerini bekliyorummmEvet bende predictor e çok güveniyorum dedim yarın ilk idrarla yapayım o yanilmiyor çünkü pahalı dayarın onu da yapayım artimed de silik çizgi çıktı ama ne kadar doğru bilmem yarın haber verorim kasıklarımda tuhaf bir ağrı var adet ağrısı gibi değil ama belimde de var böyle bacaklarıma doğru arada sızlama yaptırıyor ama çok değil
Yarın veya pazartesi olmam lazım ama olmam inşallahİnşallah senin testinde bariz pembe sen hamilesindir bence adet günün ne zaman
Ay sıvı alımına dikkat ettim yazmışsın pardon tekrar denesen belki düzelir test bozuk olabilirEkledm smdi 9pik 10catlama 9-10degerlendirme 12 degerlendirme bugun 16kasim tek cizgi silik bile cikmadi sivi alimina dikkat ettm
Teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler gelirHayırlısı olsun sabah güzel haberlerini bekliyorummm
İnşallah aynı adet tarihlerimoz bende aynı şekilde bekliyorumYarın veya pazartesi olmam lazım ama olmam inşallah
AminnnnTeşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler gelir
Hayırlısı olsunİnşallah aynı adet tarihlerimoz bende aynı şekilde bekliyorum
Amin cümlemizeHayırlısı olsun
Merhaba benim hiç bi belirtim yoktu olanlarda hepsi adetle aynıydı . Kasık ağrısı yumurtalıklarda ağrı bukadar . Bide tuvaletten sonra sancı zaten bunlar adetime yakın günlerde başlıyordu buyüzden adet olucağımı zannetmiştimHayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak adete 5gun kaldi afif gogus agrisi kasiklarda adet olucak gibi arada agri oluyor bide dun aksam yasadim yatakta sirt ustu uzanirken öksürünce kasiklarda siddetli agri oldu siz boyle birsey yasadiniz mi
Anladim teşekkür ederim yorumunuz icinMerhaba benim hiç bi belirtim yoktu olanlarda hepsi adetle aynıydı . Kasık ağrısı yumurtalıklarda ağrı bukadar . Bide tuvaletten sonra sancı zaten bunlar adetime yakın günlerde başlıyordu buyüzden adet olucağımı zannetmiştim