GEBELİK VE OVÜSLASYON TESTİ PİK

Aa gercekten mi bir gebe günlüğü mu kullanıyordun sende bu bir gebe günlüğünün çok net cikartniyor bendeki testler bunu da öylesine yaptım böyle çıktı
Ben bi jel kullandım onun yanında çıktı bir gebenin günlüğü ovulasyon testi normalde artı med kullanıyordum artı med te pozitif gördüm ve bir gebenin günlüğünüde denemek istedim ikiside pik gözüktü bende değerlendirdim şimdi ise pazartesiyi bekliyorum kan vericem

Gynoseed jel mi kullandın canım bende geçen ay kullanmıştım olmadı o ay bu ay kullanayim dedim eşim ameliyat olunca beklettim adet olursak deneriz dedim bu ay ama kafam karıştı

4 yıl eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yeni bu ay adet olursam denicektik adet olmazsam da nasip sen ne kadardır istiyorsun
Ben 6 aydır deniyorum eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu 3. Ayın içindeyiz gynoseed jel denedim bu ay ve gebelik testini ilk defa silikde olsa gördüm şimdi ise pazartesi bekliyorum kan vermek için umarım hamileyimdir

Ay süperrrr çok sevindim benim eşimde varikoselden ameliyat oldu 12 gün oldu ameliyat olalı biz daha ameliyat olmadan bidaha denedik adet bekliyorum işte durup dururken bir test yapayım dedim tek bu vardı yaptım kafam karıştı senin testini atma şansın varmı ovulasyon olan bir gebe günlüğünün bide adete kaç gün hala yapmistin

Ben normalde adetten 10 gün sonra falan yumurtlama görürdüm ama bu sefer adetim bitti 4 gün sonra yumurtlama gördüm şimdi yumurtlama sonrası 13. Günüm ve ben dün gebelik testinde silik çizgi gördüm pazartesi bekliyorum şimdide

Benimde bugün yumurtlama sonrası 11.gun adete 3 gün falan var işte öylesine yaptım böyle çıktı hayırlı olsun şimdiden kan verince netleşir sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…