- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Batın 3 ocak ise 1 ocakta sabah ilk idrarın ile productor marka erken gebelik testi ile yapmanı öneririm eğer sabırsızlanıyorsan,Bende 3 ocak gösteriyor reglim ama 5 6 so gibi de olabiliyorum bazı aylarda ama 3 ocakta yapıcam inşallah bende görürüm çift çizgiyi
Üzülürüm diye yapmıyorum ya yoksa diyeBatın 3 ocak ise 1 ocakta sabah ilk idrarın ile productor marka erken gebelik testi ile yapmanı öneririm eğer sabırsızlanıyorsan,
Yoksa yoktur kuzum. Ha ayın 1 inde öğrenmişsin ha ayın 3 ünde..Üzülürüm diye yapmıyorum ya yoksa diyebelki yaparım dediğin gibi
Aynen öyle nasip inşallah olur belki yaparım 1inde ama adet programına göre 3 ocak diyor ama her zaman ona göre olmuyorum ben üstüne birkaç gün geçebiliyor 2 3 gün falan o yüzden dedim çıkmayabilir belki varsa bile idrar testindeYoksa yoktur kuzum. Ha ayın 1 inde öğrenmişsin ha ayın 3 ünde..
Veren de vermeyen de Allahtır. İnşallah vardır ama yoksa diğer maçlara bakacaksınız artık
O zaman bekle günün geçince yap, benimde Bi tarafım test al diyor öbür tarafım yine olmadı boşver üzülme bari diyorAynen öyle nasip inşallah olur belki yaparım 1inde ama adet programına göre 3 ocak diyor ama her zaman ona göre olmuyorum ben üstüne birkaç gün geçebiliyor 2 3 gün falan o yüzden dedim çıkmayabilir belki varsa bile idrar testinde
3 ocakta yapmayı düşünüyorum tam bakalım nasip artıkO zaman bekle günün geçince yap, benimde Bi tarafım test al diyor öbür tarafım yine olmadı boşver üzülme bari diyor
Ben henüz adet olmadım yarın yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum çıkar mı geçen ay 6sında olmuştum yarın 4ü belki belli olurNe durumdasınız? Ben yılbaşı günü negatif gördüm... Önümüzdeki ay inşallah
Merhaba bende gecen ay 6 da oldum dun aksam dayanamayip yaptim hic birsey cikmadi en iyisi adeti birkac gun gecmesini beklemekBen henüz adet olmadım yarın yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum çıkar mı geçen ay 6sında olmuştum yarın 4ü belki belli olur
Canım testi sabah ilk idrarına yap diyorlar ama bende yarın sabah yapcam zaten günüm geçerse olmazsam kan testi yaptırırım değilse de adet olurum zatenMerhaba bende gecen ay 6 da oldum dun aksam dayanamayip yaptim hic birsey cikmadi en iyisi adeti birkac gun gecmesini beklemek
Ben bugün yaptım negatif çıktı birkaç güne olmazsam tekrar yaparımMerhaba bende gecen ay 6 da oldum dun aksam dayanamayip yaptim hic birsey cikmadi en iyisi adeti birkac gun gecmesini beklemek
Hayirlisi olsun cnm ben yapmadim daha :/Ben bugün yaptım negatif çıktı birkaç güne olmazsam tekrar yaparım
Test yaptın mı acaba nedir durum ben hala adet olmadım pazar günü test yaptım negatif ti tekrar yapmadımBatın 3 ocak ise 1 ocakta sabah ilk idrarın ile productor marka erken gebelik testi ile yapmanı öneririm eğer sabırsızlanıyorsan,
Canım tekrar test yaptın mıBilmiyorum ki erken döllenme olmuş olabilir diyo herkes ben yılbaşı günü bidaha yapıcam
Yaptım canım çizgiyi gördük dünde kan verdim bugün sonucunu aldım 128 çıktı pazartesi bidaha kan vericem yükselişine bakmak için gebelik var çok şükür umarım sağlıklı ilerlerCanım tekrar test yaptın mı
Çok sevindim canım her şey gönlünce olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder RabbimYaptım canım çizgiyi gördük dünde kan verdim bugün sonucunu aldım 128 çıktı pazartesi bidaha kan vericem yükselişine bakmak için gebelik var çok şükür umarım sağlıklı ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?