Gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

Bende 3 ocak gösteriyor reglim ama 5 6 so gibi de olabiliyorum bazı aylarda ama 3 ocakta yapıcam inşallah bende görürüm çift çizgiyi
Batın 3 ocak ise 1 ocakta sabah ilk idrarın ile productor marka erken gebelik testi ile yapmanı öneririm eğer sabırsızlanıyorsan,

Üzülürüm diye yapmıyorum ya yoksa diye belki yaparım dediğin gibi
Yoksa yoktur kuzum. Ha ayın 1 inde öğrenmişsin ha ayın 3 ünde..
Veren de vermeyen de Allahtır. İnşallah vardır ama yoksa diğer maçlara bakacaksınız artık

Yoksa yoktur kuzum. Ha ayın 1 inde öğrenmişsin ha ayın 3 ünde..
Veren de vermeyen de Allahtır. İnşallah vardır ama yoksa diğer maçlara bakacaksınız artık
Aynen öyle nasip inşallah olur belki yaparım 1inde ama adet programına göre 3 ocak diyor ama her zaman ona göre olmuyorum ben üstüne birkaç gün geçebiliyor 2 3 gün falan o yüzden dedim çıkmayabilir belki varsa bile idrar testinde

O zaman bekle günün geçince yap, benimde Bi tarafım test al diyor öbür tarafım yine olmadı boşver üzülme bari diyor

Ne durumdasınız? Ben yılbaşı günü negatif gördüm... Önümüzdeki ay inşallah

Ben henüz adet olmadım yarın yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum çıkar mı geçen ay 6sında olmuştum yarın 4ü belki belli olur
Merhaba bende gecen ay 6 da oldum dun aksam dayanamayip yaptim hic birsey cikmadi en iyisi adeti birkac gun gecmesini beklemek

Merhaba bende gecen ay 6 da oldum dun aksam dayanamayip yaptim hic birsey cikmadi en iyisi adeti birkac gun gecmesini beklemek
Canım testi sabah ilk idrarına yap diyorlar ama bende yarın sabah yapcam zaten günüm geçerse olmazsam kan testi yaptırırım değilse de adet olurum zaten

Yaptım canım çizgiyi gördük dünde kan verdim bugün sonucunu aldım 128 çıktı pazartesi bidaha kan vericem yükselişine bakmak için gebelik var çok şükür umarım sağlıklı ilerler
Çok sevindim canım her şey gönlünce olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…