• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

Aynen öyle bekleyeceğiz benimde 3 4 ocak gibi beklenen adetim bu tarihlerde adetim gelmezse inşallah test yapacağım pozitif görürüz inşallah bekleyenler yazsın test sonuçlarını 😊
Bunlarda resimleri

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.jpg
    IMG_20191224_135842.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20191223_073952.jpg
    IMG_20191223_073952.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20191222_144327.jpg
    IMG_20191222_144327.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 63
Hemen teste yansır mı bu 5 gün geçti daha yumurtlamadan ben de bekliyorum 3 ocakta yapcam eğer adet olmazsam. inşallah hamilesindir canım 😊 birkaç günden beride göğüslerim acayip şişti benimde normalde adete yakın oluyo bu ama bu kadar erken olmuyordu hiç şüpheye düşüyorum 🙄
Bilmiyorum ki erken döllenme olmuş olabilir diyo herkes ben yılbaşı günü bidaha yapıcam 😊

Şu silik çizgi çıkanı ne zaman yaptın canım
Kuzum iki tanesinde silik çizgi görüyorum ben Bi tanesinde üç tane var ya o üçüncü çok sonra çıktı ama o testi ben 3 gün önce yaptım ikinci silik çıkan testi 2 gün önce yaptım o yeşil renk olanı da dün yaptım

Kuzum iki tanesinde silik çizgi görüyorum ben Bi tanesinde üç tane var ya o üçüncü çok sonra çıktı ama o testi ben 3 gün önce yaptım ikinci silik çıkan testi 2 gün önce yaptım o yeşil renk olanı da dün yaptım
Aynen gördüm bende yılbaşında bende mi yapsam acaba kararsızım çok

Aynen gördüm bende yılbaşında bende mi yapsam acaba kararsızım çok
Kuzum iki tane testin olsun elinde benim şuan iki tane var birini adetime 3 veya 4 gün kala yapıcam eğer olmazsa adetim gecikirse yapıcam zaten o zaman kesin sonuç alırız Allahın izniyle 😍💞 sonra da birbirimize haber veririz 😂

Kuzum iki tane testin olsun elinde benim şuan iki tane var birini adetime 3 veya 4 gün kala yapıcam eğer olmazsa adetim gecikirse yapıcam zaten o zaman kesin sonuç alırız Allahın izniyle 😍💞 sonra da birbirimize haber veririz 😂
Tamam canım ben 1 ocakta inşallah eşimin yanına gidicem 2 ocakta yaparım bir tanesini sabah gecikirse de bir tane daha yaparım gitmeden 2 tane test alayım en iyisi inşallah olumlu sonuçlar alırız haber veririm her türlü zaten 🤗😍

Tamam canım ben 1 ocakta inşallah eşimin yanına gidicem 2 ocakta yaparım bir tanesini sabah gecikirse de bir tane daha yaparım gitmeden 2 tane test alayım en iyisi inşallah olumlu sonuçlar alırız haber veririm her türlü zaten 🤗😍
Ne zamandır deniyorsun canım bu arada ilk çocuk mu olacak

İlk evet bir kere de 1 buçuk aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım senin ilk mi
Ben 4 aylık evliyim ilk evet ama çok istiyorum geçen ay olmadı bu ay yumurtlamayı takip edip yaptım. Eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için denk getirmek çok zor oluyor inşallah bu ay olmuştur 🙄

Ben 4 aylık evliyim ilk evet ama çok istiyorum geçen ay olmadı bu ay yumurtlamayı takip edip yaptım. Eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için denk getirmek çok zor oluyor inşallah bu ay olmuştur 🙄
Çok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini🤗🤗

Back