- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Bunlarda resimleriAynen öyle bekleyeceğiz benimde 3 4 ocak gibi beklenen adetim bu tarihlerde adetim gelmezse inşallah test yapacağım pozitif görürüz inşallah bekleyenler yazsın test sonuçlarını
Bilmiyorum ki erken döllenme olmuş olabilir diyo herkes ben yılbaşı günü bidaha yapıcamHemen teste yansır mı bu 5 gün geçti daha yumurtlamadan ben de bekliyorum 3 ocakta yapcam eğer adet olmazsam. inşallah hamilesindir canımbirkaç günden beride göğüslerim acayip şişti benimde normalde adete yakın oluyo bu ama bu kadar erken olmuyordu hiç şüpheye düşüyorum
Şu silik çizgi çıkanı ne zaman yaptın canımBilmiyorum ki erken döllenme olmuş olabilir diyo herkes ben yılbaşı günü bidaha yapıcam
Kuzum iki tanesinde silik çizgi görüyorum ben Bi tanesinde üç tane var ya o üçüncü çok sonra çıktı ama o testi ben 3 gün önce yaptım ikinci silik çıkan testi 2 gün önce yaptım o yeşil renk olanı da dün yaptımŞu silik çizgi çıkanı ne zaman yaptın canım
Yakınlaştırınca belli oluyoŞu silik çizgi çıkanı ne zaman yaptın canım
Evet canım bende gördüm silik çizgi var bugün mü yaptınYakınlaştırınca belli oluyo
Aynen gördüm bende yılbaşında bende mi yapsam acaba kararsızım çokKuzum iki tanesinde silik çizgi görüyorum ben Bi tanesinde üç tane var ya o üçüncü çok sonra çıktı ama o testi ben 3 gün önce yaptım ikinci silik çıkan testi 2 gün önce yaptım o yeşil renk olanı da dün yaptım
Kuzum iki tane testin olsun elinde benim şuan iki tane var birini adetime 3 veya 4 gün kala yapıcam eğer olmazsa adetim gecikirse yapıcam zaten o zaman kesin sonuç alırız Allahın izniyleAynen gördüm bende yılbaşında bende mi yapsam acaba kararsızım çok
Tamam canım ben 1 ocakta inşallah eşimin yanına gidicem 2 ocakta yaparım bir tanesini sabah gecikirse de bir tane daha yaparım gitmeden 2 tane test alayım en iyisi inşallah olumlu sonuçlar alırız haber veririm her türlü zatenKuzum iki tane testin olsun elinde benim şuan iki tane var birini adetime 3 veya 4 gün kala yapıcam eğer olmazsa adetim gecikirse yapıcam zaten o zaman kesin sonuç alırız Allahın izniylesonra da birbirimize haber veririz
Ne zamandır deniyorsun canım bu arada ilk çocuk mu olacakTamam canım ben 1 ocakta inşallah eşimin yanına gidicem 2 ocakta yaparım bir tanesini sabah gecikirse de bir tane daha yaparım gitmeden 2 tane test alayım en iyisi inşallah olumlu sonuçlar alırız haber veririm her türlü zaten
İnşAllah kuzumTamam canım ben 1 ocakta inşallah eşimin yanına gidicem 2 ocakta yaparım bir tanesini sabah gecikirse de bir tane daha yaparım gitmeden 2 tane test alayım en iyisi inşallah olumlu sonuçlar alırız haber veririm her türlü zaten
İlk evet bir kere de 1 buçuk aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım senin ilk miNe zamandır deniyorsun canım bu arada ilk çocuk mu olacak
Ben 4 aylık evliyim ilk evet ama çok istiyorum geçen ay olmadı bu ay yumurtlamayı takip edip yaptım. Eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için denk getirmek çok zor oluyor inşallah bu ay olmuşturİlk evet bir kere de 1 buçuk aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım senin ilk mi
Çok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBen 4 aylık evliyim ilk evet ama çok istiyorum geçen ay olmadı bu ay yumurtlamayı takip edip yaptım. Eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için denk getirmek çok zor oluyor inşallah bu ay olmuştur
Aminn hepimiz inşAllahÇok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
İnşallah kuzum inşallahAminn hepimiz inşAllah
Belki olabilir hamileyken de böyle sancılar oluyor diyorlar sen gününü bekle yinede nasip6 gün var daha. Güçlü bir ağrı başladı. Sanıyorum ki bu ay da olmadı.
Bende 3 ocak gösteriyor reglim ama 5 6 so gibi de olabiliyorum bazı aylarda ama 3 ocakta yapıcam inşallah bende görürüm çift çizgiyiBen adete 3 gün kala yapmıştım. Çok net çift çizgi çıkmıştı. İnşallah vardır ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?