• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Valla normal gidiyor balım biraz kasık ağrım oluyor ama iştahım çok açıldı , bide çok sık idrara çıkmaya başladım 🤗 sen nasılsın 💕
Maşallah. Ben de kafayı yiyorum işte var mı yok mu diye 😂😂 bazı belirtiler var psikolojik mi progestan etkisinden mi yoksa adetten mi bilmiyorum 😂😂😂 ay bat gelse de yoksa da bileyim artık belirsizlik çok kötü. Herşeyi bebeğe yoruyorum çok yıpratıcı

Kızlae testi az önce yaptım nimo marka adetime 5 gün var. Ovulasyonumunda 10. Günü ve beş dk dolmadan çizgi belirdi sizce var mı hamilelik çok heyecanlıyım ilk denememizdi çünkü 🥹

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah. Ben de kafayı yiyorum işte var mı yok mu diye 😂😂 bazı belirtiler var psikolojik mi progestan etkisinden mi yoksa adetten mi bilmiyorum 😂😂😂 ay bat gelse de yoksa da bileyim artık belirsizlik çok kötü. Herşeyi bebeğe yoruyorum çok yıpratıcı
az önce başka bi postta cevap verdim şimdi senin bana attığın postu gördüm 🤗 azıcık akışına bırakmalısın eğer psikolojikse emin ol belirtiler etkiler hepsi bi anda yok olup gidicek , ama eğer psikolojik değilse bu sebebin altında minnoş bi bebiş yatıyor demektir 🫠🥰 o konuyu hiç düşünme mesela şey gibi düşün bunu , 40 defa hastayım hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor dediğinde gerçekleşiyor ya ciddi ciddi aynısı işte insan vücudu o kadar değişik o kadar enteresan ki çözmek çok zor 😂 inşallah bu tatlı telaşların heyecanların güzel gülücüklere mutluluk gözyaşlarına döner canım kızçem ❤️🤲🏻🤗

az önce başka bi postta cevap verdim şimdi senin bana attığın postu gördüm 🤗 azıcık akışına bırakmalısın eğer psikolojikse emin ol belirtiler etkiler hepsi bi anda yok olup gidicek , ama eğer psikolojik değilse bu sebebin altında minnoş bi bebiş yatıyor demektir 🫠🥰 o konuyu hiç düşünme mesela şey gibi düşün bunu , 40 defa hastayım hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor dediğinde gerçekleşiyor ya ciddi ciddi aynısı işte insan vücudu o kadar değişik o kadar enteresan ki çözmek çok zor 😂 inşallah bu tatlı telaşların heyecanların güzel gülücüklere mutluluk gözyaşlarına döner canım kızçem ❤️🤲🏻🤗
Amaaan napim artık. Yoksa yoktur zorla olduramam ya. Olmazsa da olmaz. bu ay olmazsa uğraşmam bidaha yumurtlamaymış, gün aşırı ilişki falan nasip değil der geçerim öyle de bi değişik karakterim var

Dün buraya atmıştım idrar testim pozitifti fakat bugün sabah kan verdim 2.30 çıktı adetime 4 gün var çok üzüldüm😞

Merhaba canım Dünki yaptığım test artımed markasıydı az önce tekrar yaptım yine böyle silik çıktı adetime daha 2 gün var days doctor iyi demişlerdi ama 🥹
Benim de böyle çıktı bakar mısınız Days doctor 🥺

Eklentiler

• 5B76DB1B-F329-49FB-B0A8-61AFA4404E78.jpeg
    5B76DB1B-F329-49FB-B0A8-61AFA4404E78.jpeg
    141,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 49B654A3-98D5-47EA-9C57-C62851C3F49D.jpeg
    49B654A3-98D5-47EA-9C57-C62851C3F49D.jpeg
    177,7 KB · Görüntüleme: 48
Benim de böyle çıktı bakar mısınız Days doctor 🥺
Merhaba 🥰 ben artımed ve days doctor sayesinde geçen pazar gebe olduğumu öğrendim 🤗 2.fotoda hayalet çizgi var gibi ama ümit vermekte istemiyorum 🤗 elinde yedek test varsa 1 2 gün sonra tekrarlamalısın bence 💕

Merhaba 🥰 ben artımed ve days doctor sayesinde geçen pazar gebe olduğumu öğrendim 🤗 2.fotoda hayalet çizgi var gibi ama ümit vermekte istemiyorum 🤗 elinde yedek test varsa 1 2 gün sonra tekrarlamalısın bence 💕
İlk fotoğrafın farklı açısı bu da 🥲 dediğiniz gibi 1-2 gün sonra tekrar yaparım inşallah gelmiştir artık miniğim 🥹

Eklentiler

• 4078DD59-72E8-4A8B-9964-50A2540B8134.jpeg
    4078DD59-72E8-4A8B-9964-50A2540B8134.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 43
Pozitif çıktı mı ben de yaptım silik çıktı days doctor yaptım. Yalan çıkıyor dediler çok korkuyorum. Allahım inşallah pozitiftir 😭

İlk fotoğrafın farklı açısı bu da 🥲 dediğiniz gibi 1-2 gün sonra tekrar yaparım inşallah gelmiştir artık miniğim 🥹

Eklentiler

• FBC3C82D-C85A-41F3-AC1C-BAC699EB2A85.jpeg
    FBC3C82D-C85A-41F3-AC1C-BAC699EB2A85.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 37
Tebrik ederim 😊🌸 sizde ymrt çatlamasından sonraki günler kasık ağrısı basladı mı hemen yoksa adete yakın mı basladı acaba
Ben yumurta çatlamasını sadece çoğalan akıntımdan anlıyorum , reglime 12 13 gün kala kasık ağrılarım rahim zonklamalarım göğüs hassasiyetlerim aşırı baş ağrılarım başlamıştı 🥰💕

İnşallah vardır hayalet çizgi görüyorum 🥰 bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakma değişiklik varmı 💕
Estağfurullah canım ne kusuru ❤️ dün tekrar yaptım yine Days doctor aldım başka marka bulamadım yine silik çizgi çıktı döngümün 24.günündeyim alt karın ağrısı yaşıyorum bel ağrım yok adet mi olucam bilmiyorum 🥲

Eklentiler

• 813E51B7-5776-4F7F-BFC7-D1F924F7B5B0.jpeg
    813E51B7-5776-4F7F-BFC7-D1F924F7B5B0.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 38
Pozitif çıktı mı ben de yaptım silik çıktı days doctor yaptım. Yalan çıkıyor dediler çok korkuyorum. Allahım inşallah pozitiftir 😭

Yaaa attığınızı şimdş gördüm bu baya pozitif bilemedim ki tekrar test yaptınız mı

Estağfurullah canım ne kusuru ❤️ dün tekrar yaptım yine Days doctor aldım başka marka bulamadım yine silik çizgi çıktı döngümün 24.günündeyim alt karın ağrısı yaşıyorum bel ağrım yok adet mi olucam bilmiyorum 🥲
Ya ümit vermek istemiyorum ama artımed ve days doctorda böyle hayalet çizgiyle öğrendim gebe olduğumu 🥰 gecikmen var mı şuan

Ya ümit vermek istemiyorum ama artımed ve days doctorda böyle hayalet çizgiyle öğrendim gebe olduğumu 🥰 gecikmen var mı şuan
Ay inşallah bende hamileyimdiiir 🥹🤲🏻 hayır gecikmem yok henüz geçen ay 25.gün olmuştum bu ay nasıl olur bilmiyorum yaa 🥹 birde ben adet olacağımı bağırsaklarımın yumuşamasından anlıyorum ama şu an kabızlık sorunum var . 2-3 gündür de çok sıcak basıyor suya doyamıyorum normalde hep üşürüm anlamadım ne olduğunu

Ay inşallah bende hamileyimdiiir 🥹🤲🏻 hayır gecikmem yok henüz geçen ay 25.gün olmuştum bu ay nasıl olur bilmiyorum yaa 🥹 birde ben adet olacağımı bağırsaklarımın yumuşamasından anlıyorum ama şu an kabızlık sorunum var . 2-3 gündür de çok sıcak basıyor suya doyamıyorum normalde hep üşürüm anlamadım ne olduğunu
Benim yaşadığım şeylerin aynısını yaşıyorsun şuan 🥰🥰 inşallah hamilesindirrrrrrr 🥰🤲🏻🤲🏻 güzel haberlerini bekliyorum canım benim 💕🤲🏻

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.

Ayın 1’inde yumurtlama günümdü üç gün üstüste değerlendirdik.
Sonra bir anda, bir gün adettime daha 15 gün kala, karnıma ağrılar, midemde ağrılar, gaz problemleri, karnım şiş, bel ve sırt ağrısı, kafa agrimasi ve ağız kuruması yaşıyorum ve hala da devam ediyor.
Adet sancısı gibi bir ağrı hayatımda ilk defa bu agrilari yaşadım.
Ve affedersiniz kızlar büyük tuvaletimi zor yapıyorum kabızlık gibi bir şey çok gazım var ama.
Bunu yaşayan var mı acaba ?
Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Lütfen beni aydınlatın…
Bu arada adetime 4/3 gün kaldı…

Back