• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta sonucuma bakabilir misiniz ?

Evet büyük ihtimalle 🥰 çok heyecanlı ve biraz da stresli bi süreç. Keseyi görseydim kalp atışını dinleseydim derken zaman geçmiyor bir türlü 😂
Bende yarın beta vericem adetim gecikti ama alt karnımda ağrı var beyaz akıntım var göğüslerimde de sızı sende de var mıydı?

Evet büyük ihtimalle 🥰 çok heyecanlı ve biraz da stresli bi süreç. Keseyi görseydim kalp atışını dinleseydim derken zaman geçmiyor bir türlü 😂
Ay sorma vallahi Herşeyi geçtim hadi bu stresli bi süreç ben kan vermeye gittim sürekli enabızdan sonuç çıktı mı diye girip çıkıp durdum kasıklarıma ağrı girdi gerisini sen düşün 😂🥰

Beta akşamında e nabızda gözükür değil mi

dua edin ❤️❤️❤️ yazıcam inşallah
Valla balım ben bugün acile gidip kan verdim pelvik MR ramdevum vardı gebelik varsa girmek tehlikeli diye söyledim zaten aynı hastanedeydi randevum , kanı verdim direk çıktım sonucun çıkmasını beklemedim bile acil olduğu için direk hamilesin dicekti bitcekti beklemedim bile enabızdan baktım hamileyim 🥰 inşallah güzel haberlerle gelirsin haber ver bize mutlaka ❤️🥹🤗

Valla balım ben bugün acile gidip kan verdim pelvik MR ramdevum vardı gebelik varsa girmek tehlikeli diye söyledim zaten aynı hastanedeydi randevum , kanı verdim direk çıktım sonucun çıkmasını beklemedim bile acil olduğu için direk hamilesin dicekti bitcekti beklemedim bile enabızdan baktım hamileyim 🥰 inşallah güzel haberlerle gelirsin haber ver bize mutlaka ❤️🥹🤗
Çok sevindim senin adınaa 😍 inşallah

Bende yarın beta vericem adetim gecikti ama alt karnımda ağrı var beyaz akıntım var göğüslerimde de sızı sende de var mıydı?
Evet adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu hatta bi gece kasıklarıma çok şiddetli bi ağrı girdi 10 dakika sonra tamamen geçti. kremsi yapıda akıntım da vardı adet olmam gereken günlerde. Göğüslerim de baya sızlıyordu.

Son adet tarihim 4 Aralık , 4 ocakta regl olmam gerekiyordu ama olmadım zaten gebelik şüphem de vardı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama değerim 196.33 çıktı bu sizce geç döllenme mi ? Yani bana çok az gibi geldi değerim yardımcı olabilir misiniz 🙏
Normalde başka posta da yanı şeyi yazdım ama kimse oralı olmadı o yüzden konu açtım yanlış anlaşılmasın 🫠🤗
Bende kaç gündür senin durumunu bekliyordum cnm. Çok sevindim önemli olan iki günde iki kati artması benimde dün adet gunumdu sonuç 2 ckti ama adet olmadım duzenlidir adetim benmde bekliyorum olmazsa teker kan vercm

Bende kaç gündür senin durumunu bekliyordum cnm. Çok sevindim önemli olan iki günde iki kati artması benimde dün adet gunumdu sonuç 2 ckti ama adet olmadım duzenlidir adetim benmde bekliyorum olmazsa teker kan vercm
Teşekkür ederim canım benim 🥹 bu kadar düşük beklemiyordum açıkçası o biraz üzdü korkuttu beni ama dün baya rahatlattı buradaki kızçeler 🥰❤️ 2 artabilir arada bi değer sonuç olarak hep diyorum yine diyorum regl olmadığın sürece hep bi umut vardır demektir ❤️🥰 seninde güzel haberlerini bekliyorum 🤲🏻🤗

Teşekkür ederim canım benim 🥹 bu kadar düşük beklemiyordum açıkçası o biraz üzdü korkuttu beni ama dün baya rahatlattı buradaki kızçeler 🥰❤️ 2 artabilir arada bi değer sonuç olarak hep diyorum yine diyorum regl olmadığın sürece hep bi umut vardır demektir ❤️🥰 seninde güzel haberlerini bekliyorum 🤲🏻🤗
İnşallah canm bende iyi haberi veririm 🤗 aynen moralini iyi tut geç döllenmede olabilir önemli ola. Artması🤗

Back