Gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

Amiin canım inşallah sende durum ne
Ben hala adet olmadım uygulama 3 ocak gösteriyordu ama geçen ay 6sında olmuştum bugün ayın 8i hala olmadım bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı anlamadım birkaç gün bekleyeceğim bakalım nasip

İnşAllah çıkar ya kan mı verseydin acaba

Bugün adetimin 3.günü ama ne gelen var ne giden ve de hiçbir belirti yok. kan testi yaptırdım gebelik için negatif çıktı. geç döllenme ile ilgili yazıları okuyunca merakım arttı. bu şekilde kan testinde negatif sonuç alıp bir süre sonra adet olmayınca tekrar kan testi yaptırıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Meraba 5 dk içinde cıktı varmıdır sizce

Eklentiler

• 20200108_124024.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 28
Bende idrar testinde negatif görüyorum ama adetim 2 gün gecikti geçen aya göre geç döllenme olmuş olabilir mi diye tereddüte düştüm beklemedeyim olmazsa kan testi yaptırcam

Bende idrar testinde negatif görüyorum ama adetim 2 gün gecikti geçen aya göre geç döllenme olmuş olabilir mi diye tereddüte düştüm beklemedeyim olmazsa kan testi yaptırcam

ben idrar testi hiç yapmadım bende adet öncesi belirtileri bile olmadı göğüslerim şişerdi acı olurdu o bile olmadı. geç döllenme yaşayanların kan testi negatif olup aradan biraz zaman geçince yeniden tahlil yaptırdığında pozitif sonucu aldığını duydum böyle bir şey yaşayan var mı burda merak ettim. inşallah sonucun beklediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…