2 gün kala gebelik testi 🙏

Kızlar bu ay 2 kere yumurtlama görüp değerlendim son adet tarihi 7 Aralık ayın 18 inde ve 27 sinde pik görüp değerlendirdim batda 5 Ocak gösteriyor gecikmem de oldu ama ben 2 gün kala erken gebelik testi yaptım olmuş olsaydı çıkardı değilmi? Tekrar yapmamın anlamı yok adeti mi beklemeliyim göğüslerim sanki patlıcak çok ağrıyor ve şiş akıntım az olmakla beyaz akıntım var bel ve sırt ağrısı
27 sinde kesin pik gorduyseniz üzerine 14 ekleyin 14 gün sonra regli tarihiniz guncellerniyor diye biliyorum iki kez pik görüldüğünde ama yanlış yönlendirmeyeyim siz yinede kan verin yarın

Bugün adet olmam lazımdı ama hala olmadım diğer aylar çok ağrım olurdu bu ay aksine hiç adet ağrısı gibi ağrım yok akıntım yok sadece sağ kasığımda batmalar devam ediyor göğüs uçlarım hala acıyor bir kaç gün daha geçsin bakalım test yapıp çıkmayınca çok üzülüyorum

Bugün adet olmam lazımdı ama hala olmadım diğer aylar çok ağrım olurdu bu ay aksine hiç adet ağrısı gibi ağrım yok akıntım yok sadece sağ kasığımda batmalar devam ediyor göğüs uçlarım hala acıyor bir kaç gün daha geçsin bakalım test yapıp çıkmayınca çok üzülüyorum
Benim de iki gün var adetime bugun aksam yaptim cikmadi sabah ilk idrarla yapacagim dua edin lutfen bana rabbim kucagimizi bos birakmasin

Benim de iki gün var adetime bugun aksam yaptim cikmadi sabah ilk idrarla yapacagim dua edin lutfen bana rabbim kucagimizi bos birakmasin
Amin inşallah bende beklemedeyim bazen adetim iki gün geçiyor aslında bu son 3 aydr öyle o yüzden bekliyorum bı kaç gün daha gecsin olmazsa test yapicam

Amin inşallah bende beklemedeyim bazen adetim iki gün geçiyor aslında bu son 3 aydr öyle o yüzden bekliyorum bı kaç gün daha gecsin olmazsa test yapicam
Kan vermeye gidiyorum esimle insallah olur o parmakla test olayini denedim bu arada cok yukarda ve yumusak dedikleri gibi eger kan testi pozitif cikarsa o tezi onaylarim 😃

Back