- 22 Şubat 2019
- 606
- 262
- 103
- 28
- Konu Sahibi nisanurs98
Sıfır mı çıkmışAllah raiz olsun canım sonuç çıkmış malesef negatif 0 çıkmış beta direkburdan donmez artık olurum ader bugün yarın
![]()
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfır mı çıkmışAllah raiz olsun canım sonuç çıkmış malesef negatif 0 çıkmış beta direkburdan donmez artık olurum ader bugün yarın
![]()
Bende bir ihtimal diyordum ama bekliyordum canım direk 0 çıkmış burdan donmez artık olurum adet bugün yada yarınSıfır mı çıkmışçok kötü oldum şuan
Tamam üzme kendini önümüzdeki ay daha dikkatli davranırsınız eşinle Rabbim hakkında hayırlısını versinBende bir ihtimal diyordum ama bekliyordum canım direk 0 çıkmış burdan donmez artık olurum adet bugün yada yarın![]()
Aminn çok teşekkür ederimTamam üzme kendini önümüzdeki ay daha dikkatli davranırsınız eşinle Rabbim hakkında hayırlısını versin![]()
Naptın canım oldunmuBugün tam adet günüm 28.gun yani bekliyorum dünden beri adet olcak gibi ağrı giriyor daha gelen giden yok gelir mi bilmiyorum da gorucez artık ,senin de adet olcak gibi ağrıların oldu mu
Adet olmadım canım hala bugün kan verdim beta 0 geldi doktor 17sine kadar adet gelmezse bidaha bakalım dedi beklemedeyim 29.gun bugünNaptın canım oldunmu
Adet olmadım hala , doktor ayın 17sinde adet olmamış olursan tekrar bakalım dedi ,neden öyle dedi acaba normalde ben 50 kere olmuştum adet niye olmuyor acaba ,kist vs hicbirsey yok bir sorunum da yoktu zaten bugün de adet olmazsam 30.gun olcak 2gun gecikme olmuş olcak yaniTamam üzme kendini önümüzdeki ay daha dikkatli davranırsınız eşinle Rabbim hakkında hayırlısını versin![]()
Adet olmadım hala , doktor ayın 17sinde adet olmamış olursan tekrar bakalım dedi ,neden öyle dedi acaba normalde ben 50 kere olmuştum adet niye olmuyor acaba ,kist vs hicbirsey yok bir sorunum da yoktu zaten bugün de adet olmazsam 30.gun olcak 2gun gecikme olmuş olcak yaniNaptın canım oldunmu
Mevsimsel geçişlerden dolayı döngün değişmiş olabilir kuzucum , belki gebelik olabilir ihtimalini değerlendiriyor da olabilir doktorAdet olmadım hala , doktor ayın 17sinde adet olmamış olursan tekrar bakalım dedi ,neden öyle dedi acaba normalde ben 50 kere olmuştum adet niye olmuyor acaba ,kist vs hicbirsey yok bir sorunum da yoktu zaten bugün de adet olmazsam 30.gun olcak 2gun gecikme olmuş olcak yani
Hiç bilmiyorum neyi değerlendiriyor günüm dahi değişse olmam gerekiyor ama anlamadım ne olduğunuMevsimsel geçişlerden dolayı döngün değişmiş olabilir kuzucum , belki gebelik olabilir ihtimalini değerlendiriyor da olabilir doktor
Valla bende tahmin edemedimHiç bilmiyorum neyi değerlendiriyor günüm dahi değişse olmam gerekiyor ama anlamadım ne olduğunu
Hala olmadımValla bende tahmin edemedim![]()
Sabret balım bunda da vardır bi hayırHala olmadım
Benim tek belirtim göğüslerim dün ve bugün çok acımaya başladı ama adette de oluyor bide arada belim ağrıyor o kadar , teste güvenemiyorum ama yapmadan da duramadim![]()
Ay inşallah vardır tekrar yapınca belirtin burda kuruma cizgzisi de değildir bu daha silik olurSizin erken biraz bekleyin inşallah isteyen herkes bebiş sahibi olurbizde 4 yıldır arıyoruz ama anca teşhis edildi eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 2.denememiz ameliyattan sonra 2.ay yani bekliyoruz bir yapayim dedim yarın yada öbür gün adet öyle şans eseri çıktı ama güvenemiyorum yarın ilk idrarla tekrarlicam bakiyim sabah
Aynen öyle canım oldum ader bugün zatenSabret balım bunda da vardır bi hayır![]()
Malesef adet oldum birdahaki ay denemeue devamAy inşallah vardır tekrar yapınca belirtin burda kuruma cizgzisi de değildir bu daha silik olur
Geçmiş olsun canım benimAynen öyle canım oldum ader bugün zaten
Var gibi ama idrar da fazla gelmis sanki testiniz varsa tekrar deneyin isterseniz bi kaba idrari yapip icine batirirsaniz daha iyi olur gibiKızlar benim de gecikmemim 3.günü. Bugüne kadar yaptığım tüm testler negatifti ancak bugün sanki silik bir çizgi var gibi. Sizce var mı