Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

Tamam üzme kendini önümüzdeki ay daha dikkatli davranırsınız eşinle Rabbim hakkında hayırlısını versin 🤲🏻🥹🥰
Adet olmadım hala , doktor ayın 17sinde adet olmamış olursan tekrar bakalım dedi ,neden öyle dedi acaba normalde ben 50 kere olmuştum adet niye olmuyor acaba ,kist vs hicbirsey yok bir sorunum da yoktu zaten bugün de adet olmazsam 30.gun olcak 2gun gecikme olmuş olcak yani

Naptın canım oldunmu
Adet olmadım hala , doktor ayın 17sinde adet olmamış olursan tekrar bakalım dedi ,neden öyle dedi acaba normalde ben 50 kere olmuştum adet niye olmuyor acaba ,kist vs hicbirsey yok bir sorunum da yoktu zaten bugün de adet olmazsam 30.gun olcak 2gun gecikme olmuş olcak yani

Mevsimsel geçişlerden dolayı döngün değişmiş olabilir kuzucum , belki gebelik olabilir ihtimalini değerlendiriyor da olabilir doktor

Benim tek belirtim göğüslerim dün ve bugün çok acımaya başladı ama adette de oluyor bide arada belim ağrıyor o kadar , teste güvenemiyorum ama yapmadan da duramadim 🥹
Sizin erken biraz bekleyin inşallah isteyen herkes bebiş sahibi olur 🥹 bizde 4 yıldır arıyoruz ama anca teşhis edildi eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 2.denememiz ameliyattan sonra 2.ay yani bekliyoruz bir yapayim dedim yarın yada öbür gün adet öyle şans eseri çıktı ama güvenemiyorum yarın ilk idrarla tekrarlicam bakiyim sabah
Ay inşallah vardır tekrar yapınca belirtin burda kuruma cizgzisi de değildir bu daha silik olur

Kızlar benim de gecikmemim 3.günü. Bugüne kadar yaptığım tüm testler negatifti ancak bugün sanki silik bir çizgi var gibi. Sizce var mı

Eklentiler

• IMG_8723.jpeg
    IMG_8723.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8725.jpeg
    IMG_8725.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8727.jpeg
    IMG_8727.jpeg
    172,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8728.jpeg
    IMG_8728.jpeg
    161,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar benim de gecikmemim 3.günü. Bugüne kadar yaptığım tüm testler negatifti ancak bugün sanki silik bir çizgi var gibi. Sizce var mı
Var gibi ama idrar da fazla gelmis sanki testiniz varsa tekrar deneyin isterseniz bi kaba idrari yapip icine batirirsaniz daha iyi olur gibi

Back