- 13 Nisan 2018
- 149
- 92
- 13
- 37
Şuan yemek yiyorum hemen atacağımAtta bakalım canım kaçıncı günün bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan yemek yiyorum hemen atacağımAtta bakalım canım kaçıncı günün bugün
Ben göremedim bunda canım fotoğraf dan galibaAdete 6 gün var
Sanirim ama zorlamadan görülüyor inş doğrudurBen göremedim bunda canım fotoğraf dan galiba
Benim de ilk oyleydi 2 gun sonra son haliAy inş ağzın bal damliyor
Ben de goremedimAdete 6 gün var
İsikli bi yerde bidaha cekeyim ozaman üstünde cam da var ya pek belli durmuyorBenim de ilk oyleydi 2 gun sonra son hali
Ben de goremedim![]()
Tamam canim gonder bi bakalimİsikli bi yerde bidaha cekeyim ozaman üstünde cam da var ya pek belli durmuyor
Bu sabah ilk idrar ile yine yap bence canımBuda açık hali
Az önce tekrar yaptımBu sabah ilk idrar ile yine yap bence canım
Benim adete daha 5 ya da 6 gün varEki Görüntüle 2139087 bak bu benim adete 3 kala
bende görürüm boyleEki Görüntüle 2139087 bak bu benim adete 3 kala
İnşallah canım bugün seninkini görebildim sadece sabahları yap ilk idrarla iyi haberler ver bize yarın sabahtaİnş
bende görürüm boyle
İnş cnm senin ne kadarlik peki şuanİnşallah canım bugün seninkini görebildim sadece sabahları yap ilk idrarla iyi haberler ver bize yarın sabahta
Şuan değerim daha çok az kese ve bebek oluşmadı hamileliği çok erken öğrendim 4 haftalık ancadır 15 gün sonra gidicem doktora Çarşamba günü tekrar kan vericem yükseldimi hamilelik devam ediyor mu diyeİnş cnm senin ne kadarlik peki şuan
Hayır 5-6 gün varAdetin iz geçti mi
Şuan değerim daha çok az kese ve bebek oluşmadı hamileliği çok erken öğrendim 4 haftalık ancadır 15 gün sonra gidicem doktora Çarşamba günü tekrar kan vericem yükseldimi hamilelik devam ediyor mu diye