Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gebelik testini internetten aldım 50 tanesi 50 tl çok uzun zamandır kullanıyorum bitmiyor eczanede çok pahalı

Benim de akintim i cogalti gibi geldi de o yüzden sizde de aynı sorun oldu mu diye soracaktim
Yaa corasprinden kaynakli mi acaba suan sari ve yogun akintim var surekli gunluk ped degistiriyorum:( yasiyormusun sen de bu durumu

Yaa corasprinden kaynakli mi acaba suan sari ve yogun akintim var surekli gunluk ped degistiriyorum:KK43: yasiyormusun sen de bu durumu
Ben oğluma hamileyken akıntıdan yılmıştım 9 ay devam etti hiç bitmedi sarı sarı hatta bir ara yeşildi akıntı çok normal aspirini ben içmiyorum doktor gerek Yok dedi bu hamilelikte hiç bir belirtim Yok daha akıntım da Yok inşallah herşey yolundadır

Gittim canım bugün hastaneye plotun iğne yaptılar progestan verdiler dinleniyorum kokrkuyorum kırmızıya dönmesinden.
Ben proluton u ilk 4 ay haftada 3 vuruldum 4. Aydan 9. Aya kadar haftada 1 aralarda kanamalarda oldu ama çok şükür oğlum oldu korkma şakın olacak ama istirahat önemli ben yattım annem baktı zaten oğlumu evliliğimin 8. Yılı zorla buldum keseye bakmadılar mı değerin çok iyi maşallah kaç günde bir adet oluyordum

Gittim canım bugün hastaneye plotun iğne yaptılar progestan verdiler dinleniyorum kokrkuyorum kırmızıya dönmesinden.
Benim son adetim 16 mart ama yumurtlamam geç oldu 7 Nisanda yumurtladım polikistik överim çünkü geç oluyor cuma günü 85 ti en son hcg ben ilk öğrendiğimden buyana değerin daha 25 ken crinone kullanıyorum vajinaya sıkıyorsun progesteron

Ben proluton u ilk 4 ay haftada 3 vuruldum 4. Aydan 9. Aya kadar haftada 1 aralarda kanamalarda oldu ama çok şükür oğlum oldu korkma şakın olacak ama istirahat önemli ben yattım annem baktı zaten oğlumu evliliğimin 8. Yılı zorla buldum keseye bakmadılar mı değerin çok iyi maşallah kaç günde bir adet oluyordum
Valla değişiyordu adet tarihi 30 31 32 bu 3 u arasında doktora sordum haftada 1 yapılıyor iğne dedi bende progestan i vajina dan fitil olarak koyuyorum doktor bügünlük 1 tane koy iğne de yapıldı dedi hangisi iyi gelir bilmiyorum ilk olduğu için dağa

Back