Şey yap kuzum google ye yaz sağlık ocağı diye en yakın sağlık ocağının adresi çıkıyor öyle bulabilirsinGurbet geliniyim hiç bilmiyorum ki buraları![]()
![Smiling cat with heart-eyes :heart_eyes_cat: 😻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f63b.png)
![Smiling cat with heart-eyes :heart_eyes_cat: 😻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f63b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şey yap kuzum google ye yaz sağlık ocağı diye en yakın sağlık ocağının adresi çıkıyor öyle bulabilirsinGurbet geliniyim hiç bilmiyorum ki buraları![]()
İnşallah vardır kuzum benim ki yoksa boşa kürek çekmek olucak bir iki gün daha geçsin Balcan cagresine artık sende müjdeli haberi verirsin bekliyorumŞey yap kuzum google ye yaz sağlık ocağı diye en yakın sağlık ocağının adresi çıkıyor öyle bulabilirsin![]()
Kötü düşünmek yok her zaman pozitif düşün lütfenİnşallah vardır kuzum benim ki yoksa boşa kürek çekmek olucak bir iki gün daha geçsin Balcan cagresine artık sende müjdeli haberi verirsin bekliyorum![]()
Kötü düşünmek yok her zaman pozitif düşün lütfengüzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum tabii ki haber veririm
![]()
Devlet hastanesi yok mu yakininizda kadın doğum polikliniğinden versen 1 2 saatte çıkıyor sonucÖzele gidip gitmeme konusunda çok kararsızım![]()
Umut her zaman vardir yeter ki isteyelimmmNeydi o söz kırmızı gelene kadar umut vardı demi
Randevu baktım ama bulamadım randevusuz da bakmıyorlar maalesef en yakın ilçe de bile randevu yok nasıl şey anlamadımDevlet hastanesi yok mu yakininizda kadın doğum polikliniğinden versen 1 2 saatte çıkıyor sonuc
Canım ben ilk özele gitmiştim sabırsızlıktan sonra dediğim gibi hep aynı makine olsun diye 3 kere özele gittim böyle olunca biraz pahalı oldu o yüzden bekleyebilirim dersen bence gitme yarını bekleÖzele gidip gitmeme konusunda çok kararsızım![]()
Gittim bile artık çok geçCanım ben ilk özele gitmiştim sabırsızlıktan sonra dediğim gibi hep aynı makine olsun diye 3 kere özele gittim böyle olunca biraz pahalı oldu o yüzden bekleyebilirim dersen bence gitme yarını bekle![]()
Ahahah çok tatlısın evet gerçi doğru hem iki yerdeki sonucu da görmüş olursunGittim bile artık çok geçsabah sağlık ocağında da vermiştim ama oraya devam ederimm
Yaaa o sizin tatlılığınızzzAhahah çok tatlısın evet gerçi doğru hem iki yerdeki sonucu da görmüş olursunya bu o kadar özel hassas bir durum ki insan bekleyemiyor gerçekten ben de şu an çok merak ediyorum sonucunuzu
![]()
AyyyYaaa o sizin tatlılığınızzz1 senenin sonunda birde ilk defa böyle çift çizgi görünce insan gerçekten sabredemiyorr
![]()
Evett akşama soylemeyi düşünüyorummmAyyysonuç çıksın bakalım eşinize de mutlu haberi verirsiniz inşallah çok heyecanlı
![]()
Sonucun çıktımı kuzumEvett akşama soylemeyi düşünüyorummm![]()
Sonucc cikmissssİnşallah vardır kuzum benim ki yoksa boşa kürek çekmek olucak bir iki gün daha geçsin Balcan cagresine artık sende müjdeli haberi verirsin bekliyorum![]()
Sonucc cikmissss![]()
Masallahhhhhhhh Rabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin bitanem inşallah reglin gecmismiydiEvettt![]()
Çok çokkkk teşekkür ederim dün olmam gerekiyordu olmadımMasallahhhhhhhh Rabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin bitanem inşallah reglin gecmismiydi