• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Şey yap kuzum google ye yaz sağlık ocağı diye en yakın sağlık ocağının adresi çıkıyor öyle bulabilirsin 😻😻
İnşallah vardır kuzum benim ki yoksa boşa kürek çekmek olucak bir iki gün daha geçsin Balcan cagresine artık sende müjdeli haberi verirsin bekliyorum ❤️❤️

İnşallah vardır kuzum benim ki yoksa boşa kürek çekmek olucak bir iki gün daha geçsin Balcan cagresine artık sende müjdeli haberi verirsin bekliyorum ❤️❤️
Kötü düşünmek yok her zaman pozitif düşün lütfen 🥹 güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum tabii ki haber veririm😍😍

Özele gidip gitmeme konusunda çok kararsızım 🤦🏻🤦🏻
Canım ben ilk özele gitmiştim sabırsızlıktan sonra dediğim gibi hep aynı makine olsun diye 3 kere özele gittim böyle olunca biraz pahalı oldu o yüzden bekleyebilirim dersen bence gitme yarını bekle 🥰

Canım ben ilk özele gitmiştim sabırsızlıktan sonra dediğim gibi hep aynı makine olsun diye 3 kere özele gittim böyle olunca biraz pahalı oldu o yüzden bekleyebilirim dersen bence gitme yarını bekle 🥰
Gittim bile artık çok geç 😂😂 sabah sağlık ocağında da vermiştim ama oraya devam ederimm

Gittim bile artık çok geç 😂😂 sabah sağlık ocağında da vermiştim ama oraya devam ederimm
Ahahah çok tatlısın evet gerçi doğru hem iki yerdeki sonucu da görmüş olursun 😅😅 ya bu o kadar özel hassas bir durum ki insan bekleyemiyor gerçekten ben de şu an çok merak ediyorum sonucunuzu 😍😍

Ahahah çok tatlısın evet gerçi doğru hem iki yerdeki sonucu da görmüş olursun 😅😅 ya bu o kadar özel hassas bir durum ki insan bekleyemiyor gerçekten ben de şu an çok merak ediyorum sonucunuzu 😍😍
Yaaa o sizin tatlılığınızzz😍😍 1 senenin sonunda birde ilk defa böyle çift çizgi görünce insan gerçekten sabredemiyorr🥹🥹

Eklentiler

• IMG_20231122_133524.jpg
    IMG_20231122_133524.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 89
Back