Amiiinnnnn çok teşekkür ederimmmmayyyy sağlıkla artsın katlansın inşallah bu değer çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnnnn çok teşekkür ederimmmmayyyy sağlıkla artsın katlansın inşallah bu değer çok sevindim
Çok soru sordum ama belirtilerin varmiydi kuzumÇok çokkkk teşekkür ederim dün olmam gerekiyordu olmadım
Ya estağfurullah kuzumm, göğüs sızısı var bide ara ara kasık ağrısı oluyorÇok soru sordum ama belirtilerin varmiydi kuzum
İnşallah bendede vardır bendede bu belirtiler var şuan göğüs hassasiyeti bel ağrısı ara sıra giren kasık ağrısı Rabbim büyük reglime de beş gün varYa estağfurullah kuzumm, göğüs sızısı var bide ara ara kasık ağrısı oluyor
İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsinnİnşallah bendede vardır bendede bu belirtiler var şuan göğüs hassasiyeti bel ağrısı ara sıra giren kasık ağrısı Rabbim büyük reglime de beş gün var
Aminnn canım benim teşekkür ederim sana çokİnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsinn
Ben teşekkür ederimmmAminnn canım benim teşekkür ederim sana çok
Yaa çok çok silik görüyorum sankii 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarlayınKızlar benimkine de bakın ilkini 3 5 dk içinde çektim ikinci fotoğraf kuruduktan sonra reglime 6 gün var sizce pozitif mi ?
Tekrarlicam umarım bu sefer doğru çıkar çünkü bi kere daha böyle silik görmüştüm sonu hüsrandıYaa çok çok silik görüyorum sankii 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarlayın
Pozitif düşün pozitif olsun karamsar olmak yokTekrarlicam umarım bu sefer doğru çıkar çünkü bi kere daha böyle silik görmüştüm sonu hüsrandı
Öyle düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo 11 ay olucak hala gebelik elde edemedimPozitif düşün pozitif olsun karamsar olmak yok
Benimde 1 sene oldu Eylül'de hsg çekildim belki onun etkisi vardırÖyle düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo 11 ay olucak hala gebelik elde edemedim
Senin de gözün aydın bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben şuan yurtdışında yaşıyorum ve 2 sene dolmadan detaylı bakmıyorlar yazın Türkiye de gittim doktora ama 1 sene dolmadığı için teste gerek duymadı ultrasonda da herşey normal dedi folikül sayımında gayet iyi olduğunu söylemişti. Ben de bekliyorum işte inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese ve içlerinde de bana nasip etsinBenimde 1 sene oldu Eylül'de hsg çekildim belki onun etkisi vardır
Akşam belli bir saatten sonra asm sonucu e nabizda gorunuyor bazen ara ara bakın belki çıkar erkendenEvett akşama soylemeyi düşünüyorummm
Çıktı çıktı sonucum ozele gittim yaptırdımAkşam belli bir saatten sonra asm sonucu e nabizda gorunuyor bazen ara ara bakın belki çıkar erkenden
Çok çok teşekkür ediyorum Rabbim size de en yakın zamanda bir bebiş versinSenin de gözün aydın bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben şuan yurtdışında yaşıyorum ve 2 sene dolmadan detaylı bakmıyorlar yazın Türkiye de gittim doktora ama 1 sene dolmadığı için teste gerek duymadı ultrasonda da herşey normal dedi folikül sayımında gayet iyi olduğunu söylemişti. Ben de bekliyorum işte inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese ve içlerinde de bana nasip etsin
Dayanamadım diyosun okumadım bakayım bıÇıktı çıktı sonucum ozele gittim yaptırdım
Hahaha dayanamadim vallahi catlardimDayanamadım diyosun okumadım bakayım bı
Hadi gözün aydın darısı tüm bekleyenlere inşallah 1 hafta kadar bekle derim 3binlerde keseyi görürsün o zmanda randevu bulursun sonrası çorap söküğü gibi gelir artıkHahaha dayanamadim vallahi catlardim