• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Ya estağfurullah kuzumm, göğüs sızısı var bide ara ara kasık ağrısı oluyor
İnşallah bendede vardır bendede bu belirtiler var şuan göğüs hassasiyeti bel ağrısı ara sıra giren kasık ağrısı Rabbim büyük reglime de beş gün var :(

İnşallah bendede vardır bendede bu belirtiler var şuan göğüs hassasiyeti bel ağrısı ara sıra giren kasık ağrısı Rabbim büyük reglime de beş gün var :KK43:
İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsinn😍😍

Kızlar benimkine de bakın ilkini 3 5 dk içinde çektim ikinci fotoğraf kuruduktan sonra reglime 6 gün var sizce pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG_2018.jpeg
    IMG_2018.jpeg
    278,7 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_2019.jpeg
    IMG_2019.jpeg
    258,2 KB · Görüntüleme: 123
Benimde 1 sene oldu Eylül'de hsg çekildim belki onun etkisi vardır
Senin de gözün aydın bu arada 🥰 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben şuan yurtdışında yaşıyorum ve 2 sene dolmadan detaylı bakmıyorlar yazın Türkiye de gittim doktora ama 1 sene dolmadığı için teste gerek duymadı ultrasonda da herşey normal dedi folikül sayımında gayet iyi olduğunu söylemişti. Ben de bekliyorum işte inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese ve içlerinde de bana nasip etsin

Senin de gözün aydın bu arada 🥰 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben şuan yurtdışında yaşıyorum ve 2 sene dolmadan detaylı bakmıyorlar yazın Türkiye de gittim doktora ama 1 sene dolmadığı için teste gerek duymadı ultrasonda da herşey normal dedi folikül sayımında gayet iyi olduğunu söylemişti. Ben de bekliyorum işte inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese ve içlerinde de bana nasip etsin
Çok çok teşekkür ediyorum Rabbim size de en yakın zamanda bir bebiş versin 😍😍

Back