Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 23 ile öğrenmiştim rabbim acısını göstermesin size bağışlasın inşallah sağlıkla

Canm hayırlı olsun masalllah benimde bugun yumurtlamadan 13 gunum hatta bu ay klomen kullandım 17.7 mm yumurtam vardı normal bat tarihim 4 kasım ben de dayanamayıp bugun yaptım maalesef negatıf catlamaya gore yarun adet olmam lazım

Beta hcg 14.4 çıktı. Cok düşük bir deger bekleyip göreceğim. 2 gun sonra tekrar baktiracagim bakalim hayırlısı. Ama yinede mutluyum
Hayır hayır düşük değil bence çünkü bende yumurtlamanın 11-12. Gününde değerim 12 çıkmıştı bence biz erken öğrendiğimiz için böyle döllenir döllenmez ogrenmisiz he benim ldrar testimde boyleydi golgesi vardi sadece testte hatta esimle isiga tutup oyle bakmistik hayirli olsun

Suan icime su serptiniz cok tesekkur ederimsonrasında nasil ilerledi peki

idrarda mi kanda mi test yaptınız. Belki vardir ama erken pldugu icin çıkmıyordur.

Suan icime su serptiniz cok tesekkur ederimsonrasında nasil ilerledi peki
Sonrasında da sorun yok ama doktorum geç çatlamış yumurtan dedı yani ilk gittiğimde 7+1 olması gerekirken 6+2 çıktı 4 gün geç yumurtlamışım hamile kalmasaydın 4 gün geçikcekti adetin dedi doktorum saolsun çok rahatlattı beni hatta devlete gittim başka doktora oda yumurtlaman bir tık geç olmuş o yüzden geriden geliyor dedi ve şuan 10 haftalık çok iyiyiz şükür sende içini ferah tut dedim ya biz acele ettik döllenme olur olmaz test yaptık tabiki düşük çıkması normal

Bende ayni yaptim galiba

Merhaba mesajlarınızı okudum banada umut oldunuz yazmak istedim bende klomen+ovitrelle kullandım bugun 12. Gün test yaptım böyle çıktı acaba ilaç etkisi mi diyorum o yüzden bikaç gün daha tekrarlıcam

Eklentiler

• 5E6B3481-B906-4FB8-902D-6E5696F100C1.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 166
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…