- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- 53
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Amin insallahBen 23 ile öğrenmiştim rabbim acısını göstermesin size bağışlasın inşallah sağlıkla
Amin canım benim Rabbim sizede saglukli sihhatli nasip etsinAdınıza çok seviniyorum. o kadar heyecanlanıyorum ki buradan yükselmeleri takip ederken.
umarım bende birgün böyle çok mutlu olabilirim. hayırlısı ile sağlıkla inşallah. herşey güzel gönlünüzce olsun
Resmen ben burdayım anne diyor hayırlı olsumBu sekilde
Canm hayırlı olsun masalllah benimde bugun yumurtlamadan 13 gunum hatta bu ay klomen kullandım 17.7 mm yumurtam vardı normal bat tarihim 4 kasım ben de dayanamayıp bugun yaptım maalesef negatıf catlamaya gore yarun adet olmam lazımAralıkta 6. Yıla gireceğiz 20 aylik bir tane bebeğim var. Allah bize bağışlasın onu beklemek uzun sürdü. Ikinci yi pesine ilsun istiyorum aylardır bekliyorum. Suan çevremde de ozellikle 2. Bebegi 10 15 yil sonra olanlar olunca bende simdisen başlayayım dedim bu konuda cok sabirsizim malesef hemen ogrenmek. Istiyorum
Hayır hayır düşük değil bence çünkü bende yumurtlamanın 11-12. Gününde değerim 12 çıkmıştı bence biz erken öğrendiğimiz için böyle döllenir döllenmez ogrenmisiz he benim ldrar testimde boyleydi golgesi vardi sadece testte hatta esimle isiga tutup oyle bakmistik hayirli olsunBeta hcg 14.4 çıktı. Cok düşük bir deger bekleyip göreceğim. 2 gun sonra tekrar baktiracagim bakalim hayırlısı. Ama yinede mutluyum
Suan icime su serptiniz cok tesekkur ederimHayır hayır düşük değil bence çünkü bende yumurtlamanın 11-12. Gününde değerim 12 çıkmıştı bence biz erken öğrendiğimiz için böyle döllenir döllenmez ogrenmisiz he benim ldrar testimde boyleydi golgesi vardi sadece testte hatta esimle isiga tutup oyle bakmistik hayirli olsun
idrarda mi kanda mi test yaptınız. Belki vardir ama erken pldugu icin çıkmıyordur.Canm hayırlı olsun masalllah benimde bugun yumurtlamadan 13 gunum hatta bu ay klomen kullandım 17.7 mm yumurtam vardı normal bat tarihim 4 kasım ben de dayanamayıp bugun yaptım maalesef negatıf catlamaya gore yarun adet olmam lazım
Tesekkur ederim insallh sizde en kisa zamanda mutlu haber alırsınız bebisinizdenResmen ben burdayım anne diyor hayırlı olsum
Sonrasında da sorun yok ama doktorum geç çatlamış yumurtan dedı yani ilk gittiğimde 7+1 olması gerekirken 6+2 çıktı 4 gün geç yumurtlamışım hamile kalmasaydın 4 gün geçikcekti adetin dedi doktorum saolsun çok rahatlattı beni hatta devlete gittim başka doktora oda yumurtlaman bir tık geç olmuş o yüzden geriden geliyor dedi ve şuan 10 haftalık çok iyiyiz şükür sende içini ferah tut dedim ya biz acele ettik döllenme olur olmaz test yaptık tabiki düşük çıkması normalSuan icime su serptiniz cok tesekkur ederimsonrasında nasil ilerledi peki
Evde yaptım cubuk test normalde yumurtalamaya gore yarub olmam lazım ama gercek gunum 4 kasım pazar gunu 7 yıldır istiyorumidrarda mi kanda mi test yaptınız. Belki vardir ama erken pldugu icin çıkmıyordur.
Bende ayni yaptim galibaSonrasında da sorun yok ama doktorum geç çatlamış yumurtan dedı yani ilk gittiğimde 7+1 olması gerekirken 6+2 çıktı 4 gün geç yumurtlamışım hamile kalmasaydın 4 gün geçikcekti adetin dedi doktorum saolsun çok rahatlattı beni hatta devlete gittim başka doktora oda yumurtlaman bir tık geç olmuş o yüzden geriden geliyor dedi ve şuan 10 haftalık çok iyiyiz şükür sende içini ferah tut dedim ya biz acele ettik döllenme olur olmaz test yaptık tabiki düşük çıkması normal
Bende açıp incelemistimMerhaba mesajlarınızı okudum banada umut oldunuz yazmak istedim bende klomen+ovitrelle kullandım bugun 12. Gün test yaptım böyle çıktı acaba ilaç etkisi mi diyorum o yüzden bikaç gün daha tekrarlıcam
Hayırlı olsun kan testi yaptirirsaniz daha net olurMerhaba mesajlarınızı okudum banada umut oldunuz yazmak istedim bende klomen+ovitrelle kullandım bugun 12. Gün test yaptım böyle çıktı acaba ilaç etkisi mi diyorum o yüzden bikaç gün daha tekrarlıcam
Evet insan korkuyor ama en iyisi kan testi olur. Yoksa ümitlenmemis olursunuz. Adet gününüz ne zaman. Yine en doğru sonuç adet tarihiniz gectikten sonra yaptirirsaniz olur. Bazen gec dollenmede kanda cikmayabiliyor.Korkuyorum negatif çıkıcak diye :)
Benm 10.gün seninki daha net var benceMerhaba mesajlarınızı okudum banada umut oldunuz yazmak istedim bende klomen+ovitrelle kullandım bugun 12. Gün test yaptım böyle çıktı acaba ilaç etkisi mi diyorum o yüzden bikaç gün daha tekrarlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?