Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesinin 5.gününds misin o zaman bir hafta bekle şimdi erken
bekliycem canm hatta evde testi 15. günde yapmayı dusunuyorumn20 kasımpaşa randevu aoldm insalalhbpozitif çıkarda giderim hastaneye inşalalh bu ay olmustur

Çok sık olarak mı çağırıyor canım doktor. İlaç falan verdi mi sana
Bendd pco var yumurta ya hiç oluşmuyor ya geç oluşuyor yada kalitesiz oluyor. Bunun için iğnei hap kullandım. Biizm doktor sağolsun bizi sık sık çağıtmıyor ilçedeyiz hastane merkezde ve uzak. Sadece ilaçlar iğneler bitince giidtoruz yumurta oluşursa çatlatma iğnesi oluşmazsa iğne verip birbkaç güngsonra tekrar çağıtıyor

Bendd pco var yumurta ya hiç oluşmuyor ya geç oluşuyor yada kalitesiz oluyor. Bunun için iğnei hap kullandım. Biizm doktor sağolsun bizi sık sık çağıtmıyor ilçedeyiz hastane merkezde ve uzak. Sadece ilaçlar iğneler bitince giidtoruz yumurta oluşursa çatlatma iğnesi oluşmazsa iğne verip birbkaç güngsonra tekrar çağıtıyor
Bende de pko var.
Adetlerin düzensiz mi ? İlk deneme de mi hamile kaldin canım

İnşallah. Ben bu konuda kadroluyym artık. Üç yıldır düşünüyoruz. Üç yıla bir düşük bir erken doğum iki kimyasal sığdırdım. Doğsalardı bununla beraber 5.çocupum olacaktı:))
Ohh maşallah :)) benim daha ilk denemem bu ay ovulasyon testiyle denedim. Eğer tutmazsa çok ara vermeden doktor kontrolüne başlamak istiyorum.

Ohh maşallah :)) benim daha ilk denemem bu ay ovulasyon testiyle denedim. Eğer tutmazsa çok ara vermeden doktor kontrolüne başlamak istiyorum.
İlk hamileliğim 6 ay kendim denedim olmadı gliforun bir kutısunu bitirdim soğan kürü yaptım hamile kaldım. 6. Haftada düştü. 9 ay sonra İkinciyi klomen çatlatma iğnesi 2.ayında ikizlere hamile kaldım 22.haftada kaybettim. İkizlerden bir ay önce kşmyasal geçirdim. 6 ay bekledikten sonra direk tedaviye başladık. Kurban Bayramı döneminde tekrar kimyasal geçirdim 8. Ayım şimdi tekrar hamileyim

İlk hamileliğim 6 ay kendim denedim olmadı gliforun bir kutısunu bitirdim soğan kürü yaptım hamile kaldım. 6. Haftada düştü. 9 ay sonra İkinciyi klomen çatlatma iğnesi 2.ayında ikizlere hamile kaldım 22.haftada kaybettim. İkizlerden bir ay önce kşmyasal geçirdim. 6 ay bekledikten sonra direk tedaviye başladık. Kurban Bayramı döneminde tekrar kimyasal geçirdim 8. Ayım şimdi tekrar hamileyim
Düşüklerin sebebi neymiş canım... Doktor bişey söyledi mi ?

Selam kızlar regl ye 8 9 gün varken yaptim ama soldurdur resmi fazla belli deildi ama bana biraz silik var gibi geldi siz gorebiliomusnzz

Eklentiler

• 20181105_222842.jpg
    20181105_222842.jpg
    295,4 KB · Görüntüleme: 70
Selam kızlar regl ye 8 9 gün varken yaptim ama soldurdur resmi fazla belli deildi ama bana biraz silik var gibi geldi siz gorebiliomusnzz
Sanki var gibi duruyor canım . Çok erken olduğu için bu şekilde çıkması çok normal.

Umarım sağlıklı bir şekilde koyu halini de görürsün kuzum

Ovulasyon testine güvenmiyorum bende denemek icin yapmistim. Ovulasyon testi ile ogreneler her iki cizginin koyu olduğunu söylüyor hamilelikte. Inşallah hamilesinizdir. Ama gebelik testi yapsaniz daha iyi olur.
teşekkür ederim inşallah
sizin testiniz nasıl çıkmıştı peki

Back