- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Çatlatma iğnesinin 5.gününds misin o zaman bir hafta bekle şimdi erkenYok kuzum iğne 17. günde vuruldum onu demek istedim ahh keşke 17. günde olsaydim şuan 5. gundeyim daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesinin 5.gününds misin o zaman bir hafta bekle şimdi erkenYok kuzum iğne 17. günde vuruldum onu demek istedim ahh keşke 17. günde olsaydim şuan 5. gundeyim daha
bekliycem canm hatta evde testi 15. günde yapmayı dusunuyorumn20 kasımpaşa randevu aoldm insalalhbpozitif çıkarda giderim hastaneye inşalalh bu ay olmusturÇatlatma iğnesinin 5.gününds misin o zaman bir hafta bekle şimdi erken
Bendd pco var yumurta ya hiç oluşmuyor ya geç oluşuyor yada kalitesiz oluyor. Bunun için iğnei hap kullandım. Biizm doktor sağolsun bizi sık sık çağıtmıyor ilçedeyiz hastane merkezde ve uzak. Sadece ilaçlar iğneler bitince giidtoruz yumurta oluşursa çatlatma iğnesi oluşmazsa iğne verip birbkaç güngsonra tekrar çağıtıyorÇok sık olarak mı çağırıyor canım doktor. İlaç falan verdi mi sana
İnşallahİinşallahbekliycem canm hatta evde testi 15. günde yapmayı dusunuyorumn20 kasımpaşa randevu aoldm insalalhbpozitif çıkarda giderim hastaneye inşalalh bu ay olmustur
Bende de pko var.Bendd pco var yumurta ya hiç oluşmuyor ya geç oluşuyor yada kalitesiz oluyor. Bunun için iğnei hap kullandım. Biizm doktor sağolsun bizi sık sık çağıtmıyor ilçedeyiz hastane merkezde ve uzak. Sadece ilaçlar iğneler bitince giidtoruz yumurta oluşursa çatlatma iğnesi oluşmazsa iğne verip birbkaç güngsonra tekrar çağıtıyor
Yok canım nerede?? 8.ayım bu.Bende de pko var.
Adetlerin düzensiz mi ? İlk deneme de mi hamile kaldin canım
Adetlerim düzensiz ama hormonlar çok normal sadece ultrasonda görüntüde pco varBende de pko var.
Adetlerin düzensiz mi ? İlk deneme de mi hamile kaldin canım
Bizde bu aydan nedense çok umitliyiz. İnşallah çok beklemez bizi meleğimiz :)Yok canım nerede?? 8.ayım bu.
İnşallah hadi bakalım duacınızBizde bu aydan nedense çok umitliyiz. İnşallah çok beklemez bizi meleğimiz :)
Sağol canım benim birbirimize destek olarak inşallah kavusacagiz :)İnşallah hadi bakalım duacınız
İnşallah. Ben bu konuda kadroluyym artık. Üç yıldır düşünüyoruz. Üç yıla bir düşük bir erken doğum iki kimyasal sığdırdım. Doğsalardı bununla beraber 5.çocupum olacaktı:))Sağol canım benim birbirimize destek olarak inşallah kavusacagiz :)
Ohh maşallah :)) benim daha ilk denemem bu ay ovulasyon testiyle denedim. Eğer tutmazsa çok ara vermeden doktor kontrolüne başlamak istiyorum.İnşallah. Ben bu konuda kadroluyym artık. Üç yıldır düşünüyoruz. Üç yıla bir düşük bir erken doğum iki kimyasal sığdırdım. Doğsalardı bununla beraber 5.çocupum olacaktı:))
İlk hamileliğim 6 ay kendim denedim olmadı gliforun bir kutısunu bitirdim soğan kürü yaptım hamile kaldım. 6. Haftada düştü. 9 ay sonra İkinciyi klomen çatlatma iğnesi 2.ayında ikizlere hamile kaldım 22.haftada kaybettim. İkizlerden bir ay önce kşmyasal geçirdim. 6 ay bekledikten sonra direk tedaviye başladık. Kurban Bayramı döneminde tekrar kimyasal geçirdim 8. Ayım şimdi tekrar hamileyimOhh maşallah :)) benim daha ilk denemem bu ay ovulasyon testiyle denedim. Eğer tutmazsa çok ara vermeden doktor kontrolüne başlamak istiyorum.
Düşüklerin sebebi neymiş canım... Doktor bişey söyledi mi ?İlk hamileliğim 6 ay kendim denedim olmadı gliforun bir kutısunu bitirdim soğan kürü yaptım hamile kaldım. 6. Haftada düştü. 9 ay sonra İkinciyi klomen çatlatma iğnesi 2.ayında ikizlere hamile kaldım 22.haftada kaybettim. İkizlerden bir ay önce kşmyasal geçirdim. 6 ay bekledikten sonra direk tedaviye başladık. Kurban Bayramı döneminde tekrar kimyasal geçirdim 8. Ayım şimdi tekrar hamileyim
Az miktarda pıhtılaşma çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorumDüşüklerin sebebi neymiş canım... Doktor bişey söyledi mi ?
Sanki var gibi duruyor canım . Çok erken olduğu için bu şekilde çıkması çok normal.Selam kızlar regl ye 8 9 gün varken yaptim ama soldurdur resmi fazla belli deildi ama bana biraz silik var gibi geldi siz gorebiliomusnzz
Hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallah canımAz miktarda pıhtılaşma çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Sanki var gibi duruyor canım . Çok erken olduğu için bu şekilde çıkması çok normal.
Umarım sağlıklı bir şekilde koyu halini de görürsün kuzum
teşekkür ederim inşallahOvulasyon testine güvenmiyorum bende denemek icin yapmistim. Ovulasyon testi ile ogreneler her iki cizginin koyu olduğunu söylüyor hamilelikte. Inşallah hamilesinizdir. Ama gebelik testi yapsaniz daha iyi olur.