- Konu Sahibi kalemkitap2
adetin başladığı ilk günden 14-15 güne kadar hamile kalma oranı yüzde 25 deniliyor...diğer günler hamile kalma olasılığı imkansızmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin başladığı ilk günden 14-15 güne kadar hamile kalma oranı yüzde 25 deniliyor...diğer günler hamile kalma olasılığı imkansızmı?
ben adet tarihlerimi girdim 8 temmuzda adet olmam gerekiyormus fakat olmadim bu hesaplama her ay tutuyordu ve hesapladigi tarihde adet oluyodum bakalim bir hafta daha beklicem insallah bu ay tutmustur
napiyim gulum bosa okadar cok test yaptimki beklicem belki adet olurum butun belirtiler var insallah olamDeryam seni sabrından dolayı tebrik ediyorum:lepi:, nerdeyse 4 gün geçmiş! Ben olsam mutlaka test yapardımcoksekeriremsu, hakkında hayırlısı olsun canıma.s.
arkadaşlar bişey sorıcam eczanelerde satılan bi test varmış yumurtlama gününü belli ediyomuş. bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba ? cvp verirseniz sevinirim
Arkadaslar adet bıttıkden hemen sonrakı saydam akıntı yumurtlama donemı akıntısı olabılırmı. Gecen ay adet den sonrakı 10 ve 16 . gunler arasında ben ole bı akıntı gormedım kendımde.ısı takıbıde yapmamısdım. sımdı adetım bıttı seffaf akıntım var .akıntıdan alıcak olursak yumurtlama donemı bole hemen adet arkasına olabılır mı yoksa ıllakı 15 gun sonrasında mı olur.bıraz karmasık oldu ama
cevaplarınız beklıyom
tesekkurlera.s.