- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
aynen haklısınız valla adet döngümün dengesi bozuldu vallaAntibiyotikler adeti etkiliyor. Ben antibiyotik bile almamama rağmen mevsim geçişi stres vs olabilir. Tam bir hafta geç geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen haklısınız valla adet döngümün dengesi bozuldu vallaAntibiyotikler adeti etkiliyor. Ben antibiyotik bile almamama rağmen mevsim geçişi stres vs olabilir. Tam bir hafta geç geldi.
canım sen test yaptırdın demiKızlar ben dün bir iki damla adet oldum şimdi kesildi adetim 7 gün gecikmişti
Evet canım negatifti bence hamilelik yok düzensizlik varcanım sen test yaptırdın demi
olabilir canım kafamıza çok takıyoruz psikilojik olarakta gecikiyor pufffEvet canım negatifti bence hamilelik yok düzensizlik var
ama bu testte fazla idrar var bence testi tkerarla
Testi 2 defa tekrarladım bu beklemiş halinin fotosu ilk fotograf diğer telefonumda gittiama bu testte fazla idrar var bence testi tkerarla
benim mi canımCanım hala adet olmadınsa bı dktra gıt adet sokturucu verır hemencık gelır adetın
gelmedi mi halen adetin canımTesti 2 defa tekrarladım bu beklemiş halinin fotosu ilk fotograf diğer telefonumda gitti![]()
benim mi canım
yok ondan sormadım evet ben açtım ama başka arkadaşlarda geciktim yazınca üzerime alınmadım :) evet geldi pazar günü kahverengimsi geldi diğer günler az olsada geldiEvet tabıkı senın :) konuyu sen acmadın mı :)
Hayır cnm malesef gelmedi bat 29 agustos idi adetim geçtikten 7 gün sonrq kan testi yaptırdım cıkmadı hala beklıyorum.gelmedi mi halen adetin canım
Aynen öyle canım hayırlısı artıkolabilir canım kafamıza çok takıyoruz psikilojik olarakta gecikiyor pufff![]()
canım 29 ağustos vede 3 hafta olmuş adetin gelmemiş tekrarlasaydın testleri benim arkadaşımında öyle olmuştu idrarda çıktı kanda çıkmadı sonra öğrendiğinde çocuk 6 haftalık felandı inşallah seninde öyle olur bi tane arkadaşım vardı çocuk 2,5 aylıkmış öğrendiğinde sen düşün bide korunma iğnesi vurdurduğu halde o yüzden ümit kesilmez inşallah vardırHayır cnm malesef gelmedi bat 29 agustos idi adetim geçtikten 7 gün sonrq kan testi yaptırdım cıkmadı hala beklıyorum.
aynen canım rabbim hayırlısını versinAynen öyle canım hayırlısı artık
Bakalım yarın muayne olucam.varsa cıkar inşallah vardır bende tüp bebek için ayırdığım para ile kimsesiz cocukları sevindiricem.cok dillendirdim bunu ama rabbim duysun sesimi güldürsğn yüzümü bende onları güldürmek için elimden gelen herşeyi yapıcam..canım 29 ağustos vede 3 hafta olmuş adetin gelmemiş tekrarlasaydın testleri benim arkadaşımında öyle olmuştu idrarda çıktı kanda çıkmadı sonra öğrendiğinde çocuk 6 haftalık felandı inşallah seninde öyle olur bi tane arkadaşım vardı çocuk 2,5 aylıkmış öğrendiğinde sen düşün bide korunma iğnesi vurdurduğu halde o yüzden ümit kesilmez inşallah vardır
Canım benimde adetim 3gun gecikti idrar testi yaptım negatif bı iki gün daha bekliyen bakalımBenim de 10 gün gecikti..perşembe gün test yaptırdım negatif çıktı ama hala gelen giden yok seninki gibi adet belirtisi de yok kafayı yicem...
aynen canım öyle yapabilirsin sonuçta allahtan gelen bişey bu bak sana bişey anlatayım. benim yengemin arkadaşı bu tüp bebek için şehit değiştirmiş parayı biriktirmişler istanbula gitmişler yeni şehir yeni ev ortam derken tüp bebek yapılıyor olmuyor toplam 50-60 milyar gitmiş oraya taşındı masraflar derken sonraki ay rabbim çocuk veriyor düşün yani sevinsin mi üzülsün mü o yüzden rabbim vaktinde hayırlısını versinBakalım yarın muayne olucam.varsa cıkar inşallah vardır bende tüp bebek için ayırdığım para ile kimsesiz cocukları sevindiricem.cok dillendirdim bunu ama rabbim duysun sesimi güldürsğn yüzümü bende onları güldürmek için elimden gelen herşeyi yapıcam..
Aynen öyle de bende hiç sans yok be cnn bugun gittim grbrlik yok triodim coook yükselmiş hemen müdahale edilip normale dönmesi lazımmısaynen canım öyle yapabilirsin sonuçta allahtan gelen bişey bu bak sana bişey anlatayım. benim yengemin arkadaşı bu tüp bebek için şehit değiştirmiş parayı biriktirmişler istanbula gitmişler yeni şehir yeni ev ortam derken tüp bebek yapılıyor olmuyor toplam 50-60 milyar gitmiş oraya taşındı masraflar derken sonraki ay rabbim çocuk veriyor düşün yani sevinsin mi üzülsün mü o yüzden rabbim vaktinde hayırlısını versin
Aynen öyle de bende hiç sans yok be cnn bugun gittim grbrlik yok triodim coook yükselmiş hemen müdahale edilip normale dönmesi lazımmısaynen canım öyle yapabilirsin sonuçta allahtan gelen bişey bu bak sana bişey anlatayım. benim yengemin arkadaşı bu tüp bebek için şehit değiştirmiş parayı biriktirmişler istanbula gitmişler yeni şehir yeni ev ortam derken tüp bebek yapılıyor olmuyor toplam 50-60 milyar gitmiş oraya taşındı masraflar derken sonraki ay rabbim çocuk veriyor düşün yani sevinsin mi üzülsün mü o yüzden rabbim vaktinde hayırlısını versin