ERKEN GEBELİK TESTİ

Lütfen stres yapma heyecanlısın merak ediyorsun bebişini ama stres inanki herşeyin baş düşmanı içini ferah tut ilgi odağını değiştir bişeylerle ilgilen kafan oraya yoğunlaşmasın ayın 9 unda senden bebişimiiii gördüm 🥰🥰postunu görmek istiyoruz 😇♥️♥️🤲🏻 lütfen buradaki benim gibi diğer gebelik isteyen bütün annelere dua eder misin Yüce Rabbim hamilelerin dualarını geri çevirmezmiş derler ♥️🥰🤲🏻🥹
Tabikiiii hemen dua ediyorum canım benim, senin özelinde ve genel herkese. Rabbim tez zamanda kolaylıkla bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ♥️🙏🙏🙏 siz de bana dua edin hic bir problem olmadan saglıkla geçsin kontrollerim 🙏🙏🙏

Tabikiiii hemen dua ediyorum canım benim, senin özelinde ve genel herkese. Rabbim tez zamanda kolaylıkla bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ♥️🙏🙏🙏 siz de bana dua edin hic bir problem olmadan saglıkla geçsin kontrollerim 🙏🙏🙏
Amin canımın içi ağzına ellerine sağlık çok teşekkür ederim kendi adıma ♥️🥹🤲🏻 ederim bitanem dediğim gibi sen içini ferah tut kontrollerin güzel geçecek inanıyorum ve dualarım arasındasın ♥️🤲🏻😘

X