Gebeliğe Hazırlık gebelik olmadığı halde gelmeyen adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ılıskıden bı hafta sonra kanama görulmesı duzensız doğm kontrol hapı kullanılmasınsan mı kaynaklanıyor ?? Bu kanama gebelıgı onlemısmıdır ?? Adetım 7 gun gecıktı, ardarda gorulen kanamamdan mı sebep yoksa gebelık olablrmı?? Tesekkur ederım

Arkadaslar ılıskıden bı hafta sonra kanama görulmesı duzensız doğm kontrol hapı kullanılmasınsan mı kaynaklanıyor ?? Bu kanama gebelıgı onlemısmıdır ?? Adetım 7 gun gecıktı, ardarda gorulen kanamamdan mı sebep yoksa gebelık olablrmı?? Tesekkur ederım
Doktora gitmelisin kanama neden onu öğren canım

Kızlar ben adet oldum sandım az bir kanama geldi kesildi deli oldum ya bu ay bir sorun var sanırım

Az önce dayanamadım bi test yaptım ve negatif :KK43: neden adet olamıyorum ben yaa
Sabah yapmalısın ilk idrarla
Sabahları idrarda hCG seviyesi tavan yaptığı için bir çok uzman gebelik testini sabah yapmanızı tavsiye eder.Sabah kalktığınızda ilk önce testi yapmalısınız çünkü yiyeceğiniz veya içeceğiniz şeyler idrarda hCG yoğunluğunu etkiler.Bu nedenle herhangi bir şey yemeden veya içmeden önce gebelik testini yapın.

Bende agustos 29 da adet olmam gerekşyordu adet olmadım geçen hafta test yaptırdım negatif cıktı.belim kopuyor gelen giden yok hala çıldırıcam

Ben de bugun itibariyle 65 gundur hasta olmuyorum. Omrumde ilk kez bu sekilde oldum 26 yasindayim. Doktora gittim yumurtalarimda tembellik varmis. :( sokturucu verdi

Bende agustos 29 da adet olmam gerekşyordu adet olmadım geçen hafta test yaptırdım negatif cıktı.belim kopuyor gelen giden yok hala çıldırıcam
Canım benim 30afustosta olmam gerekti olmadım ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim9eylülde yumurtladım yanı 25 eylül gibi olucam sen kan testi yaptır yoksa bişey geç yumurtlamadan geçikmiştir

Back