- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Bu sabah test yaptım 15 dakikada çok silikİnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gel
4 saat sonra böyle oldu
Çizgi görünüyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah test yaptım 15 dakikada çok silikİnşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gel
Bence bar canım küçük olduğu için zaten ilk yarım saati dikkate alcan bi kan testi yaptır bakalım cuma çok sevindim senin adınaBu sabah test yaptım 15 dakikada çok silik
4 saat sonra böyle oldu
Çizgi görünüyor mu
Olabilir cNım inşallah nasip olmuştur sana bence var şimdiden hayırlı olsun isteyen herkeslere tez zaman da nasip olsun inşallahBence hamilelik olmasa 10 saat sonra da çıkmazki
Ben diğer yaptığım testlerde 4 saat sonra anca çok silik çizgiyi görüyordum
Ben araştırmıştım test yapıp ikinci çizgi 4 5 saat sonra silik çıkıp hamile olanlar varmış yani canm
Amin inşallahOlabilir cNım inşallah nasip olmuştur sana bence var şimdiden hayırlı olsun isteyen herkeslere tez zaman da nasip olsun inşallah
Başka belirti var mıBenin'de sekiz gün var adetime aşırı bel agrısı ve alt karında sızlamam var çok hayırlısı artık bu ay yumurtlamamı takip ettim nasip artık beklemeyiz
Yaptırmadım ama ılıskıden sonra adet oldum uc gun. O yuzdn gecıkmıs olablr cnku dort test yaltm ıdrar testı hepsı negatfGeç döllenme olabilir kan testi yaptırdınmı
Başka bişey YÖK bel kaşık agrım çok adet olcam gibi geliyo zaten hayırlısıBaşka belirti var mı
Silik de olsa çıkmadımıYaptırmadım ama ılıskıden sonra adet oldum uc gun. O yuzdn gecıkmıs olablr cnku dort test yaltm ıdrar testı hepsı negatf
Biraz daha bekle istersenSilik de olsa çıkmadımı
İnşallah olmazsınBaşka bişey YÖK bel kaşık agrım çok adet olcam gibi geliyo zaten hayırlısı
geçen hafta yaptırdım test:)Canım benim 30afustosta olmam gerekti olmadım ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim9eylülde yumurtladım yanı 25 eylül gibi olucam sen kan testi yaptır yoksa bişey geç yumurtlamadan geçikmiştir
yaptırdım geçen hafta negatifCanım hamilesin kesin yarın hiç bekleme kan testi yaptır
Benim de 2 testim böyle çıktı kan testi negatif çıktı ve hala adet olmadım nası is anlamadim
Yok bılac gındur. Bırde bacaklarm cok agrıo adet oncesı sancı gbıBiraz daha bekle istersen
Hepsini 1 günde mi yaptın testleri
Benimde son adet tarihim 17agustos günüm de 9 eylül civarı ama 7sinde iki gün lekelenme oldu bu cumartesiye kadar bisey gelmedi cumartesi günü lekenme tekrar başladı ama bu zamana kadar 4 test yaptim negatif ayrıca ara ara çok ağrılarım oluyo gece uykumda falan dün lan testi yatırdım sonuç çarşamba çıkıcak hayırlısı insallah. Ama ilk defa böyle oldum çok şaşkınım Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin insallah..Yok bılac gındur. Bırde bacaklarm cok agrıo adet oncesı sancı gbı
benimde öyle perşembe doktoruma gidicem orda cıkar artık ne oldugu bunlarınBenim de 2 testim böyle çıktı kan testi negatif çıktı ve hala adet olmadım nası is anlamadim
seninki inşallah gelmez canım çünkü benimki pazar günü geldiBenim de 10 gün gecikti..perşembe gün test yaptırdım negatif çıktı ama hala gelen giden yok seninki gibi adet belirtisi de yok kafayı yicem...