- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Geçtimi gününBenim yaptığım 2 test fr böyle çıktı sonra kan testi yaptırdım 1.2 çıktı ve hala da adet olmadım nası iş bu anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçtimi gününBenim yaptığım 2 test fr böyle çıktı sonra kan testi yaptırdım 1.2 çıktı ve hala da adet olmadım nası iş bu anlamadim
Canım 2 gün sonra koyulasmazsa test çizgisi yeri olabilir. En kesin kanda çıkar. Umarım seninledir bebeğin.Pozitif mi acaba
Ee tamam o zaman hamilesin senYaptım silik çıkıyor
İdrar testiyse olabilirYani uc defa yaptım testı negatf cıktı. Sence bu saatten snra poztf olma ıhtmalı varmı..
İnşallahEe tamam o zaman hamilesin sen
Evet canımHakkımızda hayırlısı
Bugun 11 gün oldu geçeliGeçtimi günün
Baya geçmişBugun 11 gün oldu geçeli
Daha önce hiç geçmiş miydi böyleBugun 11 gün oldu geçeli
perşembe yaptirdim bişey çıkmadı 3 günde yükselmiş midir varsaBaya geçmiş
Bence yarın kan testi yaptır
Maks.5 6 gün geçerdiDaha önce hiç geçmiş miydi böyle
Hayırlısı inşallah vardır canım bende bekliyorum işte benimde en fazla 3 gün geçerdiMaks.5 6 gün geçerdi
Hayırlısı inşallah vardır canım bende bekliyorum işte benimde en fazla 3 gün geçerdiMaks.5 6 gün geçerdi
Amiin inşallah vardır senin de benim de :)Hayırlısı inşallah vardır canım bende bekliyorum işte benimde en fazla 3 gün geçerdi
3 günde yükselme olabilir canım kan testi yaptır benceAmiin inşallah vardır senin de benim de :)
Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum ben acele etmek istemiyorum3 günde yükselme olabilir canım kan testi yaptır bence
Bende 3 gün önce yaptırdım negatif 1.20